torstai 9. syyskuuta 2010

Tunnustuksia..Tunnustan! syyllinenhän mie olen kaikkeen.
Mau! Kiitos hurrrjan ihanille naisille tunnustuksesta ^^
Luurankoja Kaapissa-blogin Leena kirjoitti miusta tähän tyyliin
" 3. Evil Fate eternity Insanity on ihana.
Rakastan sussa kaikkea nainen. Kaunista, kaunista."

ja Toivottoman materialistin Esmi näpytteli:
"2. Evil Fate eternityn Insanity. Ihana tyttö, ihana tyyli. Hienosti toteutettu blogi ja kivoja postauksia. Tykkään!"

Kasapäin kiitoksia ja haleja myös Hopearajan Sonjalle, Materian ihmeellisen maailman Ventovirille, The blood countessin Hetalle, Diabolican grooven Dahlialle, Subcultural girlin Saaralle ja Samettia ja sukkanauhoja- blogin Verminille

Mutta asiaan..
Vaikka olenkin runsaasti täällä blogissani itseäni paljastellut (kuulostaapa härskiltä..) niin tästäpä lisää faktoja kehiin!

Tunnustuksen ideana on kertoa itsestään 7 faktaa, ja sen jälkeen luovuttaa tunnustus 7:lle bloggaajalle.


1. Miulla on joku kieroutunut fiksaatio barbapapoihin. Niinkin yksinkertainen vaaleanpunainen pallero valloitti miun sydämen jo pienenä. Barbapapaa voi bongata täältä kämpiltä monestakin kohtaa.

2.Saatan välillä kehitellä omia sanoja/ lausahduksia. Ei pidä säikähtää.

3. Oon haaveillut pitkään siitä, että saisin jollekin seinälle koristeeksi kuluneita sirkkelin teriä + mukavasti kulahtaneen näköisen moottorisahan. (sellaisen, jolla en vahingossa teloisi ihteäni =D )

4. Haluan pinkin käkikellon. Ja niiden ihmeellisten käpy-pylpyröiden tilalle kranaatit, tottakai.

5.Saatan käyttää viikosta useita tuntia kenkien huoltamiseen. Lankkailuun, pölyjen pyyhkimiseen ja muuhun puunaukseen. Tykkään ylipäätään kenkien kunnostamisesta.

6. Ja edelliseen lisäten, haluaisin joskus kouluttautua suutariksi. Mikä oiskaan ihanempaa kuin se, että osaisi tehdä itse kenkiin platformeja ja muuta mukavaa.

7. Inhoan sekasortoa. Selkeät muodot ja avara tila on miun mieleen. Tästä syystä myös design-esineet kiehtovat usein, etenkin Eero Aarnion, John Brauerin, Harri Koskisen ja Muuton design-kaunottaret ovat miun mieleen.


---------

Hmm.. Blogeista löytyy kymmeniä ylitse muiden-suosikkeja, mutta koetan valita tähän sellaiset blogit joihin tunnustusta ei ole vielä nakattu.
Elikkäs.

1. The Blood Countessin Heta. Jumalaisen ihana nainen, kaunis tyyli ja yksi niistä ihmisistä joiden kanssa olen todella samalla aaltopituudella. Luv juu. ^^

2. Itsetuntokriisin Mirka. Sie olet ihan upea persoona. Hurjan mukavaa juttuseuraa ja upean tyylin omaava naikkonen muutenkin.

3.Cyber Xeni- blogin Xeni. Tajuttoman kaunis "avaruuden olio" upealla tyylillä varustettuna. Ja tämä neiti osaa myös meikata nätisti!

4. Through the looking glassin MothMouth. MothMouthin tyyli on erittäin omaperäinen ja luova. Tässäpä nainen, joka omistaa myös kirjoittamisen jalon taidon!

5. Straftanz Karusell boom boomin ihanalle Hellektrostarille on myös pakko rykäistä palkinto menemään. Siun postauksia on hurjan kiva lueskella. :)

6.Samettia ja sukkanauhoja - blogin Vermin. tunnustus on ihan ehdottomasti tyrkättävä siulle. Olit loistavaa juttuseuraa tuskassa 2010, ja muutenkin hurjan ihana persoona. Toivottavasti nährään joskus uudestaankin. ;)

7.Bitch Arean Neeppu on yksi kauneimmista naisista joita tierän. Mahtava tyyli, ja niiin kuolattavan upeita vaatteita että näppis kastuu *__*

4 kommenttia :

  1. Voi että, kaunis kiitos tunnustuksesta! ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos^^ Enpä olisi ikinä uskonut saavani tällaista! Toivottavasti tosiaan nähdään toistekin^^

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.