perjantai 23. heinäkuuta 2010

a Beach full of maggots


En yleensä tykkää kylmästä, missään sen olomuodoissa. Talvi on jotain ihan kamalaa, samoin liian kylmä vesi esimerkiksi suihkussa. Uiminen oli kuitenkin yllättävän mukavaa viileässäkin vedessä näillä viime viikkojen helteillä. Veden lämpötila oli varmasti yli 20 astetta kun mie heitin talviturkkini. Tahtojen taisteluahan se veteen meneminen aina on, mutta karaistumisen jälkeen kelluminen on rentouttavaa. "HYI KYLMÄÄ EN UI!" "äääääää tää on ihan jäistä" ..


"Varret yhteen kiedottiin, hiekka tarttui varpaisiin."

2 kommenttia :

  1. Mua ei haittaa esim. kylmä vesi jossain joessa tai jos menee tyyliin kylpylässä ns. kylmäkaivoon (en oo kyllä pitkään aikaan käynyt) kun tietää että se vesi on kylmää mutta se on kamalaa jos vaikka suihkusta tulee kylmää vettä päälle tai vesi ei meinaa millään lämmetä. Joskus meillä ei kotona esim. vesi lämmennyt kunnolla tai ei oltu ehditty lämmittää niin tuntui ihan hiton inhottavalta :D.

    Ihanat noi sun hiukset, haluaisin kans pinkkiä väriä hiuksiini mutten oo mistään löytänyt tai en oikein tiedä mistä pitäs ees ettiä :D.

    VastaaPoista
  2. Tuohan siinä kylmässä vedessä se kamalin asia onkin: tietämättömyys. Joku pässi oli meijän talosta käyttänyt kaiken lämpimän veden isojen autojen pesuun(kai?), ja puolessa välin hiusten pesua vesi vaihtui aivan hyisen jääkylmäksi. Kamalaa. Ne kylmäkaivot on tosiaan kylpylöissä ihan virkistäviäkin toisinaan :P ainakin pintaverenkierto vilkastuu.
    .. Ja kiitos hirmuisesti! Kannattaa etsiä jostain käsiin semmosta hiusväriä kuin 'Crestol fantasy color gloss'.. noista löytyy miun mielestä kaikkein kestävin ja paras pinkki väri. Noita saa kaiketi tilattua kampaamoiden kautta, tai ostettua hiusalan tukuista. Manic panicin pinkki ei ole miun mielestä kestävä.

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.