torstai 16. helmikuuta 2017

Päiväni videolla, nyt muute leivotaan!! 
Miltä näyttää leipurin päivä?
 Miksi haluan tehdä työkseni herkkuja?

 Videolla vastaan muunmuassa näihin kysymyksiin.Mikäli et ole vielä törmännyt leivontaan ja ruoanlaittoon keskittyviin sivuihini, niin tsekkaa ihmeessä nämä linkit:

Kirjoittamani ruokablogi: http://so-up.fi/gastro-pahalapsi/
Ruoka/leivonta-aiheinen YouTube-kanava: https://www.youtube.com/c/gastro-pahalapsi


1 kommentti :

  1. Mielenkiintoinen video, kiitos. Itse haaveilin tuosta alasta hieman liian "myöhään", kun oli jo amistutkinto plakkarissa... eikä kunnon mahiksia lähteä aikuispuolelle opiskelemaan - kun nykyhakusysteemi ei sallinut nuorten puolellekaan mennä uutta tutkintoo hommaamaan.
    Tosin ainakin vähän samantyyppisiin hommiin olen sentään päässyt käsiksi, kun opiskelen elintarvikealaa ammattikorkeassa :) Meillä täällä insinööripuolella on yllättäen meno aika ajoin ollut kovin samanlaista kun tuossa loppupuolella kun tuotekehityshommia selittelit.
    Välillä kyllä haaveilee että pääsisi vähän enemmänkin tekemään konkreettisia hommia...vaikka aika rankalle kuulosti tuo aamujen aikaisuus... Tosin kaikkeenhan tottuu, tottakai :)
    Onneksi leipuri-innostusta voi edes kotona purkaa ja harjoitella uusia juttuja, erityskiitoksen haluankin antaa gastroblogin videoillesi. Auttanut saamaan itselle tätä käytännön puolta tutummaksi. x)

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.