maanantai 9. tammikuuta 2017

Testissä Black Milk vs. Fake Milk
Myönnetään. Oon ollut Black Milkin legginssien suhteen maailman skeptisin vastarannankiiski. Kolme vuotta siihen meni, ennen kuin uskaltauduin myöntämään itselleni lupaa järkyttävän kalliiden legginssien ostoon. Tai siis, antakaas kun selvennän mitä tällä järkyttävän kalliilla adjektiivilla haen takaa.

Oon käyttänyt erilaisia feikkimilkkejä vuosien ajan ja vieläpä erittäin säännöllisesti. Noh, ovatko ne feikit sitten olleet rahansa väärti ja aivan yhtä hyvät kuin ihan ihka-aidot Black Milkit? Se selviää pian.

Tässä alle luiskautetussa kuvassa toiset legginssit ovat aidot ja toiset feikit. Toiset maksavat päälle 50 euroa, toiset saa alle 20 eurolla.
Osaatko arvata kummat ovat kummat? 

Katso kuvaa tarkasti ja pähkäiles joku hyvä vastaus mielessäsi.
Ootko valmis? Kummat ovat aidot, ylemmät vaiko alemmat?
Ehei, molempia ei saa vastata. Tsot tsot. 
Skrollaa vastaus alhaalta. 
Ylemmät ovat aidot Black Milkit. Mistä sen sitten tietää, kumpi on aitoa ja kumpi on kiinan halpatuotantoa? Ihan samaa tavaraahan ne molemmat!


Ei aivan. Kun sain ehdat Black Milkit ensimmäistä kertaa hyppysiini, olin suoraan sanottuna lentää persiilleni. Printissähän on aivan yön ja päivän ero noihin feikkeihin verrattuna! Kun nämä kaksi kalsaria laittaa vieretysten (tai no näin blogin tapauksessa allekain), eron huomaa välittömästi. Feikkilegginssit ovat kauempaa katsottuna ihan nätit, suorastaan kauniit. Mutta kun kameran tuuppasee makroasetuksille ja linssin kiinni kalsariin, käy näin.FEIKKIKun kalsarista koettaa ottaa lähäriä, näyttää siltä kuin fotomasiinan tarkennus olisi osunut vikaan. Vaikka todellisuushan on se, että näihin kiinakalsonkeihin on printattu täsmälleen sama kuosi kuin Black Milkin paukkupöksyihin, sillä erotuksella että kiinakalsonkien kuosi on skaalattu aitoa pöksyä suuremmaksi. Pitkä tarina lyhyemmin: Legginssien kuvio on läheltä katsottuna ihan sitä ihteään: pikselimössöä. Printti näyttää siis epätarkalta ja sumuiselta.

 
 AITO BLACKMILK


Kun taas aito kalsari kestää vaikka kuinka rankan zoomauksen ja venyttelyn ilman että printti olisi moksiskaan.


TÄMÄKIN AITO BLACKMILK


Ovatko nämä aidot kalsarit siis todella 75 dollarin + tullimaksujen arvoiset?
Ovat ja eivät ole. Vaikka Black Milkin kalsareiden kuvio onkin ihka-aito NASA:n ottama kuva galaksista, ompeleet särmät ja materiaali laadukkaan tuntuista, en mie kyl maksaisi kalsarien täyttä rahaa ikipäivänä. Onneksi nettikirppiksiltä tekee nykyään melkoisia löytöjä, joten on olemassa myös budjettiystävällisempiä ratkaisuja aitojen Black Milkkien hankkimiseen. Maltti on valttia kun lähtee metsästämään haluamiaan vaatteita second handina, mutta kaikki vaiva palkitaan. Ja palkittiin myös miun tapauksessa, nyt oon siirtynyt leggareissani nykyaikaan. Aikansa kutakin, sano pässi ku päätä leikattiin.


+ Materiaali on liukaspintaista ja todella hyvin istuvaa
+ Printti on tarkka ja värit todella pigmenttiset
+ Ompeleet tuntuvat ensinäkemällä siltä, etteivät leviä kuin jokisen eväät
+ Vyötärökaistale ei tee vartalosta mallia homer-simpson, eli ei purista lantiota ja mahamakkaraa kahdeksi erilliseksi, epäimartelevaksi vararenkaaksi
+ Kangas on ohutta, muttei kuitenkaan sellaista että alusvaatteet kuultaisivat lävitse
- Kallis hinta
- Tullimaksut lisäävät hintaa entisestään, sillä Black Milkin liike sijaitsee Australiassa


+ Printti on kaunis kaukaa katsottuna ja värit kirkkaat
+ Materiaali tuntuu hyvältä päällä
+ Äärimmäisen edullinen hinta 
- Kiinakopioita ostamalla tukee hikipajakulttuuria
- Printti on läheltä katsottuna epätarkka
- Vyötärökuminauha on tiukahko, eli puristaa vartaloon ylimääräisen vararenkaan halusi sellaista tai ei
- Koot ovat feikkileggareissa pienehköjä, kuten kiinavaatteissa yleensäkin
- Saumat alkoivat purkautumaan heti kun housut vetäisi jalkaan. Ompeleiden laatu 1/5Mitä tykkäätte tämmöisistä Suski testaa- tyyppisistä päivityksistä?
Onko teillä kokemusta Black Milkin vaatteista tai Black Milkin kiinakopioista?
Ja mikä tärkeintä: Arvasitko kuvasta ne aidot legginssit? 😉

14 kommenttia :

 1. No siis tuota aidoissa eli ylemmissä kalsareissa värit olivat intesiivisemmät. Siitä arvasin arvokalsarit oikein :D Siis tällaisia vs. postailuja ehottomasti lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, värit ovat intensiivisemmät, ja printti skarpimpi!

   Poista
 2. Minulla ei ole kokemusta Black Milkin eikä muiden nimekkäiden merkkien legginsseistä. : p Omistan kyllä useamman parin jotain perus mustia ja pari halpamarkettien niittiviritelmä kalsonkeja, ihan jees laatua.

  Tuotekokemuksia on aina mukava lukea, kirjoita ihmeessä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että pidit tästä testimuotoisesta testipostauksesta!

   Poista
 3. Tunnistin kyllä mallista ja printistä feikit. :)) 💪💪

  VastaaPoista
 4. Tuo karvan verran alle 100 euroa on ehkä vähän yliarvio, piti tarkistaa vielä valuuttamuuntimella että 75 aud on reilu 50 e. :) Ihan vaan siltä varalta että jos joku aikoo ostaa niin ei säikähdä!

  Olen itse ollut omiin BM-tuotteisiin tosi tyytyväinen! Ostin nettikirppiksen kautta 2,5 vuotta sitten ensimmäiset leggingsini, joita olen käyttänyt parhaimmillaan monta kertaa viikossa juoksu/salikäytössä ja ovat kestäneet tosi hyvin. Käyttömukavuus on mielestäni parempi kuin "oikeissa" urheiluhousuissa (vaikka onpa milkillä kalliimpi urheilumallistokin) ja onhan se muikeampaa että voi jumpata alien-henkisessä kuosissa. Jos vertaa johonkin Nikeen niin maksaa uutena aika saman verran ja ainakin tietää, ettei BM ole tehty hikipajoissa. :) Kohta 3 vuotta sitten ostettu BM:n galaksi-urheilutoppi ei näytä sekään juuri käytetyltä, vaikka monet treenit on sekin nähnyt.

  "Hienommat" burned velvet-leggingsitkin ovat kestäneet yli 2 vuotta aktiivista käyttöä. Eli on nuo hintansa väärtejä jos vaikka sukkahousuihin vertaa, ja itselleni on nykyään myös tärkeää että vaatteet olisi eettisesti tuotettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Katos keppanaa. Mie oon näemmä lukenut sivuja ilman silmälaseja ja kahtona että nuo hinnat ovat normaaleja jenkkien dollareita. Voee. Korjaan tekstiin, hyvä kun huomautit!

   Oon salaa nyt keikallaan tuohon burned velvet-mallistoon. Aivan ihania kuteita!

   Poista
 5. Mä oon ollut Black Milkin käyttäjä jo kohta kolmisen vuotta ja kaapista löytyy niin leggingsejä kuin mekkojakin. Hinta on toki arvokkaampi kuin monen muun merkin, mutta laatu ja eettisyys ovat ainakin itselleni sen verran tärkeitä nykyään ettei yhtään harmita maksaa isompaa hintaa. :) Pakko myös sanoa että asiakaspalvelu ja yleensäkin asiakkaiden huomiointi on tosi kiva juttu BM:n kohdalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka hinta onkin arvokkaampi, niin kyllä laadusta ja kestävyydestä ehkä kannattaakin maksaa. Ja nyt kun oivalsin tuon tuotteen todellisen hinnan, niin ei tuo päälle 50 euroa tunnu ollenkaan niin karulta hinnalta.

   Poista
 6. Black Milkin tuotteista ei ole kokemusta koska opiskelijabudjetti, mutta kyllähän ne kiehtovat juurikin printtiensä puolesta. Tämä oli tosi mielenkiintoinen postaus, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 7. Arvasin oikein, toiset näyttää venyneeltä kortsulta ja toiset on ihan muodossaan :D Päättelin siis että alemmat on feikit koska ovat enemmän käytetyn näköset.

  VastaaPoista
 8. Kiinnitin huomiota leikkaukseen - ylemmät oli heti istuvamman näköset eikä yhtään "löpsöt", vyötärölaistale näytti myös paremmalta kuin alemmissa sekä värit oli syvemmät ja kuviot pienemmät. Ei ollu vaikea arvata oikein. :3 Ja lisää näitä! <3 Oon muutenki ihan höpsähtäny sun videopostauksiin, muutaman päivän nauranu vedet silmissä sun jutuille ja itkeny aremmalle (syömishäiriö) aiheelle...oot aivan MAHTIS tyyppi ja ihan superkaunis juuri tuollaisena kuin olet, seuraan varmasti jatkossakin!!! <3 "Hei beibi älä koskaan ikinä muutu!"
  Terkuin Hanna Oulusta päin

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.