lauantai 28. tammikuuta 2017

LIKAINEN TOTUUS LÄVISTYKSISTÄ

Lävistyksiä tulee ja menee sitä mukaa kun vuosiakin karttuu elämään. Tällä hetkellä helyjä heiluu mukana alle 20 kappaletta, kun taas nuorempana lukema on kohonnut huomattavastikin ylemmäs.
Turparaudoiksi kutsutut snakebitesit ovat yhä valtavan rakkaat samoin kuten myös korvien iki-ihanat gloryholet. Löytyykö siulta lävistyksiä?
4 kommenttia :

 1. Mahtava postaus & video! ^^

  Itteltä löytyypi korvakoruja neljä kappaletta ja sitte on tuo labret. Korvakorujen kanssa nyt ei ole sen erikoisempia probleemia ollut, mutta just tuo ikenien vetäytyminen on labretin kanssa tapauksena tälläkin suunnalla - lyhyempää tappia en vain voi käyttää, jos tappikorua käytän.

  Ja labretin kanssa elämisestä vielä tämä mukava seikka: kun pittää hevosenkenkämallista korua tuossa, ja talvella on kietassu kaulaliinan oikein tiukasti myös kasvojen suojaksi. Parhaassa tapauksessa villaisen kaulaliinan, että varmasti se koru jää siihen kiinni, mahdollisimman huomaamattomasti totta kai. Ja sitte ko sisälle pääsee ja nappaa sen kaulaliinan mahdollisimman nopiaan pois, niin... Auts. :D

  VastaaPoista
 2. Pakko kertoa ihan vain siksi että tää on niin ällöttävää : D Lävistin fiksuna teininä korviani suoraan korvakoruilla. Ei neulaa, vaan suoraan joku halppiskoru jonka työnsin korvan läpi pyörtymisen partaalla. Lävistyksiä piti tietenkin olla korva täynnä ja ne olivat käytännössä koko ajan tulehtuneita. Aina kun jokin rei'istä meni liian pahaksi, jouduin ottamaan korun pois ja reikä umpeutui. Mitä fiksu teini tekikään tässä tilanteessa? No tietenkin rusautti ''suunnilleen samaan kohtaan'' uuden reiän sitten kun pahin oli ohi. Näin seitsemän vuotta myöhemmin korvat on melkoinen taistelutanner ja lehtien sisälle umpeutuneisiin reikiin tulee yhä tulehduksia. Joudun siis puristelemaan teiniangstiminän virheiden takia koruttomia korviani parin kuukauden välein saadakseni haisevat nesteet pihalle. Niin, ja yksi rei'istä kääntyy lähes aina väärin päin näin tehdessä. Olkaa lapset fiksuja läväreitä tehdessä, vaikka kyseessä olisikin vain korvikset.

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy tällä hetkellä seitsemän lävistystä: smiley, labret, jestrum, septum, napakoru ja kaks rustokorua, sekä 8mm ja 12mm venytykset. Mulla ei smileyn kanssa ole ollut ongelmaa sen kanssa koskaan, että olisi koru vinossa, koska mulla se smileyn umpirenkaan pallo on kaivanut itelleen mukavan onkalon mun ikeneen tossa etuhampaiden välissä. Myös mulla liian pitkä labretin tappi hankasi ikenet karkuun. Vasenta korvaa venyttäessäni kissa onnistui repäisemään mulle haavan sinne rei'än sisään, ja kun yritin palautella sitä ennalleen, ei se arpeutunut haava antanutkaan sen palautua siististi, joten nyt ollaan jumissa tuon pienemmän venytyksen kanssa. :'D

  Aikoinaan kun oli poskikorut vielä, niin niitä liian pitkäksi jääneitä tappeja tuli pureskeltua säännöllisesti, ja ai että kun otti kipeää, kun kesken syömisen puraisi täysillä kivikovaan palloon. Niitä ei myöskään meinannut saada auki, kun se kierrepallo oli laitettu suun sisäpuolelle ja niihin oli kahden vuoden aikana kerääntynyt kamalasti hammaskiveä (en saanut missään vaiheessa korujen parannuttua aikaiseksi käydä vaihdattamassa lyhyempää korua poskiin, hups).

  Rustokorujen kanssa ei oo ollut ongelmaa, mutta tavallisten korvakorujen kanssa on. Joskus lapsena mulle laitatettiin kultasepän liikkeessä ampumalla kolme korua riviin mun oikeaan korvaan, ja koska mulla on perinnöllinen taipumus keloideihin, eli arpikudoksen liikakasvuun, on mulla korvalehdet koruttomat venytyksiä lukuunottamatta, kun oikean korvan tausta on täynnä sellaisia pikkusormen pään kokoisia arpipatteja. Samalainen möllyskä kasvoi myös yhden rustokorun ympärille, kun tarpeeksi usein se tarrasi kuulokkeisiin kiinni ja riuhdoin sitä niiden mukana.

  Mitään lävistystä en kuitenkaan oo katunut, paitsi ehkä mun kielikoru numero 2, joka puoli tuntia ottamisen jälkeen oli kasvanut yhteen mun ensimmäisen kielikorun kanssa. :--) Olisin siis halunnut niitä kaksi peräkkäin, mutta se uudempi koru valui sieltä kielen lihasjuovien välistä siihen jo parantuneeseen reikään vanhan korun kaveriksi. Hukkaan heitetyt kuusikymppiä ja kieli kipeä, oon yhä suolainen muistellessani sitä. Mutta ehkä joskus uudestaan, tällä kertaa uusi koru vähän kauemmas vanhasta kuin aiemmin.

  VastaaPoista
 4. No jooo-o, nyt on jo pakko jakaa. Otin pari syksyä sitten nännilävistykset liikkeessä, mutta silti onnistui lävistäjä pistämään toisen vinoon. Se lähti puolen vuoden jälkeen siitä sitten hiljaksiin kasvamaan ulos ja lopulta alkoi olemaan jo aivan nännin kärjessä. Yritin just tollasta kusipäistä rengasta pallolla varustettuna irrottaa, ennen kuin mitään fataalia sattuu - ja kas..repäisin vahingossa ja HALKAISIN_MUN_NÄNNIN. Tässä reilun vuoden jälkeenonnettomuudesta oon jo onnistunut halkeaman parantelemaan sen enää tarkalla silmällä havaittavaksi viiruksi. Ja otin toisenkin vihdoin pois, en vain kestä epäsymmetriaa. Harmillinen juttu :(

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.