keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Let's get twisted! *_*


Dyn dyn dyyn. Mie mittää tyyliäni lähtenyt uutena vuotena vaihtamaan, kattia kanssa. Omien rajojensa rikkominen tekee silti eetverttiä varsinkin meikkaamisen suhteen. Vaikka kokeilinkin ensimmäistä kertaa ruskeaa silmämeikkiä ja se tuntui oudolla tavalla ihan hauskalta, oli vielä hauskempaa palata sellaisten tikkuriloiden pariin, jotka tuntuvat täysin omilta. Inspiroiduin uuteen vuoteen liittyvästä kimalluksesta niin villinä, että päätin soveltaa tuota taivaan välkettä myös omaan naamaani. Tuikkii tuikkii tähtöset ja raketit kans!


Viikon levysuositus. 


Uutta vuotta edeltävän perjantaina kokeilin päälleni jos jonkinmoisia vaatteita, jotka olivat unohtuneet kaapin syövereihin. Kokosin niistä mieleisen asun ja jätin sen sitten ihan tyystin käyttämättä. Sen sijaan sukelsin perä edellä vaatekaappiin ja valitsin ilmeisesti sellaiset vaatteet joilla nappaan varmasti flunssan. Ja voi perkele että pitää olla latvasta kahjo, niinhän sitä taas minihameessa keikistellessä kävi. Tyrsk niisk ryyyyst köh ja terveisiä höyryävän kaakaokupin ääreltä täältä vilttiburritojen ja räkäluuttujen seasta. Sen siitä oikeesti saa kun kyykistelee lumihangessa pakkasessa pvc-hameessa.Miss villasukka 2017 esittäytyy. Ettei varpaset palele! Suoraan sanottuna oisin halunnut laittaa tähän asuun verkkosukkikset legginssien sijaan, mutta joku järjen hiven sentään lauloi takaraivossa enkä sen vuoksi kylmettänyt itseäni enää tämän enempää.

Rannekkeet: Lip service (furminator)
Paita: Cyberdog parasite
Hame: Phaze
Legginssit: Ebay

Tämä uuvee poikkesi edesllisvuotisesta kuin yö ja päivä. Tuli pitkästä aikaa suoraan sanottuna tempaistua GH MUMMsia ja joululahjamojitoa niin ravakasti että tukka tutisi kyllä vielä maanantainakin. Oli kyllä lystikästä ja kivaa ja kaikin puolin juuri sellainen vuodenvaihde kuin toivoinkin.


Tuntuupa jännältä tehdä pitkästä aikaa tämmöisiä "vanhan ajan" postauksia blogiin. Ihan on tässä touhussa sama tuntu kuin vuosia sitten, mahtavaa! Meikissä käytin Bare Mineralsin mustaa luomiväriä blendattuna grimasin violettiin ja stargazerin uv-pinkkiin irtoluomiväriin. Sisäkulmassa Glamour Doll eyesin glitteriä sekä pari dimsua ja ripaus Nyxin valkoista nestemäistä eyelineria. Ja se mikä tuntuu jännältä meikkikuvia katsellessa on se, ettei miulla oo näissä mitään piilareita päässä. Koskahan viimeksi olisin ottanut omasta sotamaalatusta naamastani tekosilmättömiä kuvia.

2 kommenttia :

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.