maanantai 19. joulukuuta 2016

ALTERNATIVETYYLISIÄ TUBETTAJIATämä kirjoitus toimii shoutouttina kaikille suomalaisille synkemmille / alternativetyylisille tubettajille. Kyselin kotvanen tovi sitten Facebookin Goottiotukset ja muut möröt - ryhmässä (suljettu ryhmä) muiden tubettajien tunnuksia. Niitähän löytyikin melkoinen liuta! Tässä kirjoituksessa esittelen siis ne tubettajat, jotka tiedän itse tällä hetkellä. Jos siun nimi on listalla etkä halua sitä näkyviin tälle sivuille, niin ilmoitathan. Ja samaten, jos tästä listasta puuttuu alternativetyylisiä tubaajia, laittakaahan viestiä rohkeasti kommenttiboksiin! 

"A finnish woman born in year 1993. Loves her childhood times in 90's, older videogames, good music, gothy and artistic lifestyle, dancing, crafting, makeup art etc. ""Alotin vlogin vaikka minnuu kiusattiin ja pilkattiin mutta kumminni pidin pääni ja tein mitä halusin. Oon saanu sitä kautta uusia kavereita yms. Kanavan sisältö on ns. Sekalaista eli videoissa ei ole yleensä mitään järkeä kunhan höpötän ja kertoilen asioista. Se on miun tapa ilmasta ihteeni."


"Jyri Ventrilloguen vlogitehdas.
 Muusikko, kehotaiteilija ja vlogaaja."

"1991 syntynyt kahviaddikti keski-suomesta. Lauta- ja retropelien hamstrauksen lisäksi mielenkiinnon kohteisiin kuuluu meikit ja hiustenlaitto""Fantasia/goottityyliseen meikki-ja maskeeraukseen painottuva kanava ja lisänä elukkahöpötystä mm. Käärmeiden kasvattamisesta."


"Eeppinen, yhteisön painostuksesta luotu ja varsin ajan hermolla ratsastava jatkumo elämäänsä kyllästyneelle, identiteettikriisiä potevalle some-minälleni. Enjoy!"
"19-vuotias punkkarin retale, kerron omasta elämästäni ja touhuistani""Tervetuloa eskapistin ja elmän synkempää kauneutta rakastavan goottirouvan videoiden pariin.. Täältä löydät inspiraatiota niin asuihin, sisustukseen, kuin elämän vaikeuksien voittamiseenkin."

"Vantaalla puolisonsa (+ 3 kissan ja 3 käärmeen) kanssa asusteleva 26-vuotias introvertti tyyppi; ammatiltani tatuoija, hyvin nörtti sellainen (suuntaunut erityisesti videopeli- ja sarjakuva-aiheisiin tatuointeihin!). Yritän löytää asioista aina jotain hyvää ja en ota elämää turhan vakavasti. Tosin rakastan kyllä diippejä keskusteluja vakavistakin aiheista! Huumori elää hyvin vahvasti täällä anyway! Vloggaaminen vasta aluillaan; löytyy youtubekanava tatuointistudioni juttuja varten ja toinen kanava puolison kanssa, jonka sisällöksi ollaan ajateltu tuottaa mm. haasteita, kuvaus/malli-kuvioita, kauneudenhoitoon ja pelaamiseen liittyviä juttuja ja sitten ihan niitä vlogeja! Otetaan mielellään myös vastaan ajatuksia mitä porukka haluaa nähdä! :)"

"Cosplaymeikki ja convideoita tapahtumista. Sekä tulevaisuutena my day ja vlog videoita. "


"P1kkuP1ru on nuori goottineito etelä-suomesta, joka luo kanavalleen enimmäkseen meikkitutoriaaleja ja vlogeja. Hänellä on myös tapana avautua kanavallaan ja blogissaan hänelle mietityttävistä asioista. P1kkuP1run nyrkkisääntö on: "Ole juuri sellainen, millainen haluat olla äläkä anna muitten muuttaa sua"."

"Moraalin, uskontojen, monikulturismin ja muiden asioiden pohdintaa ideologisten kuplien väliltä.""Oon Tamperelainen, en niin kauheen vakavasti asioita ottava tyyppi, mutta puhun asioista kaunistelematta ja näytän ne niinkuin ne on. Teen enimmäkseen ns. lifestyle videoita esim. Myday/ruoka/kosmetiikka. Multa on jossain välissä tulossa myös pelivideoita, kunhan saan koneen osat päivitettyä siihen malliin"
"Hi, I'm Henna / Hensskii, 23 years old and I like alternative styles. I like playing Overwatch and making cosplay, Vlogging is one of my hobbies. So stay tuned, if you are interested about what happens in my life."
"Nuori naisenalku joka innostuu metallista, kissoista ja tatuoinneista. Hupsuttelua rakastava romanttinen haaveilija."

Toivottavasti löysitte listalta itsellenne uutta seurattavaa. Tänne listatut tubettajat eivät ole millään tapaa parhaimmuusjärjestyksessä, vaan aivan summamutikassa ripoteltuina. Erityiskiitos sinulle, joka ehdotit tätä listausta blogin kommentiessa!
Totta tosiaan, antakaa kuulua jos listalta puuttuu alternative / goottityylisiä suomalaisia tubettajia!6 kommenttia :

 1. MITEN olen näistä 80% täysin missannut? Olit tähän päivään mennessä ainoa suomalainen alternativetubaaja jota oon jaksanut seurata, mutta nythän sain vähän lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua että miun listasta oli konkreettista hyötyäkin! :)

   Poista
 2. Hei upeetä sä toteutit tän! Suurkiitos siitä!<3 En tiedä miksi mutta alternativehenkisiä kanavia/blogeja tuntuu olevan hirvean vaikea löytää vaikka tietääkin että niitä suomalaisissakin on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siulle ideasta! :) Oon samaa mieltä, jotenkin nää alternativetyyliset tubettajat ovat menneet itseltänikin pääosin aivan ohi silmien. Hyvä että tuli facebookin ryhmässä huhuiltua ääneen.

   Poista
 3. Tuo sun lempiruoka (feta-kasvishässäkkä vai miten se meni). Olisiko siitä mahdollista saada reseptiä? :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.