perjantai 23. syyskuuta 2016

Mistä ostat kuiturastasi?Olen monta kertaa puhunut takuista videolla, mutta tajusin, etten ole pukahtanut täällä blogissa kuiturastoista juuri sanaakaan. En ainakaan moniin vuosiin. Liekö tämä syynä siihen, että instagramini dire pullottelee ähkyssä laittamastanne kysymyksestä, joka otsikossakin vilkuilee salamyhkäisesti.


Kuiturastat, mistä niitä saa?


Viestien määrä on lisääntynyt kuin lestadiolaiset konsanaan sen jälkeen kun otin Locksterilla omat pinkkimustavioletit takkuni. Melko usein kahvipöytäkeskusteluissa ihmetellään, että onko tuo rastatukka tosiaan pysyvä ratkaisu. Eihän se edes näytä siivottomalta hippitukalta! Päivitellään tietenkin tokaisujen perään jotta herranjestas, senhän saa vain leikkaamalla pois. En oikein osaa selventää itseäni tarkemmin, joten tässä on kuva miusta ja lokseistani:Kyllä, ne ovat aitoa hiusta, omaan päähän tehdyt, niitä ei saa irti kuin leikkaamalla tai tuskaisella repimisellä ja harjaamisella. Kyllä, takkutukan voi pestä. Ei, lonkerot eivät haise eivätkä kerää itseensä epämääräisiä pieneliöitä jos niitä osaa huoltaa ihmisten tavoin. Kiitos Locksterien näppärien näppien, rastat ovat osa minua, heiluvat mukana tuulessa ja dippautuvat itteksiään tähän vieressä kököttävään kahvikuppiini. Nami.


Tässä ylempänä kuva miusta, omista rastoista sekä kuiturastoista samassa päässä. Tässä kuvassa kaikki rastat ovat kuiturastoja. 

Kaikki mustat rastat ovat siis kuitua, pinkit aitoa hiusta. Eroa ei juuri huomaa. Kuiturasta antaa sen sijaan valtavasti volyymiä jopa rastatukkaan, omiin hiuksiin letitetyistä kuiduista puhumattakaan. Vielä vuosi sitten ohjasin kaikki rastakysymystä viljelevät ihmettelijät päätäpahkaa omien takkukokeiluiden pariin kuoputtelemaan, sillä uskoin kirkkain silmin ettei Suomessa tehtäisi kuiturastoja käsityönä laisinkaan. Rapakon takaa tilatessa kuiturastoista ja rastalisäkkeistä saisi maksaa itsensä kipeäksi, joten sitä optiota en ole koskaan edes harkinnut. Ja hei ne Cybershopin myymät rastat, kamoon.

Tilanne on nykyään kuitenkin toinen. Täällä Jääkarhujen luvatussa maassa vaeltaa yksi taitavanäppinen, kuiturastoja omin käsin näpräävä tekijä. Nimittäin Locksterin oma takkujen sensei, Jenni. Kaipaatko päähäsi takkuja jossain tietyssä värissä? Tai jopa useammassa värisävyssä? Täältä niitä saa. Locksterin valikoima kattaa niin kuitu-, kuin huoparastatkin sekä aidosta hiuksesta valmistetut takkuset. Väritystä löytyy shokkiväreistä luonnollisempiin sävyihin. Kaikkia takkuja valmistetaan asiakkaan tarpeisiin kustomoituna sekä erittäin kukkaroystävälliseen hintaan.

Koko pään kuitutakut saa omaan päähänsä n.65-100€ hintaan.
Jos olisin tämän aikoinaan tiennyt, en välttämättä olisi jaksanut tehdä kuitujani edes itse.
Mikä vaiva siinä onkaan, huh!

Tässä tulee kirsikka jo pohjustamani kuiturastaisen täytekakun päälle. Nimittäin, mä suuren iiilon iilmoitan: Lockster ARPOO jollekin onnekkaalle tässä alla näkyvässä kuvassa olevan setin kaksipäisiä kuitutakkuja! Ilimaisia hiuksia! Tämä setti lähtee jollekulle onnekkaalle:Takkusetti sisältää:
24kpl kaksipäisiä kuitutakkuja (48 latvaa)
20kpl hopeanharmaita takkuja (Luna)
4kpl mustavioletteja takkuja (Medeina)
Takkujen pituus: n. 60cm per puoli
Paksuus n. 0,5-1cm (S/M)


OSALLISTU ARVONTAAN Locksterin fb-sivuilla täällä: Arvonta päättyy 30.9.2016.

Kirjoitus on tehty yhteistyössä Locksterin kanssa, mutta mielipiteet ovat kyllä täysin omiani. Linkkien klikkailusta ei kilahda tililleni lantin lanttia, joten nappuloiden hakkaaminen on täysin sallittua. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.