maanantai 20. kesäkuuta 2016

10 asiaa joita et tiennyt minusta

Mikäli olette lukeneet blogia vuosien ajan ja erittäin intensiivisesti, voitte ehkä tietää pari näistä. Mutta vain ehkä..


7 kommenttia :

 1. 2:04 videolla, sivuten vuohenjuustoa, mites on meneekö sini/valkohomejuusto?, vai tuleeko siitäki paha olo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkohomejuusto on hyvää jälkiruoassa oikein laitettuna 8D. Mutta joo ei se kyllä sellaisenaan vaikkapa juustolautasella oikein napostele. Sinihomejuusto maistuu samaan tapaan jossain leivonnaisissa, muttei kyllä sellaisenaan. Luulen että eri juustoista löytyy sekä hyviä, että huonoja vaihtoehtoja. Pitkään kypsytetty, vuohenmaidosta tehty parmesaanimainenkin juusto on hyvää, mutta ei sitä oikein vuohenjuustoksi enää voi nimittää tuossa formaatissa.

   Poista
 2. Oon kotoosin Alavurelta ja asustelen tällä hetkellä koulun takia Seinäjoella. Ja suurin intohimo on ehrottomasti neulominen, varsinki villasukkien tekeminen. ❤️ Ja oon jo muutaman vuoren seuraillu blogias ja aivan mahtavia juttuja, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostan hattua kaikille teille virkkaaville sieluille! Minen osaa sitten alkuunsakaan, siksi arvostan isosti. :)

   Poista
 3. Mäkin pelkään ampiaisia ja sit mehiliäisiä ja kimalaisia, oikeastaan kaikkia keltamusta värisiä öttiäisiä :s Sekä myös ukkosta :D Mä oon kotoisin Kuopijjosta ja intohimoni on musiikki, varsinkin laulaminen sekä meikkaaminen ^^ Mistä muuten ostit noi rastajatkot? Mulla on rastoituksessa lyhentyny niin paljon hiukset että itekin haluaisin vähän jatkoo näille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rastajatkojen hiukset mie tilasin Ebaysta. :D Vähän ympäripyöreä vastaus kyllä.

   Poista
 4. Mä ole Turuust ja mu suurimpi intohimoi o nukkumine ja syämine. No eiku kaik käsil tekemine ja taire kaikis muoroisans! Ja tiäks, nymmä sano se mitä ain sanota ko eka kerra kommentoida, et en ol varmast ikänäkä kommentoinu sul mittä, mut tykkän sun blogistas ja vlogistas niimpalkauhiast! Hauska kesä sul!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.