torstai 4. helmikuuta 2016

Haunting
Kotvanen tovi sitten Suomalainen goottivaatteita myyvä nettiputiikki Totentanz otti miuhun yhteyttä yhteistyön merkeissä. Tuumasin itsekseni että mikäpäs siinä, kotimaisia, erikoisempia vaateliikkeitähän mainostaa mielellään. Kyseessä on kuitenkin sellainen alakulttuuri, jota itsekin edustaa. :) Olen jo vähän pidemmän aikaa vinkkaillut ujon perverssisti silmää Killstarin Sorcery- nimikkeellä kulkevalle mekolle. En kuitenkaan ujouttani uskaltanut flirttailla mekolle näkyvämmin kuin vasta nyt, sillä en ollut varma kuinka se sopisi kaltaisen tasapaksuhkon naikkosen päälle.


Tuntuu että oon nyt viimeaikoina koettanut kasvattaa verkostoani sohvaan ja Netflixiin ja se ehkä vähän näkyy näissä kuvissa. Sen siitä saa kun lumityöt jäävät kiinnostuslistalla varasijalle. Suussa kilo riisikakkuja ja herkkuja ja sitä rataaa. Niitä juuston makuisuisia riisikakkuja nimittäin.. Pohdin tätä mekkoa silmäillessä monta kertaa sitä, millainen tämä lirtin näköinen materiaali mahtaa olla päällä. Juuri näitä yhtämittaisia O.C.-marathoneja ajatellen nimittäin. Mekon materiaali on erittäin ohutta ja vartalonmuotoja myötäilevää, venyvää ja paukkuvaa. Tämän voisi myös muotoilla niin, että jos turvottaa, ota Aktivia.Ota kaks. Sitten vasta mekko päälle, sillä anteeksi tämä ei anna. Oman pömppisröllykkäni kanssa pohdiskelin jotta sellainen slim fit- aluskorsetti voisi olla poikaa, ainakin mikäli sivuprofiiliin on uskominen. Hah. Tai sitten voisi hyväksyä sen tosiasian, ettei kroppaansa saa sullottua missi-idylliseen vartalomalliin sitten mitenkään.Tykkään noista hihoista erityispaljon, vaikka näenkin sen realistisen skenaarion hyvin kirkkaasti silmieni edessä, jossa parin skümppâlasillisen jälkeen hihani uivat jokaisessa mansikkamuumuussa ja baarien litimärissä lavuaaritasoissa joihin vahingossa erehtyy joskus kapsäkkinsäkin laskemaan. Tai sit pitäis ottaa sihi-iltaan mukaan joku hihaklipsi, joka helpottaisi kaltaiseni mämmikouran saniteettivierailuita. Näen myös toisena skenaariona sen, joka jo toteutui. Kun puin mekon päälleni ensimmäistä kertaa, en voinut tälle suunnattomalle mielihalulle yhtään mitään. Läpyttelin noita lirsakkeita lepakkomaisesti ees taas ja ravasin asuntoa Mäymäyn kanssa kilpaa ympäri, se mekon hihakkeita jahdaten tietysti. Kyllä miekin oon ihan oikee siipieläin. Oonpas, ei vastaväitteitä. Läpeti läp.
Koska tämä okkulttigootteilu tuntuu juuri nyt siltä muotijutulta joka loistaa alakulttuurin kirkkaana tähtenä, luulen että teitä seuraajiakin saattaa kiinnostaa eräs pieni seikka.
Nimittäin se, että saatte Totentanzilta tilauksestanne -10% alennusta 20.2. saakka koodilla "pahalapsi10". Awsum! Ja doubleawsum doublerainbow siitä, että Totentanzilta saatte tilattua muunmuassa tappotähden huikeita releitä!


Tää miun mekkonen löytyy tämän linkin takaa: Sorecery hood dress
Review- vaatetta valitessani kiinnitin huomiota myös Totentanzin sivuilta löytyvään kaasumaski-boleroon. Enpä ole kyllä moiseen vempeleeseen kuuna päivänä törmännyt! Hiton hieno vipstaakkeli kyllä, sopisi varmasti steampunk-henkisiin asuihin kuin muna pinaattisoppaan.

Linkkejä saa klikkailla rauhassa, en kostu siitä shillingin shillinkiä.
Ps. Ai juma mie tykkään Chelsea Wolfen äänestä. Ei tää kyllä nyt liittyny asiaan mitenkään, mutta pitipä sanoa kun taustallakin kerran raikaa. 

8 kommenttia :

 1. Ihana tuo mekko! <3 Miulla on nuita liehuhihoja ollut joskus enemmänkin käytössä ja silloin oli näppärää esim. ruokaa ottaessa huitaista se liehu käden yli toiselle puolelle siksi aikaa niin ei tippunut ruokiin tai booleihin. :D Pitkien liehujen kanssa kaksi kertaa, niin lyheni sen verran ettei ongelmia esiintynyt. Kaapista löytyy pari liehupaitaa vieläkin, ovat ihania vaikka en muista milloin olivat käytössä viimeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie muistan että nää liehut oli "muotia" goottityylissä joskus kymmenen ja rapiat vuotta sitten! Silloin ne paidat olivat tosin jotain loimusamettisia viritelmiä joita Morticiasta sai.

   Tää liehu on tosiaan niin pitkä että saa kietaista kaksi, ellei jopa kolme kertaa. Mutta pidän mielessä! Onhan tuon jättimäisen läpäkkeen kanssa eläminen jokseenkin haastavaa, muttei mahdotonta. :D

   Poista
 2. vau mikä mekko! Hihat on aivan upeat, tykkään isoista liehuhihoista, niillä voi sit baari-illan jälkeen lentää kotiin. Kännissä lentämistä ilman konetta ei varmaan ole edes laissa kielletty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Lentämällä kesäkuntoon 2016.

   Poista
 3. ainoo vaan että tuolla ne on vielä kalliimpia kun bakkarilla, killstar on muutenki helvetin kallis, mutta mieluummi tilaa suoraa sieltä tai bakkarilta kuin totesta. kivan näköinen kyllä sopii sulle :)mageit kuvii mutenki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä yksityisyrittäjänkin on jostain katteensa saatava. Vaikka totta turiset, Killstar on kallis ostipa oikeastaan mistä tahansa.

   Poista
 4. Voih, tuli jotenkin noista hihaongelmista mieleen, että Japanissa shintopappien avustajat pitivät pappien hihoja niissä olevista naruista kiinni sillon, jos olisivat olleet tiellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saiskohan jostain palkattua kaksi hihanpitelijää kakkupalkalla. Hmm..

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.