torstai 27. marraskuuta 2014

Terve kaverit!Kävin tuossa taanoin ensimmäisessä radiohaastattelussani.
Hassua kyllä, vaikken yleensä jännitä sen kummemmin mitään julkisia pölpötystilaisuuksia joissa pitäisi näytellä jollain tapaa järkevää, tuntui tämä koettelemus jo pelkän ajatuksen tasolla yhtä pahalta kuin se, jos joutuisi seisomaan puhujanpöntössä täyden juhlasalillisen edessä. Onhan se aivan eri asia puhua ihmisten kuullen ja ihmisten kanssa, kuin aivan yksinään kameralle joka ei juuri nyökkää saati sitten argumentoi räikeästi vastaväitteineen. Vaikka radiossa höpöttäminen ei ehkä ole sitä ominta alaa sitten millään, oli etkoklubilla fiilistely ja jutustelu mitä parhain irtiotto arkeen. Valtavan hauskaa, ettenkö sanoisi.  Kyllä se vain niin on, että rutiineista irtautuminen tekee joka kerta aivan eetverttiä, olipahan kyse sitten kierroksesta vuoristoradassa, lenkkeilystä erilaisessa maastossa taikka uusien ihmisten tapaamisesta kasvotusten. Myönnettäköön silti, että pieni pisto tuntuu juuri nyt sydämessäni kun myönnän että olen kuluneina kuukausina erakoitunut- ja oravanpyörähtänyt aivan liikaa arkisten askareiden ympärille. Maanantaista perjantaihin ei mukamas ole aikaa satunnaisille kahvitteluille, eikä liiemmin wanhojen hyvien ystävien keskeisille liikuntaharrastuksillekaan. Tekosyiden säestämänä kukaties. Kai sitä pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni entistä tiukemmin, ja päättää jotta nyt akka saakeli - ulos ja sassiin. Ei työn pitäisi olla kaikki kaikessa - jokaisena päivänä.  Eikä se elämä ulko-ovelta väkisin tempaise mukaansa, saati sitten täysinäinen lottokuponki leijaile nokan eteen jollei laita rastinkaan vertaa ruutuun täytettä.http://www.radiot.fi/#!/kanava/oi-fm

Oifm:n etkoklubilla fiilisteltiin listalle valitsemiani konemusiikin helmiin kuuluvia kappaleita ja juteltiin vähän niitä-näitä - enimmäiseen näitä. Radiolähetys on kuultavissa huomenna PERJANTAINA (28.11) klo 16.00-17.00 Oifm:n taajuuksilta (Joensuu 101,5MHz) tai nettiradiosta (http://www.radiot.fi/#!/kanava/oi-fm). Asetelkaas teknokakkulat nenälle ja hypätkää toki mukaan jammailemaan!

 photo IMG_1675_zpsgmz7z8be.gif

Juuri nyt tanssahtelen täällä Neelixin tahtiin. Jymp jymp unts unts tsäkätsäkä bäyyyym!

5 kommenttia :

 1. Oot niin hyvännäkönen varsinkin tossa toiseksi ylimmässä kuvassa :o rakastan noita rastoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Rastat ovat kyllä kaiken näyttävyytensä lisäksi valtavan helppohoitoiset ja siitä syystä aivan lempparit miulle itsellenikin. :3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  En ole oikein mistään löytänyt selkeätä vastausta että miten pidetään shokkiväriä yllä? Osaat varmaan vastata :) Itse aikeissa saada samanlainen kirkas pinkki latvoihin ja kirkas punainen tyveen :) Minulle värjättiin elumenilla mutta olisi pitänytkin olla vaaleampi pohja ja väri oli jonkin verran tummempi mitä halusin.. Se sitten haalistui jo ensimmäisellä pesulla ja päätin laittaa elumenin toisen kerran ja lopputulos oli tummempi mitä ekalla kerralla, vaikka laitettiin samat värit uudestaan :( Kun sekin taas haalistui niin kokeilin sim sensidon pigmenttihoitoainetta ja tukasta tuli jälleen liian tumma. Kun sen jälkeen taas pesin hiukset niin väri haalistui jonkin verran, ihan tyhmän näköiseksi :( Taidan olla vielä kaukana tavoitteesta, juuri nyt en pidä yhtään punaisen sävystä ja pinkki ei näytä yhtään pinkiltä vaan joltain epämääräisen tummahkon punertavalta...Saankohan sen helposti kirkkaammaksi tms. pinkin erottaisi selkeämmin? Onko vinkkejä miten saisin mahd. nopeasti punaisen taas pois että saan niin kirkkaan kuin haluan? ennen elumenia tehty muutama värinpoisto ja latvat meni aika huonokuntoisiksi ja hamppuisiksi.. Sitten leikattiin pois huonokuntoisimmat latvat ja nyt on ihan ok kuntoiset, vielä jonkin verran kuitenkin huokoiset.
  Ja palaan taas ensimmäiseen kysymykseen, miten tuota kirkasta pinkkiä ja punaista ylläpidetään? Tulos oli tosiaan tummempi ainakin elumenilla kun haalistuneeseen laitettiin värit uudestaan.. Vai käytetäänkö yleensä näitä pigmenttihoitoaineita joihin laitetaan puolet normi hoitoainetta tms. että sen saa taas yhtä kirkkaaksi?
  Tuli ehkä vähän pitkä viesti, mutta olisin hyvin kiitollinen jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Termosta! :)

   Kuinka vaalea pohja siulla oli, kun lähdit värjäämään shokkivärillä hiusta?

   Miun omissa hiuksissa pohjaväri on ollut aikanaan miltei platinanvaalea, eli niin vaalea kuin vaalenteilla vain suinkin saa. Vaalennetussa pohjassa värit näyttävät juuri niin kirkkailta, kuin paketissa luvataan.

   Miun oma kokemus kaikenlaisista värjäävistä hoitonaamioista on iso peukalo alaspäin, pinkki hoitonaamio taittoi omat hiukseni viininpunaiseen päin vaikka vaalensin väriä 9/10 hoitoaineella ja lähtökohtainen hiuspohja oli erittäin vaalea. Voi olla että noissakin tököteissä on eroja, mutta miun shokkitukkaan ne eivät ole soveltuneet sitten alkuunsakaan.

   En kyllä osaa muuta apua tuohon kirkkauden saavuttamiseen kuin sen, että vaalennusta se vaatii. Miedommilla hapetteilla ja/tai väripesuilla voi ehkä säästää vähän hiusta, mutta kyllä se tukka huokoistuu väistämättä halusipa sitä tai ei. Mikäli siis yrittää vaalentaa spurttaamalla, eikä malta odotella kuukautta vaalennuskertojen välissä kuten yleensä taidetaan suositella. ;)

   Oon omissa hiuksissani havainnut tuon pinkin ja punaisen (molempien yhtäaikaa) ylläpitämisen aivan mahdottomaksi. Voi olla että erilaisilla hiusväreillä shokkivärit vaikuttavat eri keinoin, mutta miun tapauksessa Directionsin pillarbox yhdistettynä flamingo pinkkiin tuotti tuloksenaan pinkinpunaisen sekasikiökuontalon. Värjäsin joskus ennenmuinoin alimmaiset hiukseni kirkkaan punaisella ja päällishiukset pinkillä, ja parin pesun jälkeen molemmat värit olivat luontaisesti sekoittuneet sellaisiksi ettei niitä erottunut. Hienothan ne olisivat olleet, mikäli värit olisi saanut säilytettyä erillisinä!

   Elumenin väreistä omat kokemukseni ovat olleet päinvastaisia, ne ovat kestäneet platinanvaaleassa hiuspohjassa erittäin hyvin, varsinkin silloin kun niillä on malttanut värjätä toiseen kertaan haalistuneiden hiusten päälle. Mikäli maltat ja haluat tilata hiusvärejä ulkomailta, niin kannattaa testata myös Special effectsin valmistamia hiusvärejä, niissä riittää pigmenttiä sen verran hyvin ettei ainakaan miun ole tarvinnut tätä pinkkiä hiusta värjätä ihan jokaisen pesun jälkeen kuten Directionsilla. Special effects tuntuu kestävän pigmenttisenä vähintään sen parista kolmeen viikkoa.

   Ylläpidän omia hiuksiani niin, että sotken tuota special effectsin atomic pinkkiä hoitoaineen sekaan suurinpiirtein 50/50- suhteella, sutaisen värit päähän, saunamyssyn niskaan ja siinä se tukka taas tukevoituu löylyttelyn ohessa. Kätevää. :)

   ^ Kannattaa silti muistaa etten mie ole hiusalan ammattilaista nähnytkään, vaan erittäin pitkälti melekoinen kotisuhari.... Eli nuo miun hiusvinkit eivät välttämättä alan ammattilaisten mielestä ole niitä oikeimpia.

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.