sunnuntai 30. marraskuuta 2014

RastasElämä kuitujen kanssa on auvoista köllöttelyä. Kun nämä mustat lapsukaiset on kertaalleen päähänsä iskostanut, ei niistä haluaisi luopua pakonkaan edessä. Puhun nyt päässäni killuvasta ekstrapainosta, melkoisesta möykystä rastaa. Kuten varmaankin moni blogiani lukeva on huomannut, ystäväni letitti päähäni muovikassillisen verran mustaa kuiturastaa viime kesänä, ja nyt talven tullen nypräsin rastamyssyn takaisin päähäni omilla tahmakkailla tassuillani. Yhdessäeloa on takana yhteensä vajaat puolisen vuotta, ja olen nyt ottanut rastat mietintämyssyyni hympsyteltäväksi uudemman kerran. Haluaisin rastoittaa omista hiuksistani pysyvämmät pötkylät kuitujen avulla. Himoitsen nyt käytännössä omia rastoja vielä enemmän, kuin mehukasta ja ruokalautasen kokoista suklaakakkupalaa. Luulenpa vain, ettei vielä tässä vaiheessa ole kanttia ja sisua ehtojen ja aitojen lonkeroiden nypräämiseen. Jos vaikka mieli muuttuu vuodenaikojen mukana.

Rastatyttöily on siitäkin kätevää, ettei tarvitse välttämättä pakkeloida lärvistään RuPaulin kaltaista kävelevää taideteosta, vaan välillä vähemmän on joskus enemmän mikäli maskeerauksesta on kyse. Normaalien suorien hiusten kanssa identiteetti jotenkin vaatii sitä tietynlaista meikkikerrosta johon on tottunut ajan saatossa, mutta rastapäisenä hippiäsenä peiliinkatsominen tuottaa huomattavasti vähemmän harmaita hiuksia. Eikä oikeastaan edes haittaa kulkea naturellina pitkin poikin kaupunkia.
Kasasin tähän hiuspainotteiseen sepustukseen kuvia pötkylöistäni kuluneelta vuodelta.
Ovat ne rastat vaan niin kivat kaikessa yksinkertaisuudessaan.

16 kommenttia :

 1. Noi on niiiiiiiin ihanat hiukset ;___; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rastat on niiiiiiiiiiiiiin mieluisat ittellenikin! Tukkakriisitön tukka.

   Poista
 2. Nää siun hiukset ovat kyllä huiput! :) Muutenkin siulla hiustyyli vaihtelee niin usein, että on kiva aina seurata mitä sie keksitkään.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! ^.^ hiusten kanssa tuota leikkikenttää on onneksi vielä paljon jäljellä. Ja monia värejä vielä testaamatta!

   Poista
 3. Sulla on aina vaan niin lumoavan ihanat hiukset! Ja sulle sopii päähäs vaikka minkä laista väriä ja "kampausta",on niin kiva koko ajan seurata kuinka sun hiukset aina muuttaa tyyliä ja väriä sekä aina kaikki on vaan kuin tehty sun päähäs. Ite en pidä rastoista mutta sun päässäs ne näyttää aikas kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kivasta kommentista. :) Tuntuu että muutosta on kaikista mukavinta hakea ulkonäköön juurikin hiustyylejä ja värejä vaihtelemalla. Muutoin tyyli on kutakuinkin säilynyt niillä samoilla urillaan vuosiausien ajan mikäli vaatetusta miettii. Tukka kulkee gekkona mukana!

   Poista
 4. ihanaa kun oot ''palannut pikkusen tauvon'' jälkeen tykkään hulluna lukee sun sepostuksia ^-^ Ja noi rastat sopii kyl älyn hyvin sulle oot varmaankin ainut jolla tykkään rastoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilo huomata että vielä osa lukijoista on pysynyt messissä mukana, vaikka olenkin päivittänyt sivuani hävettävän harvaan tahtiin. Nyt tuntuu että joku kipinä elää yhä!

   Poista
 5. Ihanat ovat ja totta on, ettei rastalookkiin tarvitse välttämättä hirveästi meikkiä. :) On vähän sellanen "boheemimpi", jos näin saa sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boheemi on juuri se sana jota itsekin makustelin! Hippitukkaan sopii myös hipihkö kuontalo meikillä tahi ilman. :P

   Poista
 6. Oi rastat♥ itteeki himottas joskus kokeilla mutta jotenki en vaan oo saanu revittyä uskallusta niitä varten! :D sinäkin kun oot keittiöalan ihmisiä niin kuinka nuo rastat työmaalla menee? Miten saat ne siististi ja hygienisesti peittoon kun itsellä jo meinaa tuottaa ihan normaalit putkät hiukset jo vaikeuksia sellaisilla työpaikoilla jossa ei saa hiustupsunkaan näkyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen saanut pitää rastoja töissä ilman murmatuksia niin, että oon nitonut ne muutamalla ponnarilla melko jykevälle pötkölle joka kulkee matkassa mukana työtakin selkämyksen päällä pötköttäen. Rastoista itsestäänhän irtoaa erittäin vähän hiuksia kun ne on tiukkaan rastotettu, huomattavasti vähemmän kuin omista hiuksista harjauksen jälkeen. En osaa sanoa miten tiukkapipoisemmissa firmoissa suhtaudutaan, varmaan ne joutuisi nyssäköittämään tuon kolmanneksi alimman kuvan kaltaiselle ampiaispesälle hiusverkon alle? :D Ei sekään sinänsä huono vaihtoehto, tuntuu vain vähän hassulta kun jalkapallon kokoinen hiusmöntsä keikkuu pään päällä.

   Rastoihin saa mukavasti ensipuraisua kuminauhaan kiinnitettyjä rastoja testaamalla. Ootko sie testannut rasta-hiuslisäkkeitä?

   Poista
 7. On ne vaan hienot! Joidenkin mielestä rastat on jotenkin menneen talven lumia, mutta esimerkiks sulle ne sopii superhyvin, niinkuin kaikki muutkin massakansaa kohahduttavat hiusilmestykset ^^
  Itsekin olen joskus, kumma kyllä näin tylsäntavallisena pulliaisena haaveillut rastoista, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Olisivat vaan turhaan edessä koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rastat ovat juu melkoisesti kaikissa keitoksissa uimassa, jollei niitä pidä ponnarilla nätissä nipussa. Mutta kaikesta epäkäytännöllisyydestään huolimatta nämä ovat niin helpot ylläpitää, että suosittelen erittäin isosti lämmöllä!

   Poista
 8. Neljäs kuva <3 <3 <3 voi ei mikä ihana kengätön hippityttö :3 :D iteki alkaa kaipaa hippielämää!!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.