lauantai 30. elokuuta 2014

Hardcore

 Kulunut viikko 35 on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan miltei pelkästään jonkin sortin nenätippurin ja kurkkuröhän kourissa ponnistelua. Untuvapeiton alle kääriytyneenä on ollut varsin mukavaa vahdata yhtä jos toista telkkarisarjaa, etenkin True Bloodin viimeisintä tuottista. Kyseisen kauden vitosjakso pyöri ruudulla keskiviikko-iltana, ja viimeisen kympin katsoin torstaina henkilöauton kokoinen pala kurkussa. Jakson puolessa välissä yritin huijata itseäni pysymään vahvana, sillä heikkouttahan se on märistä töllön edessä kuin mikäkin kolmevuotias. Vaikka nipistin itseäni sormesta ja yritin vähän vilkuilla välillä ruudusta sivummalle ajatellen jotain oikein iloista, ei se toiminut sitten alkuunsakaan. Lopputulemana nyyhkytin jakson puolesta välistä loppumetreille saakka niin, ettei yksi tai kaksi nessua riittänyt sitten alkuunsakaan. Flunssan takia niin.. Joo.. Kerkesin kiintymään hahmoihin niin valtavasti että nyt tuntuu kuin matto oltaisiin vedetty jalkojen alta. Ei enää True Bloodia. Eritoten ikävä jää sarjan tunnusmusiikkia, joka on ihan ehdottomasti yksi parhaimmista tunnareista joita on koskaan tehty. Eikä ikävä lopu pelkkään tunnariin,vaan onhan se myönnettävä jo julkisestikin, että monen muun naisen tapaan fangbangerina kuolaamani Alexander Skarsgård jättää sen isoimman tyhjiön sisustaan. Voihan Eric minkä teit!Onneksi youtube tarjoaa pahimpiin tuskiin pikaparannuksen muiden Truebieiden tekemillä fanivideoilla. Löytyykö lukijakunnasta muita True Bloodiin höyrähtäneitä, ja samoissa sarjan loppumisen tuomissa tuskissa kouristelevia?


SHRUG: second hand (artifice clothing)
TOP: diy
CORSET: second hand
SKIRT: second hand
LEGGINGS: second hand (GT)
SHOES: second hand (pennangalan)

Kuvissa näkyvissä asussa näkyvät reivivermeeni jotka valitsin viimeviikonloppuiseen hardcore-eventtiin, vaikka näyttävätkin  kyllä näin tarkemmin katsottuna siltä etä soveltuisivat paremmin kevyempiin futurepoppitapahtumien kaltaisiin jammailuihin. Harvemmin näitä kirjoituksiani kukaan kuitenkaan syynää pikaista vilaisua tarkemmin, niin lienee aivan yhdentekevää löytyykö tekstin ja kuvien väliltä minkäänlaisia aasinsiltoja tai muita yhteyksiä. ;)
HARDCORE.. YES YES YES YES!
Ja se jos joku on hardcorellisen upeaa huomata, että tökeröstä päivittämistahdistani huolimatta Evil Fate on kerännyt kokonaista 3000 lukijaa. Niiaan kiitokseksi! n___n

10 kommenttia :

 1. Ehottomasti fangbangerina mennään täälläkin xD Ja ihana asu sulla <3 Mulla menossa tällä hetkellä kolmoskausi, pidän semmosen supermaratonin missä katon kaikki kaudet putkeen. Oon mä tässä jo jonkin verran ehtiny järkyttymään ja mun nörttipuoli ottaa välillä vallan ku oon närkästyny miten kirjan juttuja on muutettu sarjaan, mutta täytyy myöntää että hyvin on onnistuneet sarjan tekemään, aivan mahtavaa settiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootahan vaan ko sarja etenee pidemmälle, siellä on tulossa yhtä jos toista jännyyttä! 8)

   Poista
 2. Ihana tää asu, tuo hame on vaan niiiiin söpö ja soppii hyvin nuiden hopeisten vermeittenkin kanssa! ♥ Kiva kontrasti nuiden välillä ja sehän varmaan miellyttääkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en nykyään jostain syystä osaa pukea päälleni mitään hopeista. X_X Tääkin asu oli ensimmäinen avaruudenhopee varmaan vuoteen! Oonkohan tullunna vanhaksi..

   Poista
 3. Täällä taas yksi fangbanger:D tosin vitoskautta aloittelen vasta, ja kauhulla odotan mitä sitten tulee kun ei ole enään uutta kautta ostettavana.. tai varsinkaan ericiä!:( true bloodissa on kyllä mahtavasti onnistuttu muuttamaan kliseet uskottaviksi ja saatu aitoutta ja syvyyttä hahmoihin, eikä päähenkilö sookiekaan ole ärsyttävä vaikka usein tv sarjojen naispäähenkilöt tuppaa olemaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani! Yleensä tuollaisesta kevyesti hömpähtävistä telkkarisarjoista löytää jotain mutisemisen aihetta, mutta True bloodista en sitä ole saanut kaivettua esiin vaikka kirjojakin on tullut luettua. Sarja myötäilee kirjojen juonikulkua kuitenkin sen verran hyvin, ettei mitään olennaisuuksia ole onneksi jätetty huomiotta!

   Poista
 4. Mitäpä lottoot, onkohan cybershopin rastat hyvät? Oon aatellu hankkii sieltä sellaset mustat rastat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen ohuet luikerot ovat ne cybershopin pötkylät :/

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.