keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Peto rakasti sinua


-Se tunne, kun on niin paljon bloggailtavaa, ettei saa aikaiseksi ensimmäisenkään sanan raapustamista  ensimmäisestäkään aiheesta.  Ja sitten hups, yhtäkkiä kaikki aiheet lipuvat silmien edestä paikkaan jota unholaksikin kutsutaan.-

Oletteko havainneet itsessänne vastaavanlaisia piirteitä bloggaajina? Silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt ja KÄSI YLÖS NYT jos pää nyökkyy eteenpäin myöntymisen merkkinä.

Sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee ja sillain. Nyt matkustan muumimaisella ompelukoneeseen rakennetulla aikakoneella aina kahden viikon päähän menneisyyteen. Päivään, jona heitin nyrkkiä ilmaan niin että hartiat paukkuivat ja keikuin keikkalavan edessä sydän väärällään kun matkattiin Stam1nan tahdissa maalta merelle. Salista ulos raahustaessa ei tarvinnut kysyä itseltään, oliko keikka kylmä kuuma kylmä, vai jotain ihan muuta. Nautintomittari hipoi huippulukemiaan, kun myös vanhoilta levyiltä tutut kappaleet sekoittuivat mukavasti SLK:n kirjoon. Heikko ehkä, Sm3tana veti Kerubilla yhden parhaimmista keikoistaan joita itse kahdeksan vuoden aikana olen päässyt todistamaan. Taidan hehkuttaa samoja lauseita miltei jokaisen kokemani Stam1nan keikan jälkeen, mutta onhan se tuoreimmassa muistissa pälyilevä tapahtuma aina se ykkösten ykkönen.

Keikkapäivän asuksi valikoitui kaiken sompailun ja ähkimisen jälkeen pelkkää pyhää yksinkertaisuutta. Muovia muovin kanssa. Kuvat eivät valehtele. Puhe loppukoon näihin lauseisiin ja tähän pisteeseen josta ei ole paluuta.

IMG_7h777

IMaG_7792

hhhh

IMG_7789

Hieno taistelutantere taustalla, Hermanni. Voihan remontti, mikä sotku!

IMG_7791hhh

Ei aina jaksa leikkiä nättiä näteissä asennoissa.
"Mie pyllähän tähän ny. Nii!"

IMG_7780


SHOES:  New rock
SKIRT, TOP:   Lip Service
NECKLACE: Restyle & diy
BELT: Second hand
BRACELETS: Second hand
Näillä mennään kun ei nyt muuta ole antaa. Olisi kai loogista ruikkaista loppuun Stam1nan musiikkivideo tai jotain bändiin liittyvää, mutta vedänkin erilaisen kortin hihasta.
Viimeviikkoina dark wave ja industrial on työntänyt jalkaansa oven väliin myös miunkin soittolistoilla. Third Realmin Diabolic Crush on selkeästi kuuminta hottia.

11 kommenttia :

 1. Aivan upean näköinen olet! woutsi (:

  VastaaPoista
 2. Miekin olin Stamppailemassa eturivissä, kumma vaan kun en sinnuu nähnyt missään:D Ehkä olin liian euforisessa olotilassa havaitakseni ympärilläni olevia asioita kun piti keskittyä oleelliseen, hehe... Ootko paithöveei tulossa kesällä Ilosaarirockiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kahtelen keikkaa yleensä jostain miksauskopin lieppeiltä mieluummin kuin ihan eturivistä. Stam1nan pitit tuntuvat ryöstäytyvän yleensä niin hurjan leveiksi etten taho rusentua sinne riehujengin sekaan! :D hehee. Ja joo, ilosaarirokkihan on ihan must. Ulkopuolella täytyy ainakin piipahtaa, jos ei muutoin.

   Poista
 3. Jooh kaks stam1na keikkaa ois tänä keväänä eessä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä meinasit käväistä stam1naa fiilistelemässä?

   Poista
 4. Sulla on kyllä pettämätön tyylitaju ;)

  VastaaPoista
 5. Third Realm <3 Ei ole ihan tunnetuimpia bändejä täällä Suomessa.
  Upeat hiukset sinulla!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.