tiistai 14. tammikuuta 2014

Vaatekaapin esittely

Tai no, vaatekaapin sisällön esittely, jos nusautetaan pilkkua.
Viikonlopun saldona kyselin facebookryhmän välityksellä teiltä ja muilta seuraajilta minkämoisia hynttyitä halusitte vaattehien armeijasta erityisesti nähdä, ja annoin palaa. Uudessa asunnossamme sain uuden aluevaltauksen, ihan virallisen vaatehuoneen muutaman hassun rekin ja kaapin läppyrän sijaan. Nyt kelpaa lonia ja nyplätä vaatteiden parissa ihan kyllästymiseen asti.

Ensimmäiset seinähyllyt ja taulut on myös ripusteltu kämppyrämme seiniä koristamaan. Rakas ystäväni Rita taikoi taitavissa käsissään hurjan hienon naikkosen kehykseemme lyijykynillä, ja nyt taulu seisoo paraatipaikalla heti eteisessämme muutamien nilkkurieni kera.


19 kommenttia :

 1. Lipparin Gunmetal(?) -sävyn vermeet oli aika lääh O_O Kehitin itelleni pakkomielteen semmosista sortseista tai housuista, kiitos tästä :D

  Ja toi Guessin laukku hipoo täydellisyyttä, oon yrittäny metsästää sitä vähän kaikkialta mutta ei oo osunu näkökenttään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gunmetal on herkkuu! Ite himoitsen nykyään lipparin glitteröivää pvc-relettä, ootko törmänny jo niihin? :D Hyrrrr kylläpä kelpaisi kokoelmiin vaikkapa glitteröivästä mustasta pvc:stä tehdyt legginssit!

   Niin ja joo, Guessin phantom bageja ei taida ihan iisisti enää löytää kun mallistokin taitaa olla jo muinaisen wanha. Harmi ettei nykymallistoista tunnu oikein löytyvän enää vastaavia kivoja laukkuja!

   Poista
 2. Sun lemppari on myös mun lemppari noista asuista! Wauu :)
  Löysin blogisi vasta äskettäin ja tykkään kovin ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon lemppari-asun tyyliin tulee koottua monetkin vaatekokonaisuudet yhteen. Korsetit näyttävät minareiden kanssa vaan niin pirulaisen hyvältä!

   Poista
 3. Tosi siistejä vaatteita sulla! & mikä toi biisi on tossa kun alat esittelemään noita vaatteita sun päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unamazing beats / http://www.youtube.com/UnamazingBeats

   Poista
 4. Mä oon joskus haaveillut jostain mustasta laukusta missä ois niittejä, ketjuja ja kaikenlaisia killuttimia. Tuo Guessin laukku on kyllä hieno. Saa nähdä jos jaksais alkaa itse tuunailla jotain laukkua jos ei tuu mitään kivaa niittilaukkua vastaan.

  Muutenkin pitäisi hankkia joku uusi laukku, kun ei ole oikein mitään käytännöllistä. Mietin, että voisi tehdä itse mutta en vaan koskaan saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guessin laukku on ollut kestävyytensä puolesta ihan huippuluokkaa vaikka jotkut tuntuvatkin parjaavan tuota merkkiä heikkolaatuisena. Phantom bag on keikkunut olalla jo useita vuosia, ja ainut kuluma näkyy niittien pinnoitteessa! Hurjaa! :)

   Poista
 5. Paljonko sulla ja Petellä on ikäeroa?

  VastaaPoista
 6. Koti juttuja,remppaaa..??kiitos :-))

  VastaaPoista
 7. ah ihania kaikki mut mun ehoton lemppari on se violetti korsetti :3

  VastaaPoista
 8. Hoo, tuolla näkyi se Artificen "siipikorsetti"! Mietinkin, että sitä ei ole tainnut olla hetkeen asuissa. Hauska kuoriaismainen efekti. :D
  Ja Artificet on muutenkin varmaankin lemppareitani, jotenkin sellainen jännittävä cyber- mutta designfiilis niissä on. :D Enemmän scifiä kuin reiviä.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.