sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kauhee määrä korsetteja ja asiaa


Kävi melkoinen onnenkantamoinen paikallisella kirpparilla ja ostin kaappia pullistamaan kolme hyväkuntoista teräsluitettua korsettiryökälettä, helinäkeijumekon ja violetinpinkin värisiä riippulyhtyjä muutaman. Niin ja tuollaisen muhkean korsettihameen myös.  Kaikki samalta kirppumarkettireissulta ja saman kirppiksen sisältä ihan täältä Joensuusta. Horoskoopissa luki että uudet tuulet puhaltavat elämään, ja näemmä taivahan tähdet asettuivat sellaiseen rivistöön että tuulahduksen pyörremyrsky asettui vaaterintamalleni. Pitäisi varmaankin useammin lukaista horoskoopista elämänviisauksia josko kävisi toistekin samanlainen onnenpotku persauksiin. Ainua takapakki korsettiostoksissa oli se, että huomasin päälle pukiessa kaikista kauneimman korsetin sen malliseksi etten sitä pysty pidempiä aikoja päälläni pitämään ja se lähtee täten tuonne myyntikasan jatkoksi. Mikäli haluat yhden Rieseneistäni, niin tosiaan, tuo overbust-mallinen korsetti etsii uutta kotia.


Tästä kuvasta huomaa täydellisesti, että eipä ole vaatemaku ihan hirveätä käännekohtaa viimevuosina nähnyt. Oikeanpuolimmainen räpsäytys ei ole ihan näinä vuosina päivänvaloa nähnyt, vaan se on filmattu reippaat kuusi vuotta takaperin.

Pari kulunutta viikkoa ovat täyttyneet lähinnä irrallisista hetkistä, hyvistä hetkistä, maailman parhaista hetkistä ja apatian täyttämistä hetkistä joina olen alkanut pikkuhiljaa hyväksymään sitä, että syksy valtaa nurkat ja mielen sopukat. Vaikka viimeinen kesäloman rupeama, viikon ja kahden päivän loma (!) alkoikin juuri än nyy tee nyt, niin silti tuntuu että pitäisi kaivaa joulupallerot ja tonttulakit esiin ja paketoida lahjoja pikkuhiljaa nyssäköihin talvea varten. Tuntuu vähän luvattomalta ajatukselta fiilistellä vielä _kesää_ syyshärdellien keskellä ja istahtaa laiturille hörppimään keskiketterää.  Ja silti teen niin.  Tuhlaan samalla lailla elämän tunteja siihen, että luon Simssiin sellaista elämää jota on omiin tilanteisiin mahdotonta rakentaa. Über kuumia goottinaisia lohikäärmeenpoikasineen, kymmenkerroksisia mustia kerrostaloja ja veren värisiä uima-altaita vampyyriperheineen. Näen jo kuinka koko loma valuu silmien edestä youtubevideoita väsäten ja kolmannen simssin kanssa räpläten. Onneksi lomalla saakin ihan luvan kanssa kipata elämän suoraan kaatikselle ja keskittyä rentoutumiseen. Toivottavasti tänne bloginkin puolelle saisi pyöräytetty muutaman rästikirjoituksen kaiken muun hääräilyn ohella, kun edellisistäkin näyttää vierähtäneen pari viikkoa!


Tapasin viime viikolla ensimmäistä kertaa sellaisen ihmisen, joka kertoi ettei kuuntele ollenkaan musiikkia, ei minkäänlaista eikä missään tilanteessa. Ei myöskään soita tai harrasta millään tapaa musiikkia. En ollut uskoa silmiäni saati sitten korviani, sillä koen oman elämäni kietoutuvan kaikenlaisen möykän ympärille niin että ajatuskin musiikittomasta elämästä puristaa kurkkua. Kaikki alkaa musiikista ja päättyy musiikkiin. Rummutan pöytää, viheltelen, hyräilen, jammaan, moshaan, hymyilen elän ja nauran musiikin vuoksi.  Alla pikkuinen kurkistus soittorasiaan, joka koostuu näemmä metallimöykästä. Ensimmäistä linkkiä on pakko hehkuttaa isojen sydämien ja huutomerkkien kera, koko TesseracTin Altered state on ihan varmasti yksi kevään parhaimmista lätyistä so far.Look around where we are who we are
What we always want
Twenty-four, seven, three sixty-five
Sometimes little more
I was chasing your shadow,
Not knowing I'd become your slave

lauantai 10. elokuuta 2013

HAASTAN TEIDÄT KAIKKIKuten moni alakulttuurin tyylien edustaja varmasti onkin jo hoksannut, vähänkin erikoisemmat vaatteet maksavat mansikoita, sielun ja elämän verran käteistä siinä sivussa. Tai hermoja ja pitkäjänteisyyttä sitä kautta, jos vaatteensa osaa tehdä ja tuunata itse. Siksipä haastankin kaikki teidät koluamaan vaatekaappinne lävitse ja tekaisemaan sellaisen asun muiden nähtäväksi, joka on räävitty kasaan minimalistisella 20€ budjetilla. Tuohon summaan pitäisi runttaista kaikki vaatetukset mitä ulkonäköön kesäisin tarvitaan, kenkineen ja koruineen päivineen.  Onko vaatekaappinne syönyt sisäänsä myös edullisia kirpputorien tai alennusmyyntien löytöjä, vai onko niin että kakskymppiä ei riitä ei?
tiistai 6. elokuuta 2013

Ratsastan punaisella salamaponilla
Kompastuin vahingossa Poppy Redin sävyiseen Directionsin väripurkkiin ja kävi vähän köpelösti tuon pinkin värin vinkkelistä. Hauska paloauton ja pakasterapujen värinen fleda kimaltelee sisävalossa pinkin sävyjä heijastaen, ja muistuttaa ulkosalla liikennevalojen 'elä sie kuvittelekkaa käveleväs'- ukon värityksestä erittäin näkyvästi. Uutukaisena lasisäiliöstään korkatut ruskeat linssit viimeistelevät lookin, joka on todellakin jotain ihan muuta kuin mihin olen itse tottunut. Jos pisamahuntu laskeutuisi pitkin poskipäitäni, niin lookista puuttuisikin enää kukkamekko ja söpöt beiget rusettikorkkarit. Hassua kuinka punaisen eri sävyt voivatkaan muuttaa sitä, millainen persoona peilistä kurkistaa. Pinkin ja punaisen taistelu jatkuu yhä..

lauantai 3. elokuuta 2013

Look at my shoe, my shoe is amazing


Give it a lick, it doesn't taste like raisins.

Onnellisuuden hattarapomppulinna on saanut taas syyn nousta taivaisiin asti. Jo siihen aikaan kun Nelly varusti kenkähyllynsä forget your boyfriend-korkkareilla ja Campbellin Jeffrey mättäisi Litoihinsa muutamat rottaniitin pirulaiset, tiesin että tässä on sellainen kenkä jonka vielä joskus ittelleni tahdon. Yks kaksi yllättäen ebay tarjoili vieläkin överimmät ja näköisemmät kenkäset huokeaan hintaan, joten parin klikkauksen päästä hylly sai taas uuden asukkaan.  Vaikka korko on livenäkin pelottavan jyhkeä, kaheksantoistasenttinen, ei näiden kanssa kävelyä tarvitse arastella tippaakaan. Kengän nimikkeenä toimiva FEARLESS pitää oikeastikin paikkansa ja kävelymukavuus yltää miltei Campbellin töppösten tasolle. Se ei pelaa joka pelkää!


Tässä yllä vielä yksi iso syy siihen, miksi hyppelehdin turboladattuna oravana seinille. 
Sanoinkuvailemattoman siisti fiilis kun hoksaa noin isoja lukuja oman youtuben etusivulla!Mitäs mieltä killerheelseistä.
Like / Dislike?