keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Oletko sinä hymyillyt tänään?"Elämä on mustaa, jos uskot sen olevan mustaa.
Elämä on keltaista, jos sanot sen olevan iloisen keltaista.
Kirjoitat elämäsi käsikirjoitusta musteella, jonka värin itse valitset."
TOM LUNDBERG


23 kommenttia :

 1. Voi ei! Mä olen tuolla ja näytän kyllä todella erilaiselta verrattuna nykyiseen. o_o No painoin silloin kylläkin 20 kiloa vähemmän kuin nykyään, joten en ihmettele.(kiitos syömisvammailun) Pieni suru ja väsymys näkyy mun silmistä mutta muistan, että olin oikesti iloinen tästä projektista ja osallistuin innolla mukaan, vaikka mun elämäntilanne ei ollut mitenkään paras. Kiitos siitä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen puhtaasti erittäin iloinen kaikista osallistumisvideoista joita tähän projektiin sateli. Oli mahtavaa saattaa loppuun tälläinen kokonaisuus, joka saa itsenikin hymyilemään vielä kaiken editointirumbankin jälkeen! :)

   Poista
 2. Rupesin hymyilemään videon aikana c: kiitos ♥

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä tosi hyvä video :)

  VastaaPoista
 4. tää toi kyllä hymyn huulille ja kyyneleet silmiin :') <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihanaa saada tälläistä palautetta projektin tiimoilta :)

   Poista
 5. Teet kyllä niin hauskoja ja hienoja juttuja että pakko nostaa hattua, monta kertaa oon täällä miehen kanssa nauranut ja hymyillyt sun videoille! :) Vaikutat tosi symppikseltä tyypiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa mukavaa että joku miespuoleinenkin on saatu vahtaamaan miun outouksia videolta, heh! :D Kivaa että pidätte!
   Offtopiccina pakko sanoa että miekin olen siun blogia vilkuillut kerran jos toisenkin, ja tykästynyt etenkin kaikkiin blogissasi näkyviin malleilukuviin! Erittäin inspiroivia. :)

   Poista
 6. Olis ollu kiva osalliastua tähän mut en oo kuullukkaaa koko projektista. :O Mut ihana video ja ajatus! Oot kyl mahtava tyyppi! Iso hatunnosto sinulle ;)
  - Merita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa saan aikaiseksi tekaista jonkun samantyyppisen hyvän mielen projektin, eihän sitä ikinä tiedä! :)

   Poista
 7. Rupes heti hymyilyttää!:) bongasin itteniki sieltä :D tää oli tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 8. Voi ihana video, kiitos.
  Tässä ihan murheissani käytännössä jo rikkinäisinä syntyneistä unelmista tulin katoo mitä kivaaa uudesta postauksestasi ilmestyy. Videon puoli välissä alko jo hymyilyttää vaikka kyyneleitä olikin silmis. parempi mieli edes hetkeksi :)

  VastaaPoista
 9. onnen kyyneleet tuli tän videon jälkeen. tässä oli jotain tosi liikuttavaa, mitä en osaa ees kuvailla. oot aivan upee ihminen ja niin myös jokainen hymy tolla videolla oli ihan tajuttoman kauniita. kiitos.

  VastaaPoista
 10. Voi kun ihana video! ♥ Katselun aikana tuli hymyiltyä jokaiselle hymylle takaisin ja lopussa ilon kyynelien kera, jota minulle ei ole tähän astisen elämäni aikana tapahtunut (mm. keskivaikea masennus taustalla) O__o
  Tämä video tuli vastaan juuri oikeaan aikaan: viime vuoden lopussa aloitin henkilökohtaisen positiivisuusprojektini, jolloin opettelen myös käsittelemään ja näyttämään tunteita kivikasvoisuuden sijasta. (En vaan ole osannut sitä).

  Hyvä olo todellakin näkyy ulos - kaupassa jokainen vastaantulija hymyili takas ja yks mummo vilkuttikin lisäksi ja toinen nauroi typerälle letkautukselleni kun paketti tippui hyllyltä,"se halus tippua".
  Tulipa pitkä kommentti.. Lopuksi vielä: Kiitos. ♥

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.