maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuinka laitat rastat päähän?

"Voisitko joskus laittaa kuvaa tai videota miten laitat nuo rastat?"

Kyllä voin, ja tässähän tätä!
Unohdin upata tämän rainan blogiin niihin aikoihin kun 10 000 youtubetilaajan spesiaalin aikoinaan nettiin sain ladattua.  Tuntui helpommalta näyttää rastanytteröiden päähänlaitto videolla kuin kuvilla, joten siitä syystä tarjoilen jälleen liikkuvaa kuvaa. Vähän harmittaa kun en aiemmin ole älynnyt jakaa tätä tutoriaalia blogissa unohdushairahduksien vuoksi, mutta toivon että ette parin kuukauden *kröhöm* viiveen takia anna vielä satikutia.  :D
30 kommenttia :

 1. Ihanat video! :) Muutama kysymys,toivottavasti jaksat vastata! Missä käyt töissä? Mikä oot koulutukseltasi? Miten tuo ottakoru on tehty? Asutko omakotitalossa? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leipuri, leipuri, katso youtubevideo micro dermal-nimisestä lävistyksestä, kyllä :>

   Poista
  2. Hehe :D Melkein suora bingorivi onkin alemmalla anolla! ;)
   Sillä erotuksella, että oon ihan viralliselta koulutukseltani käynyt vain lukion ja ravintola-alalla sörsselöinyt itteni kokin kenkiin vaikka leipuri-kondiittorin työtä nykyään teenkin.

   Ja vuokralla asun vielä toistaiseksi. :)

   Poista
 2. joku pentu matkihi sinua tubessa nimella paha lapsi, ootko nähny hänen videoita? himppasen matkijan vikaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie yhden videon perusteella matkimiseksi teilaisi varsinkaan pahan lapsen iän perusteella, kukin taplaa tyylillään. :)

   Poista
 3. noi rastat on tosi makeet<3 sun videot on tosi hyvii ja tykkään tosi paljon sun vaatetyylistäs!! jatka samaan malliin! :D

  VastaaPoista
 4. makee video! Minusta oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. Oliks se niin, että käytät editointiin Vegas Pro:ta? Voisitko kertoo miten saat sillä jotain tiettyjä kohtia videolla nopeutettua? En oo ennen käyttänyt ite ja nyt ku rupesin käyttämään niin en saa ilveeläkää tehtyä nopeutuksia tiettyihin osioihin. :( Muuten kyllä tykkään ohjelmasta toooosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vetää Ctrl-näppylä pohjassa videota suuntaan tai toiseen videon alkupäästä hiiren vasen namiska pohjassa, niin sitä pätkää saa joko nopeutettua tai hidastettua. :)

   Toivottavasti auttoi!

   Poista
  2. Nyt sytytti! Kiitos kamalasti. ♥

   Poista
 6. Videosta oli suunnattomasti apua! :)

  VastaaPoista
 7. Onks sulta koskaan tippunu noi rastat päästä? Näyttää olevan aika kevyesti kiinni. Itellä on vaan niin paksut hiukset, että pakko letittää rastat kiinni jos niitä haluaa käyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapatessa roiskuu ja moshatessa varsinkin, heh. :D
   On lennellyt joo, mutta nyttemmin viimevuosina oon oppinut laittamaan nämä puntit vähän tiukemmin päähän niin etteivät ihan valahda kesken reivien. Pinnit ovat kyllä ihan ässä keksintö.

   Poista
 8. mikä sun weheartit- tunnus on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi selailen ilman tunnareita ~

   Poista
 9. Kiitos tästä, itellä kans sivusiili ja aatellu ettei enää voi laittaa rastoja tuollee mutta niin hyvältä näyttää siullakin et pakko kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain, sivusiilinkin kanssa pystyy ihan hyvin pitämään rastalonkeroita päässä! :) Mikäli kahden nötterön tekeminen tuntuu hankalalta, niin kannattaa myös testata josko puntit pysyisivät ihan yhdessä isossa nutturassa kiinni.

   Poista
 10. hih.
  tuo kyseinen oli ensimmäinen video mitä sinulta aikoinaan näin :D

  VastaaPoista
 11. Mie eksyin siun blogiin tässä keskellä yötä ku kattelin siun videon anoreksiasta. Sie oot ihan älyttömän kaunis ja naureskelin jopa ku kuuntelin siun murretta, olen itse vähän kade, kun olen tällanen tavallinen eteläsuomalainen nainen :DD enkä oikeestaan puhu mitään murretta :) Varmasti jatkan blogisi lukemista, kun vaikutat mukavalta ja pirtsakalta vaikka menneisyys ei aina niin kirkas olisikaan :) Kiitos kun olet sinä! :) <3

  VastaaPoista
 12. Miten sä saat noista itse rastapötkylöistä noin ihanan Puff. Mulla on ollu cyberista tilattuja rastoja ja ne on sellasia ohuita kiiltaviä pötköjä :< Plus kuinka monta pakettia sulla about on yhteensä noissa kahdessa nauhassa?

  VastaaPoista
 13. Runkku kullini sykkii.

  VastaaPoista
 14. Oonkin monesti pohtinut et mite kummassa ihmiset niitä laittelee tukkaansa, mut tää selvitti aikas paljon asiaa!!:) Kiitos siis tästä!!:)

  VastaaPoista
 15. Oot oikeesti maailman kaunein! Epistä :D Oon vinkunu äitille että haluun olla samanlainen ku sä, sen mielestä oot omituisen näkönen, hei, voisitko muuten antaa sun numeron, vaikka se ei kyllä käy, mutta haluisin olla niinku semmoin, en välttämättä kaveri koska...oon...10v :,( mutta semmoin tuttava tai jos sulle käy niin kaveri, mutta tiiän että etit oman ikästä seuraas, mutta sä voisit auttaa miuta noissa rastoissa ja gootti tyylissä, eikä miulla yleensä koulun jälkeen oo tekemistä, ku ei oo ees kavereita, tai on mulla muutama mutta ei ne yleensä voi olla mun kaa. Käviskö että olisit miun kamu? asun lappeenrannassa, kivisalmessa, piiluvankadulla ja talon numero 27 ja rappu B ja summeri 11! ilmota jos tuo käy siulle, miusta ois kivaa :3 oot muuten toisissa kuvissa tosi manga ja söpö ja toisissa tosi kaunis, niinku eri tavalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeni on muuten: Mimi Paakkinen :) Äitii kävi pelottaa ku kerroin mun osotteen täällä :-/ ku se aina pelkää sitä että ku netttiin laittaa oman osotteen, että joku hullu tulee meille!

   Poista
  2. Mimi Paakkinen, Pahan Lapsen Fani!9. toukokuuta 2014 klo 17.47

   Oon siis sama tyyppi ku toi "Anonyymi" sillo en vaa laittanu mun nimee tähä profiili juttuu

   Poista
  3. Tai en mä niin tiiä onko toi sun tyyli niinku...gootti? NIIN, TOTA KÄYKÖ SE NUMERON VAIHTO JUTSKA?

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.