perjantai 26. heinäkuuta 2013

NEVERLAND


Huhheijjakkaa! Tapahtuipa kerran facebookissa. Neverland tuli ihan mikämikämaana ja never seen-festarina nenän eteen, törmäsin tähän aiemmin vieraaseen tapahtumaan kaverin fb-sivun kautta ja se oli sitten menoa se. Kiihdyin innostuksen pauloissa nollasta sataan ja huomaan nyt neljien(!!!) kesäfestareiden koluamisen jälkeen odottavani juuri näitä kinkereitä kuin joulupukkia aattoaamuna. Jännityksen puna poskilla mietiskelen jotta mitähän kaikkea hienoa tämä festaripaketti tuokaan tullessaan. Glowstickkejä ja neonpinkin väristä kasvomaalia! Reivireleet! Reivifiilis! Levikset repeemään!Perjantaina ja lauantaina 16-17. elokuuta  Oulu räjähtää huikeiden Neverland-nimellä kulkevien festareiden puitteissa.Teknolenkkarit pääsevät taas vinkumaan oikein kunnon jytkeen pariin, kun lavalle astuu pari (tai oikeestaan kymmeniä) huikeita EDM-artisteja. Showtekkiä oonkin täällä blogissa jo ammoisista ajoista lähtien luukuttanut, eivätkä Zomboy taikka Zany kalpene rinnalla sitten yhtään. D&B, Dubstep, Hardstyle, Electro House, Trance, Hard Dance ja House tiivistävätkin genreinä sen, että valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun. Ei tartte sormi suussa ihmetellä jotta mitä sitä käy katsomassa, kun miltei jokainen esiintyjä kutkuttelee kivasti kiinnostuslistalla.


Tästä pikkuiset tastingit viimevuodelta!


Että joo, kyllä näemmä Suomessakin alkaa tämä electromusiikin kulttuuri ottamaan isompaa jalansijaa.  Odotan erityisesti myös tuota visuaalisempaa puolta joka mm. Renegaden järjestämistä bailuista on jäänyt joka kerta uupumaan ihan tyystin.  Näyttävä lasershow jättää tuskin ketään kylmäksi. Tänne Neverlandiin lupaillaan Suomen suurimpia lasereita joita elektronisen tanssimusan tapahtumissa nähdään, ja se jos jokin on ainakin parin viikon odottelun arvoista.


Joko teillä lukijoilla kuumottelee piljetti taskussa? ;)

7 kommenttia :

 1. Oh my gosh! Kiitos tästä postauksesta, meinas jäädä vuosisadan reivit välistä!!

  VastaaPoista
 2. Tää onkin ainut hyvä tapahtuma täällä oulussa :)

  http://onewaytohappymir.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä melkoisen huikea tapahtuma esiintyjälistansa puolesta!

   Poista
 3. Tervetuloa Ouluun! :)

  Jossain vaiheessa tuli itsekin reivailtua aina välillä, vaikka sitä ei välttämättä aina ihan uskoisi - Raveisland oli täällä toissakesänä ja siellä piti käydä katsomassa Alek Száhala. Vaikka olen kallellaan psykeen päin silloin, jos tanssittavampaa konemusiikkia kuuntelen, on silti jännää nähdä, miten trance ja muu vastaava on tullut valtavirtaan viime vuosina! Harmi silti, että Konemetsää ei enää järjestetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaan kyllä konemetsän harmituksesi ihan täysin. En ole päässyt koskaan ylitse siitä, että missasin Deadmau5in konemetsäilyt menneinä vuosina. Haaveilin naperosta asti pääseväni Konemehtään reivailemaan, mutta juuri kun täysi-ikä astui kuvioihin niin koko tapahtuma pisti pillit pussiin. Oh well. Kerkesitkö sie käymään yhdessäkään Konemetsässä, vai jäikö vain haaveeksi? Viime vuonnahan psykeä soitettiin hurjan laajalta skaalalta Mäntyharjun metsäfestiwalissa, liekkö sekin tapahtuma peruttu tältä vuodelta kun ei ainakaan mitään infoa ole 2013 reiveistä tullut.

   Poista
 4. Oi joi, tuun moikkaamaan jos törmätään! Oon menossa perjantaina ja oon tosiaan aivan pähkinöinä :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.