torstai 18. heinäkuuta 2013

Hei tonttu-ukot hyppikää


Punaisia, mustia, valkoisia, vihreitä, soljellisia, koristeellisia, naisellisia, muovisia, omituisia, mielivaltaisia mekkohankintoja toisensa jälkeen. Mekkokontrolli lähti lapasesta niin että hujahdus vain kävi, minne lie pusikkoon sekin taas piiloutunut. Luulisi että perusajatuksena tajuaisin vältellä punaisen värisiä vaatteita kuin rusinoita maksalaatikossa, mutta kun eeeeeei. Joulumuorimaisissa tunnelmissa kolttu sai koeajon ihan ulkona asti, ja vieläpä niin että pinkki tukka riitelee koko kokoisuuden kanssa itkettävän paljon. Eihän pinkkiä ja punaista saa pukea samaan asuun. Vai saako? Ikuisuuskysymys saa uudet mittakaavat kun hiuksien kylmät värit korostavat mekon lämmintä sävyä entisestään. Kohta sitten varmaan uitan hiukset punaisessa väripurkissa että tämä yksi mekko pääsisi useammin käyttöön. Ois sitten joulu joka päivä.
DRESS second hand ( lip service )

Mekkomanian kourissa ajattelin sitten kuitenkin, että spontaani shoppaus saisi riittää kotvaseksi toviksi. Eipä aikaakaan kuin puhelin soi, pari päivää mekkopaketin saapumisen jälkeen, ja mahtavan ystäväni Hetan ansiosta tässä työpöydälläni lepäilee taas yksi postipakettilappu. Ja oikeastaan ebayn ostoskorikin pursuili äsken yhden kenkäparin verran. Ja sain uudet avaruudelliset pierukalsarit tänään postissa. Olkapäällä tuo omatunnon enkeli vähän jupisee jotta "tyttö hyvä nyt pistetään visakortti lihamyllyyn"...  Rahaa palaa ahaa ahaa aheeoo.

25 kommenttia :

 1. Jumalaisen kaunis mekko! Väri on just herkullisen täydellinen! Istuu siulle kyllä päälle kuin hanska.

  mikä lie kesäsairaus toi mekkokuume, täällä on kanssa postisetä saanu selkä vääränä kantaa mulle mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun antaa mekoille pikkusormen, niin mokoma ryöstää koko käden.... Tää mekko on varmaankin jotain vanhempaa Lip Serviceä, en samalla materiaalilla (pehmeä sametti) oo nähnyt kovin montaa kolttua. Kävi koon puolesta hyvä säkä, yleensä lipparin mekoissa on aina jotain vikaa! :D

   Poista
 2. Onpa hurjan kaunis mekko! Shokkiväreillä värjätessä tosiaan törmää usein noihin värienyhdistelyongelmiin, mut ite oon sitä mieltä, et jos värit omasta mielestä sointuu yhteen niin senkus! Ite esimerkiks tykkään aivan simona sinisen ja punaisen yhdistelmästä, vaikka monet muut se saa vain yökkimään, ja tuleehan siitä kieltämättä vähän USA-lippuvibat, mut oh well. :D Sopii ne silti yhteen, eikä toi pinkki ja punanenkaan nyt niin pahalta silmään näytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinipunainen on vinkeä yhdistelmä! :D Ysärityylihän on nyt muotia, niin voit aina vedota Spice Girlsiin sen värivalinnan puolesta.

   Pinkkipunainen vaatii totuttelua. Toisaalta, kohtahan on jou jou joulu niin voisi ihan oikeastikin vetää tonttulakin päähän hiusvärin muodossa.

   Poista
 3. aaah, ihana mekko :))

  mulla kun oli punaiset hiukset, niin tuntui ettn voi laittaa mitään pinkkiä/vaaleanpunaista päälle :---D mutta ei sitä pidä minkään muotisääntöjen mukaan mennäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noinhan siinä aina käy! Mustat hiukset ovat kyllä kaikista parhaimmat: mikä tahansa väri näyttää niiden kanssa aina hyvältä.

   Poista
 4. Onhan se ehkä joo vähän joulunpunainen, mutta hurjan nätti :) ! Eikä kyllä ainakaan kuvien perusteella riitele pinkin pään kanssa yhtään. Itselläkin on pitkään ollut päähänpinttymä saada täyspitkä mekko, vaikka järjellä ajateltuna tiedän että se jäisi kaappiin pölyttymään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus käydä vaateliikkeessä testaamassa maksimekkoa, näiden kohdalla käy nimittäin helposti niin että yhden ostettuaan huomaa omistavansa yllättävän äkkiä useammankin koltun! :D

   Poista
 5. Tuli joulu mieleen otsikosta:( rupes kauheest laulattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää! :D Enää pari kuukautta jouluun!

   Poista
 6. Ei hit.. kuuntelin pitkän aikaa et kuin nää piisit kuulostaa näin tutuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moomin metal! :D Paras keksintö aikapäiviin.

   Poista
 7. Värjäsin hiukset just pinkillä ja kirkkaanpunasella ;) Ja vaatekaapista sai taas kasan rytkyjä käyttöön saakka kun päätti olla välittämättä väriristiriidoista :D (Myönnän että aloitin punaisilla sukkiksilla, ne kun ovat kauimmaisena yläpäästä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, pitääpä itekkin kokeilla joskus jotain punaista jaloissa. 8)

   Poista
 8. Tää mekko on kyllä upea! :) Näyttää tosi hyvältä siulla, kaunis malliltaan. ^^ Harvemmasta Lipparin mekosta pidän, mutta tuossa on sitä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa! Juoksisin vaikka Joensuun ympäri jos tätä mekkoa tehtäisiin shokkipinkkinä. Uijui, unelmia unelmia!

   Poista
 9. Ihana mekko ja viis pienestä ristiriidasta :D Omat hiukset ei sovi yhteen oikein minkään muun kun kesähepenien kanssa ja kesäkin tuntuu jo menneen ohi tyylikkäästi. No, kunhan talvi tulee niin sitä käydään väripurkilla itsellekin punaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kyllä sen verran talvinen väri kuitenkin että taidan ittekkin pidätellä värjäyshimoa pikkuisen aikaa. Tonttuilufiilis jysähtää kuitenkin viimeistään marraskuussa!

   Poista
 10. Oi vitsit! Upea tuo punainen mekko! ja näytät kauniilta kuvassa! (:

  Ja videon alku oli hupaisa! Loppua en kyllä jaksanut katsoa, kun liikenteen melu tuli taustalta niin voimakkaasti ettei juuri muuta kuullut.. /:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jotta liikenteen melu puskee lävitte. :/ Kuvailin vähän turhan aikaiseen päivällä niin melu puskee avonaisesta ikkunastakin kameraan.

   Poista
 11. Itselläni on tuo mekko mustana, se on tosi kiva :) Materiaali on kivan tuntuista ja joustavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset! Mustana varmasti myös todella kaunis yksilö!

   Poista
 12. itse oon sen verta värinatsi, että jos hiukset on räikeetä niin sit on vaan mustia tai neutraaleja rättejä päällä.Ei vaan pysty oleen jos tukka riitelee vaaatteen kans:DMut hei käyttäjästähän se on kiinni.Jos hälle passaa nii miksei!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.