keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kurahaalari


JACKET & TROUSERS: Lip Service SHOES: Second hand (originally from Anttila) BAG: Tapas
BELT:
Stolen from boyfriend SWEATER: Only HAT: Tokmanni

Ulkona on vähintään yhtä märkää kuin Nygårdin Petrin uudella hittibiisillä, ja meikäläinenhän kahlasi sitten iltapäivällä Iron fistin foam-pohjaiset feikkiuggit jalassa leukaa myöten kuralössössä. Aamuyöllä satoi lunta kuin lapsuuden jouluaattoina, ja kuinka yllättävää, sää käänsi selkänsä ja näytti miulle ryppyreikää heti töiden päätyttyä. Siitä se riemu vasta ratkesi, kun sukat olivat parin korttelin kävelyn jälkeen niin märät että niistä olisi saanut tiristettyä juomalasiin kunnon kura-cocktailit. Kenkienvaihdoksen jälkeen kelpasi tallustaa ihmisten ilmoilla, kun pystyi sentään iloitsemaan siitä että sukat säilyivät kuivina koko reissun ajan. Maihariparista muovautuu pikkuhiljaa uusi bestis koivilleni. Lisäbonuksena päivän asussa on ehdottomasti se, että pvc toimii kätevästi kurahaalarina. Enimmän röpön saa pyyhittyä lahkeista kostealla rätillä. Meininki on aivan kuten lapsena. Kurahaalarit päälle ja menoks, roiskeista viis!

Tänä päivänä löysin myös elämääkin isomman puutteen omasta kenkähyllystäni, ja tällä kertaa uupuma on jopa sellainen että sen voisi täysijärkinen myös paikatakin. En nimittäin omista ainuitakaan kumisaappaita. Zero. Nada. None. Jos hyvä säkä käy, sellaiset päätyvät kainalooni parin viikon kuluessa. Ja mikä parasta. Pinkkeinä!

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Metallimusiikkirakkautta ja muuta synkeää A-N

A jattara
Genre: Athmospheric Black Metal / Dark Metal
Maa: Suomi

Jäsenet:
Pasi "Ruoja" Koskinen
Vesa "Kalmos" Wahlroos
Mynni "Tartunta" Luukkainen
Juha "Tohtori Kuolio" Harju
Rainer "Malakias VI" Tuomikanto

Ajattaran möykästä olen päässyt nauttimaan livenä muutaman kerran, Nosturissa -09 ja Joensuun Kerubissa -11.Olen faniutunut ajattaraan jo "pikkutyttönä", eli ylä-asteen alkuaikoina jolloin julkaisutkin rajoittuivat muutamaan lättyyn. Nykyisellään kaikki yhtyeen julkaisemat kipaleet ovat niin tuttuja, että muistan ne sana sanalta ulkoa, aivan uusinta levyä lukuunottamatta. Vaatekaappiinkin on kertynyt rätti jos toinenkin, toisin sanoen kokonaista kolme erittäin rakasta Fanipaitaa. Uusinta Murhat-paidanpahastakin katsastelin jo sillä silmällä, mutta punainen väri pistää vastaan. Kah perkule, onhan sitä näissä kolmessakin jo pidettävää.


B ehemoth
Genre: Blackned death metal
Maa: Puola

Jäsenet:
Adam "Nergal" Darski
Tomasz "Orion" Wróblewski
Zbigniew Robert "Inferno" Promiński
Patryk Dominik "Seth" Sztyber

Behemoth on rehellisesti sanottuna ainut artisti, jonka vuoksi harkitsinkin vakavasti luideni raahaamista tulevan kesän Tuska-festareille. Harmitti pirusti että missasin äijien keikan Nosturissa -10, ja taitaapi olla että tälläkin kertaa jää liveshow näkemättä.

C annibal Corpse
Genre: Death Metal
Maa: USA

Jäsenet:

George "Corpsegrinder" Fisher
Pat O'Brien
Rob Barrett
Alex Webster
Paul Mazurkiewicz

Cannibal Corpsen vertavuotavia kappaleita pääsin jamittelemaan livenä monen vuoden odottelun jälkeen Tuskassa -10. Kannatti venttailla rauhassa, sillä jo pelkkä Corpsegrinderin moshaus-taidonnäyte oli näkemisen arvoista. Siinäpä vasta mies, jonka niska on terästä!
Bonuksena on pakko huikkaista, että pinkin rastamörön voi bongata CC:n "Global Evisceration" -dvd:n loppupuoliskolta. Halleluja, en sentään pälpättänyt keikan jälkeen kameralle mitään mielivaltaista, vaikka fiilis olikin adrenaliinia ja innostusta täynnä! :D

D immu Borgir
Genre: Simfoninen black metal, melodinen black metal
Maa: Norja

Jäsenet
Stian "Shagrath" Thoresen
Thomas "Galder" Anderson
Sven "Silenoz" Kopperud
Dariusz "Daray" Brzozowski

Vaikkeivat Dimmu Borgirin synkeät sävelet olekaan omimmillaan kirkkaassa ja porottavassa auringonpaisteessa tuhansien silmäparien katsottavana, on yhtye nähty keikalla ensimmäisen kerran -08 tuskassa.
E nsiferum
Genre: Folk metal/ Melodinen death metal
Maa: Suomi

Jäsenet:
Petri Lindroos
Markus Toivonen
Sami Hinkka
Janne Parviainen
Emmi SilvennoinenEnsiferum on kyllä hienoa Folkmetallia kotimaan tuotoksena. Nuorempana (ja erittäin innokkaana) leipuri-kondiittorina innostuin väsäilemään yllä komeilevan Enkan logon suklaisena versiona. Tämänkin tekeleen spritsailusta on jo yli neljä vuotta aikaa.. Jösses että aika kiitää nopeaan!

F inntroll
Genre: Folk metal/ Black metal/ Humppa (:D)
Maa: Suomi

Jäsenet:
Mathias "Vreth" Lillmåns
Samuli "Skrymer" Ponsimaa
Mikael "Routa" Karlbom
Sami "Tundra" Uusitalo
Henri Antti Viljami ”Trollhorn” Sorvali
Aleksi Virta
Samu "Beast Dominator" Ruotsalainen

Pistää aina hymyilyttämään kun mietiskelee, että on tavannut itselleen kaikkein rakkaimman ihmisen erittäin rakkaan yhtyeen keikan jälkeen. Hienoja persoonia voi löytää elämäänsä sattumankaupalla, juuri silloin kun vähiten odottaa. :)
G orgoroth
Genre: Blackmetal
Maa: Norja

Jäsenet
Pest
Roger "Infernus" Tiegs
Bøllo "Tormentor" Heyerdahl
Frank Watkins
Vegar "Vyl"Ytterdal Larsen

Välillä sellainen pieni pyromaani-kirkonpolttajafiilis vain sattuu ottamaan vallan. Toisin sanoen, raaka norjabläkkis uppoaa parhaiten sillon kun päässä porisee ja korvista nousee sankka savu. Tai silloin kun tekee mieli raivosiivota.
H ypocrisy
Genre: Death Metal
Maa: Ruotsi

Jäsenet:
Peter Tägtgren
Mikael Hedlund
Reidar "Horgh" Horghagen

Hypocrisy on sarjassamme niitä artisteja, joiden kohdalla on todettava että sekä uusi-että vanha tuotanto napsahtaa omaan musiikkimakuun justiinsa eikä melkein, vaikka uusimmat tekeleet eroavatkin vanhasta melkoisesti "keveydellään".
I llidiance
Genre: Cyber metal
Maa: Venäjä

Jäsenet:
Dimm Xyrohn
Tommy Syrex
Jack Neutrino
Tony Cyclone

Illidiance on itselleni vielä suhteellisen tuore tuttavuus, mutta löytönä sitäkin parempi. Jos Kovenantin tyyppinen musiikki nappaa, suosittelen tutustumaan. Illidiancen julkaisemaa materiaalia on melkoisen hankala löytää oikeastaan yhtään mistään, uusinta julkaisua (Damage Theory) lukuunottamatta. Harmi!

J udas Priest
Genre: Heavy Metal, Speed Metal, Hard Rock
Maa: Iso-Britannia

Jäsenet:
Rob Halford
Glenn Tipton
Richie Faulkner
Ian Hill
Scott Travis

Judas Priest ei oikeastaan kuulu niihin artisteihin, joihin olisin koskaan laajemmin ehtinyt tutustua, täytyy myöntää. J-kirjaimella on vain ihan helkkarin hankala keksiä yhtään mitään hevibändiä, joka olisi saanut nimeä alueellaan Priestiä enempää. Kah, onhan Judas Priest sentään nähty viime vuoden ('11) Sauna open airissa livenä, ja kyllähän tälläistä Priestin kaltaista legendaa katsoin mielenkiinnosta pyöreänä. Jo pelkät Halfordin näyttävät nahkavermeet olivat riittävän painava syy raahautua liveshowta katsomaan. Tuskin kovin moni hevipappa vetää päälleen yhtä hiostavia kuteita, ainakaan 30 asteen kesähelteellä.. Kunnioitusta siihen suuntaan! Ja onhan se Painkiller vain niin klassikkokappale, että jokaisen metallimusiikkia kuuntelevan pitäisi se tietää. ;)

(the) K ovenant
Genre: Black Metal, Industrial metal
Maa: Norja

Jäsenet:
Stian "Lex Icon" Arnesen
Amund "Psy Coma" Svensson
Jan Axel "Hellhammer" Blomberg
Audun "Angel" Stengel
Steinar Sverd Johnsen

Kovenantin Seti, Animatronic ja Nexus Polaris ovat sarjassamme niitä levyjä, jotka on lähestulkoon puhkivingutettu levysoittimessani. Yksi suosikkiartisteistani, ollut jo useita vuosia. Kovenantin Nexus Polaris on sellainen masterpiece, että se painii ihan omassa sarjassaan. Vaikka olen yrittänyt etsimällä etsiä koirien ja kissojen kanssa, ei ole toista Nexus Polarixen veroista albumia tullut toistaiseksi vastaan. Ja on kyllä pakko myöntää että olen aivan pirun kateellinen siitä, että avopuolisoni on päässyt Kovenantin liveshowta todistamaan _Joensuussa_. Vanha kunnon Ilosaarirock, oi tule takaisin! Vaikkei sitä voisi ehken ensimmäisenä kuvitella, nykyiseltään hippipainotteisella festarilla ovat soittaneet Kovenantin ja Cradle Of Filthin kaltaiset huippunimet.
L imbonic Art
Genre: (Symphonic) Black Metal
Maa: Norja

Jäsenet:
Vidar "Daemon" Jensen
Krister "Morfeus" Dreyer

Limbonic Artin upeisiin, melodisiin black-metal kipaleisiin on mukava uppoutua, silloin kun kaipaa etäisyyttä itsensä ja koko maailman väliin. Voisi kutsua myös jonkin sortin rentoutumismusiikiksikin.
M ustan kuun lapset
Genre: Black Metal, Dark Metal
Maa: Suomi

Jäsenet:
Kai Hanninen
Mikko Hautala
Pete Lehtinen
Pete Tamminen

Kuollut ja kuopattu yhtye, joka säilyy kaikesta huolimatta kuunnelluimpien Suomalaisten black metal-bändien listallani kuin iilimato jalkapohjassa. Joistakin yhtyeistä ei vain voi saada tarpeekseen.

N eon Synthesis
Genre: Gothic rock, Industrial Metal, Synthpop, EBM
Maa: Italia

Jäsenet:
Johnny Thyper
Mike Kadmon
Fede
Alison Rayn
Phil


Mielenkiintoinen mikstuura 80-luvun goottirokkia, industrialia ja metallia.
Kaikkiruokaisena musiikkimaiskuttelijana tämän metallipainotteisen raapustuksen tekeminen tuntui aivan ylitsepääsemättömän vaikealta, ja aakkosluottelo roikkui tekemistään odottamassa yhteensä huikeat neljä kuukautta. Napsin pikkuhiljaa palasia sieltä täältä, ja sain puolivälin kirjainlistan suurinpiirtein purkkiin. Phuuh, ja nyt voi sitten vihdoin hengittää! Toivottavasti listan tekemiseen käytetyt tunnit eivät valuneet viemäristä alas, ja joku löytäisi täältä itselleen uutta kuunneltavaa, tai törmäisi vaikkapa vanhaan tuttuun yhtyeeseen uudemman kerran. Paljon on jo sanottu, ja paljon jäi sanomatta. Ja sitten vain loppulistaa väsäilemään, ääkköset ja öökköset odottavat. Pieni perfektionisti sisälläni huutaa tuolla ohimossa pari moitetta jo ennen kuin olen tätä julkaissutkaan, mutta koetan sivuuttaa mokoman kiusan käden heilautuksella. Levyjen kannet eivät täsmää välttämättä kipaleiden kanssa, jotka olen valinnut esiteltäviksi. Pieni murhe, mutta eipä jättänyt paljoa valinnan varaa, kun levyjen kansikuvat tuntuivat olevan kooltaan pääosin pikselimössöä. :)
Jos musiikki ei niin nappaa, niin huikkaisempa tähän loppuun vielä päivitelleeni "Tietoa sivustosta" - välilehteä. Jos "ASL?", ja "Millä värillä värjäät hiuksesi"-kysymyksiin ei ennestään tiedä vastausta, niin tuoltapa se selviää! :)

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kaikki kääntyy vielä parhain päinFriday night outfit
Dress: aderlass shrug: artifice clothing
Saturday night outfit
dress: second hand shrug: artifice clothing shoes: demonia


Aina ei mene tosiaan nallekarkit tasan, eikä tämäkään viikonloppu sujunut aivan kuten alunperin suunnittelin. Tekisi mieli kirjoittaa aiheesta laajemminkin, mutta pidän tietyt asiat mieluusti poissa blogista, poissa mielestä ja sitä rataa. Kuvan alla komeileva Stam1nan biisi kuitenkin tiivistää tunnelmani täydellisesti. Kärjistetysti sanottuna perjantai päättyi kyyneliin, jo kolmatta kertaa puoleen vuoteen. Lauantain paha olo terästyi entisestään, kun tuikituntemattomat ihmiset loistivat idioottimaisella käytöksellään.

Salavalokuvaus on jotain, mikä pistää kaikki aivonesteet porisemaan. Kuvitelkaa omalle kohdallenne tilanne: Viereisessä pöydässä istuva silmälasipäinen, lihava, harmaaseen collegepaitaan sonnustautunut nolife räpsii kuvia pöydän tasosta suoraan sinuun päin. Vilkaiset viereiseen pöytään, minipili-kalle piilottelee kameraa "huomaamattomasti" kainalon kupeessa. Käännät päätä poispäin, ja herra jatkaa runkkumatskukansionsa täydentämistä muutamalla otoksella. Mieltä ylentävää? Tuossa tilanteessa joku aivotumake räjähti päässä, ja syöksyin miehen luokse melkolailla mielivaltaisia sanoja sadatellen. Tulistun vain äärimmäsisen harvoin, ja sillon kun miut saa vihaiseksi olen kuin punaisen vaatteen nähnyt härkä. (härkä, horoskoopiltanikin.) Palasin pöytään istumaan, ja ihmisriekale seurasi perässä kameransa kanssa, kädet täristen ja naama aivan tulipunaisena. "en mää niitä kuvii niinku silleen aatellu että otin vaan randomisti täällä kaikkee ja ei nää susta ollu ja voin mää drinksun ostaa jooko? käykö hyvitykseksi?" Vetää kyllä sanattomaksi. Vaikka pukeutuisinkin todella näyttäviin ja erikoisiin vaatteisiin, ja hiukseni olisivat vappuhuiskan väriset, en ole mikään esine. Kai joku pieni feministi miussa nostaa päätään, kun tuollaisesta suivaannun näin raivoisalla kuohulla. En voi olla ainut tälläisestä tulistuva? Enhän?

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Knuckles and stuff (video)
(Video oli alunperin vain Youtubea varten filmailtu, mutta noh, kyllähän tämän tänne blogiinkin voi laittaa. Pälpätän naama punaisena hiuksista (kappas, mikä ylläri! :D), lävistyksistä ja tatuoinnista. Kolme isointa intohimoa, ja sen kyllä huomaa.)

Eilinen tuoksuu muistissa makoisalta, vaikka olikin aivan tavallinen tiistai.
Aivan tavallinen työpäivä, tavallista sohvan halailua, pikkuruiset tavalliset iltapäivänokoset, ja tuikitavalliset rutiininomaiset aktiviiteetit. Jotain erilaista kuitenkin oli. Fiilis. Mikä lie tiistaikärpänen puraissut, kun noin olotila oli pelkkää aurinkoa ja sateenkaaria.

Kevät tuoksuu kutkuttavalta, aivan erilaiselta kuin 2o aiempaa. Tiettyihin asioihin vakiintuminen kasvattanut minua ehkä hiukan aikuisempaan, hmm.. voisi sanoa, laimeampaan suuntaan. Jatkuvan sata nolla-lasissa shoppailun sijaan olen keskittynyt jo pidemmän aikaa sellaisiin asioihin jotka ovat tulevaisuuden kannalta merkittäviä. Omaan asuntoon ja tuleviin keikkareissuihin säästämisen avulla voin vain luvata, että parin vuoden päästä olen varmasti onneni kukkuloilla. Remppaamassa ihkaensimmäistä huushollia jostain syrjemmästä sellaisen kumppanin kanssa, joka myötäilee pähkähulluja sisustus-ideoitani laupeasti. Veikkaampa, että harva mies ottaisi omaan asuntoonsa enää yhtään enempää kirkkaan pinkkiä väriä, kuin mitä meiltä jo nyt löytyy. Seinien väriksi? Anyone? Kunnioitan kovasti sitä, että joku pystyy sietämään, ja vieläpä tykkäämään epämääräisistä päähänpistoistani.


"Samasta puusta veistetyt,
ihmisnahat värjätyt
katuvalle lohduksi on,
olet maatuvaa materiaa"

PS. Jos en ehdi viikonloppua ennen päivittelemään, niin huikataampas nyt jo etukäteen jotta perjantaina ja lauantaina on tarjolla parasta mahdollista herkkua. Nimittäin, Stam1nan poijjaat valtaavat pitkästä aikaa Kerubin ison salin räyheillä särösoundeillaan! Tälläkin hetkellä kuuntelen Noceboa ja rummuttelen samalla pöytää kuin paraskin Mike Portnoy. Myönnetään, sukat pyörii jalassa keikkaa ajatellessa. Can't wait! Keikalla nähdään? ;)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Valtakunta lumen ja jään

Ulkona tuuli niin että kiveskarvat hulmusivat, ja siitä syystä hiukset näyttävät eläimeltä.

Elämän iso ristiriita. Nyt kun on vihdoin kevät ja lämpö sulattaa lumen vedeksi, kaipaan talvea ja synkkyyttä. Kajareissa pauhaa blackmetal ja jääkylmät sävelet, samoin pukeutuminen rajoittuu pääasiassa niin mustaan kuin kaapista löytyy. Tai ainakin tällä hetkellä on niin gootikas fiilis että polttaisin popparitkin mustiksi. Kah, ei se väärin ole. Löysin 14-vuotiaana ostamani mustan perustakin kaapin uumenista, ja yllätys oli niin suuri että leuka loksahti lattiaan asti. Muistan käyttäneeni takkia viimeksi kaksi vuotta sitten, ja silloinkin mokoma riepu oli niin tiukka että takki vinkui vatsan kohdalta ja pelkäsin nappien pamahtavan vielä suoraan jonkun silmään. Entäpä nyt? Takki on täydellisen sopiva. Tekee onnelliseksi, kun saa käyttää pitkästä aikaa kaappiin hautautuneita aarteita. Lookki nyt on kokonaisuudessaan vähän slendermäni, mutta näillä mennään!
SKARF: GRANDMA brought me from Egypt
JACKET: random FLUFFY BRACELETS: Lip service RAVE PANTS: Tripp BOOTS: PennangalanHetken pimeästä luopuu
kauneudesta juopuu

...ja sen mukanaan kantaa
temppeliinsä avaimet antaa
kaikki aarteensa, sielut pimeydestä
antaisi Rosemaryn rakkaudesta

Mustan kuun lasten Talvenranta-levy on ollut viikonlopulla kovassa kulutuksessa, pitkästä aikaa. Kuuntelin teosta enemmälti viimeksi -07, ja nyt jälleen muistaa kuinka hienolta Lucifer & Rosemary kuulostaakaan. Harmi, että menivät hautaamaan yhtyeensä lopullisesti. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta onneksi musiikki on ikuista. :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Nuclear pink

LEGGINGS:insanity MESH SHIRT, HOTPANTS, CORSET: lip service TOP: cyberdog NECKLACE: nanbrck design

This is me.
Kuten edellisen tyylinvaihdos-kirjoituksen kommenteista pystyikin havaitsemaan, oli koko kirjoitus ja tyylikokeilu kokonaisuudessaan yksi iso, todella huono vitsi. :D Pinkki on pinkki, ja tulee olemaan kunnes löydän jotain pinkinpää. Toivottavasti ette nyt kovasti pettyneet, kun hiusväri ja lävistykset eivät olekaan lähteneet kävelemään. ;)

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tyylinvaihdos


Parin päivän hiljaisuuden aikana oon funtsinut tyyli-asioita vähän uudesta vinkkelistä. Goottityyli ei tunnu enää omalta, ja on vähän sellainen fiilis, että olen kasvanut ulos koko scenestä. Ulkonäössä tapahtunut uudistus on melkoinen, kuten varmasti huomaakin. Mitäs pidätte uudesta lookista? :)

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Crazy sundayTaas sitä mennään! Sunnuntaihin sisältyi tällä kertaa lumessa peuhaamista rakkaan punatulkun kanssa, typeriä ja hassuja räpsyjä extemporena, lumipiruja (enkelit, pthyi so last season!), call of the wintermoon-posetusta ja hauskanpitoa. Voi kai tälläistä tunnin lumiriehumistakin ulkoiluksi kutsua, jollain kieroutuneella tavalla. Saa nähdä millaisen kuolemantauti-möhöpöhön sitä tällä kertaa itselleen nappaa, kun hillui ulkona hitusen kevyemmässä toppapuvustuksessa kuin yleensä. Kyllähän sen tietää. Heti kun ulkolämpötila nousee parilla asteella, pitää jääräpäistyä ja esittää kovaa jätkää ohuessa kevättakissa. Fiksua. Kyllähän tyhmänkin pitäisi tietää, että talvella pitää pukeutua lämpimästi, eikä myöskään keltaista lunta kannata maistella.

Lumessa telmuaminen on näin aikuisiälläkin yllättävän kivaa ja rentouttavaa! Aluksi oli tarkoitus lähteä pihalle möyrimään ihan "omissa hiuksissa", mutta kun peilikuva kertoi kyllä ihan muuta. Kuten joku teistä jo huomasikin korva-lähikuvista, tämä takkuviidakko on tällä hetkellä sävytykseltään jotain poika-ja tyttövauvan hempeiden potkupukujen ja koiranoksennuksen combinaatiota. Todella edustuskelpoista siis. Jos armas kuvastin osaisi puhua, se huutaisi naama punaisena jotta " tee ny hyvä tyttö jotain tolle reuhkalle!".. Kunhan tässä taas jaksaisi vaalennella ja marinoida aivoja väriaineksissa...
Vaikka talvinen päivä olikin, ei aurinko juuri paistellut. Voi siis viritellä tulille omat wintersunit moisen puutteen vuoksi. ;) Yksi yhtyeen monista mahtavista kappaleista tämä tarjolla oleva, Battle Against Time. Koko levy on kyllä kokonaisuudessaan sellainen pläjäys, ettei se vanhene koskaan. Menee kyllä hirmuinen talentti hukkaan, kun ovat olleet passiivisella linjalla jo pitkään, ainakin julkaisujen suhteen. Onneksi, ONNEKSI sain mahdollisuuden nähdä herrat livenä viime kesänä. Tilaisuus, jota ei vain voinut jättää väliin.

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kauneutta kivustaVihdoinkin! Kahden vuoden harkinnan ja puntaroinnin jälkeen sain otettua kaksi helixiä seitsemän vuotta vanhan (ylimmän helixin) rinnalle. Yksi parhaimmista ystävistäni harrastaa lävistysten ja tatuointien tekoa, joten tarjouduin koekaniiniksi paniikkipenkkiin enemmän kuin mieluusti. Industrialini otosta muistelin rustolävistysten sattuvan niin rutosti että päässä heittää, mutta todellisuudessahan kipu on vain todella nopea viiltävä kipu, koru paikoilleen ja sen jälkeen pelkkää kivistystä jonka huomaa ainoastaan koruja puhdistellessa. Ja tottakai silloin, jos erehtyy yöllä kääntämään kylkeä kipeälle puolelle.


Piikit vaihtuvat puolet pidempiin, heti kun korut parantuvat. Ylhäälle kevyt, vähintään 3cm mittainen ampiais-pistin, ja seuraavat ovat sitten johdonmukaisesti pienempiä ja sievempiä. Fiksaatio piikkeihin ja niitteihin näkyy pukeutumisen lisäksi myös iholla.
Jos korvalävistys-sanasta on vielä vähän hakusessa, kannattaa tutustua esimerkiksi BME:n ohjekuviin. :) Itseltäni löytyy siis nykyisellään 3x Helix, 6x Lobe(joista 5mm venytys ja 7mm venytys) ja industrial. Korvalävistyksistähän monen lävistys-taival alkaa, samoin kävi itselläni. Yhdet korvareiät ammuttiin kultasepänliikkeessä, ja loput on lävistämällä lävistetty. Loppu onkin historiaa..

torstai 8. maaliskuuta 2012

Kengät, joille täydellinen termi on BIZARRECyberjakkara, pisan kalteva torni, kerrostalo, tikapuu, pomppukenkä,palikkalenkkari. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. En edes muista, kuinka monta vuotta olen salaa haaveillut oikeasti eriskummallisten kenkien omistamisesta. Törmäsin näihin jousihirviöihin ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana hyvän ystäväni ansiosta, ja muistan vieläkin reaktioni jonka koin kun näin nämä ensimmäistä kertaa eläessäni. Katsoin kenkiä ihastuksen, kauhistuksen, ja pelon sekaisin tuntein. "Voiko tuollaisia olla OIKEASTI olemassa? Eikö noita ole muokattu tietokoneella korkeammiksi kuin ovat oikeasti? Voiko noilla mukamas kävellä?"

Vasemmalla 13cm, Oikealla 37,5cm


Kuvailisin itseäni vannoutuneeksi New Rock- friikiksi. Kyseisen merkin kenkiä on löytynyt hyllyistä koko elinikäni aikana yhteensä kymmenisen paria, joista nämä Hyperduper- korkeat Neptunot ovat uusimmat silmäterät. Oikeastaan, nämä ovat neljännet jousilla varustetut neptunoni. Tällä kertaa on nöyrryttävä ja kumarrettava Verisen kreivittären suuntaan kenkien löytymisen suhteen. On kyllä upeaa, että joku tietää miun vaatemakuni näin täydellisesti kuin Neiti Countess. Havahduin erään perjantain iltamissa siihen, kun kännykkäni tirisi villisti. Puhelu alkoi kutakuinkin tähän tyyliin:

Countess: "AAA SIUN ON PAKKO KÄYDÄ KATTOMASSA EBAYSTA KENGÄT NYT HETI! NYT, VÄLITTÖMÄSTI!
*käy vilkuilemassa uteliaana*
Mie: "VOIJEESUSMITÄHELVETTIÄ EIKÄ! PAKKO SAADA! NE VAAN ON NYT SAATAVA!"
..jne

Ystäväni Caps lock, pakollinen koska volyymi ei varmasti ollut hiljaista hyssyttelyä. Silloin kun nainen innostuu oikein olan takaa, on karjunta samanlaista kuin miehillä lätkämatseissa. Taivas varjele, sieltä tulee uusia kenkiä!
New Rockin monsteribootsien statsit:

Korko 37, 5cm
Paino 3,5 kiloa/kenkä
Kyllä, näillä voi kävellä varsin hyvin.
(jos löytyy tasapainoa ja uskallusta)
Pituus (kengät jalassa): 205,5cm
Paljonko maksavat?: yksien normaalien newrockkien verran
Mistä löytyy? Maailmanluokan mäihällä second handina, ja maailman perimmäisistä kolkista (taikka varmaankin newrockin kautta erikoistilauksena..)
Väri: tumma gunmetal-hopea
Materiaali: NahkaOlisin voinut posmentaa näistä kengistä vaikkapa kymmenen A4-sivullisen verran tekstiä, kun olen niin pomppufiiliksissä ja innoissani, mutta yritin hillitä vallatonta näpyttelyä. Oikiasti yritin.

Katsotaan millaisen mielipidemyrskyn saan aikaiseksi. ;)
YES or NO?

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Leveä kuljetus


Vaikka otsikon voisikin painaa leimalla takapuoleni ympäri, on nyt kuitenkin kyse aivan eläimellisen isosta paketista. Loota matkasi luokseni patonkien ja kielinatsien maasta, Ranskasta asti sulostuttamaan keskiviikko-iltaani. Sisältö on asia, joka ratkaisee aina. Moni kakku päältä kaunis, sisältä silkkoa. Moni laatikko päältä helevetin ruma ja sisältö sitäkin räyheämpi.


Häikäisevän kauniit naiset pääsevät ponnahtamaan ulos kermaherkku-täytekakun sisältä, kakkoslaatuiset kappaleet taapertavat ulos ankeasta pahvilaatikosta. Tulin, näin, koin, näin pahvilaatikon ja tein pesän. Juuri sopivan kokoinen yhdelle pinkkiviolettisiniselle oliolle, ja miellyttävästi narskahtelevien styrofoamien ansiosta postipakettina matkatessa olisi A) kotoisan lämmintä B) riittäisi tekemistä koko reissun ajaksi. Muutama suklaalevy ja viskipullo vielä kyytipojaksi niin kyllä kelpaa makoilla. Styrofoam-lutteroiden litistely ja muovailu on ehkä parasta huvia sitten kuplamuovien mäsäyttelyn.Summoning-kelpaisi matkamusiikiksi, kun puksuttaisin kohti Abu Dhabia. Naama sulaa kuunnellessa kun kuulostaa niin hiton hyvältä.

Ps. En saanut tänään terveystarkastuksesta hullun papereita, vaikka jo työkaverikin niin uumoili alustavasti. Mistäköhän lie johtuu..

PPS. Laatikon sisältö paljastunee, kunhan saan jättiläset kuvattua. Kengät nimittäin. ;)