tiistai 28. helmikuuta 2012

Lekkinssit ja sopivasti liian lyhyt tunika
Shoes: Jeffrey Campbell Lita glitter
Skirt, Jacket: Lip service Team Bondage

Harvemmimpa sitä tulee varmaankaan legginssien vuoksi tehtyä erillistä esittelyä, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Liekkö lip servicen suunnittelijatkin nauraneet vain partaansa näitä "housuja" suunnitellessaan. Melko toimiva patentti sinänsä. Ota tokmannin pulsupuolen mustat "elastiset jumppatrikoot" , elikkäs aivan tuikitavalliset legginssit ja iske kylkeen vähän printtiä. Siinäpä meillä on valmiina hianot goottityyleiset pökät, joiden hintalapussa koreilee vähintään seittemänkertainen summa kuin tavallisissa sexypitkiksissä. No okei, on tämä glitterinen printti hieno afterall, mutta pistäähän tälläinen "myymme eldoradon tuotetta exclusive gourmet-nimikkeellä ja hinnalla" -meininki vähän naurattamaan. :D Pitää toivoa kuitenkin, että printti pysyy siistinä, eikä halkeile ensimmäisillä käyttökerroilla kuten tälläisillä on tapana.

Hameen kanssa Hyper Intelligence-printti ei pääse oikeuksiinsa, kun kaikkein hienoin printin osa on sijoitettu fiksuna annelia koristamaan niin ettei sitä kukaan varmasti pääse näkemään. Fiksua, sanoisinko. Sielua riipii ajatuskin siitä, että näitä leggareita käyttäisi sellaisenaan. Vaikkei takapuoleni mikään seitsemän leivän uuni olekaan, on se hoikemmankin immeisen päällä vaan niin karsean näköistä kun kulkee kuuluisaksi tulleessa "tunika + leggarit" -yhdistelmässään ihmisten ilmoilla. Melko häveliästä. Veikkaan että olisi paras baari-illan pelastaja huomata valomerkin jälkeisellä kusireissulla, että on kävellyt koko illan selkä notkolla niin että cameltoe loistaa tanssilattian toiseen päähän. Taikka on vahingossa survonut tunikan perspuolelta leggareiden sisään. Vaihtoehtoisesti voi läikyttää vahingossa siideriä reisille tanssihösellyksen ohessa, niin että näyttää kuin olisi tena ladyille enemmänkin käyttöä. List is endless. Jos olisin mies, lähtisin uhallanikin ihmisten ilmoille pitkänmallisessa t-paidassa ja aniliininpunaisissa, ruudutetuissa Black Horseissa. Siinä olisi jo tekemisen makua!

Pari päivää oon nyt pyöritellyt stereoissa vanhoja tuttuja örinäkipaleita. Nostalgiafiiliksissä alotin sitten myös Metalliörde-soittolistan tekemisen Spotifyyn (VIHDOINKIN!) ja menetin hermoni hmm.. suurinpiirtein viidessä minuutissa kun lemppariartisteiltani ei ylipäätään ole upattu materiaalia. Ei Summoningia. Stam1nalta huikeat 1 kipale. Ajattaran Tyhjyys-levy puuttuu kokonaan. Jokatapauksessa. Illnathia löytyy Spotifystäkin muutama kappale, mutta eipä tietenkään tätä omaa lempparia. Huoh.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Got dreads?


Blogi on pysynyt hiljaisena parin päivän ajan ihan syystäkin. Kalenteri on täyttynyt limaisesta röhkimisestä (saa kuulostamaan yskän entistä kivemmalta!) , nenäröörien tukkoisuudesta, lämpimästä mustaherukkamehusta, paskoista leffoista ja täydellisen horisontaalisen asennon etsimisestä. Sit se influenssa on, ja toivon mukaan pikkuhiljaa paranemaan päin. Tänään möngersin sohvatyynyjen välistä kohti valoa, ja kohti rastanippujani jotka odottivat sievästi esittelemistään.

.. Siinä maha missä painitaan. Sinipinkinvioletit rastamytteröt sointuvat otsahiuksiin kuin nakutettu. Tovi meni niiden kanssa ähistessä, vaikka parit rastat sain ostettua kaverilta valmiina. Parin uuden värin valinta voi olla pieni askel ihmiskunnalle, iso askel yhdelle vannoutuneelle kokopinkille naikkoselle. Kyllähän tälläinen uuden kokeilu laajentaa näkökenttää, ja nyt maailmaa voi katsella sitten monivärivinkkelistä!.... Ja vieläpä uusien piilolinssien läpi! Kuten jo blogin alkuajoista onkin käynyt ilmi, olen melkoinen feikkisilmien suurkuluttaja. Piilolinssinarkkaus ei ole ihan mitään juurikeksittyä huumaa, vaan tätä maniaa on kestänyt jo valehtelematta yli kuusi vuotta. Mustia piilolinssejä on tullut kulutettua luvattoman monia parillisia, ja joka kerta samoja, Blackoutteja. Ostin megasuurentavat 15mm halk. piilolinssit Eyecandylensiltä. Nämä linssit tekevät siis pupilleista reippaasti normaaleja isomman näköiset ja samalla pärstästä entistäkin alienimaisemman. Eikä ollenkaan huonolla tavalla. :D Johtuukohan se näistä silmistä, kun avomies kulkee tällä hetkellä asunnossamme foliohattu päässä..?

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kiusaaminen


.. jos tekemäni video ei toimi suoraan blogin puolella, tässä linkki:

"Hyi vittu että oot ruma, ei kukaan halua olla tollasen suomursun kaveri!". Kuulostaako tutulta? Nyt kun kiusaaminen on näyttänyt monet kasvonsa mediassakin, aion tökkäistä omankin haarukkani tähän keitokseen.

Kiusaamisen muodot voivat vaihdella sanattomista sanallisiin haukkuihin. Ulkonäön arvostelu lienee muodoista yleisin, vaikka monet kokevat sanattoman kiusaamisen kaikista raadollisimpana. Kiusaajan eleet, syrjiminen, tahallinen juoruaminen(joka muuten toimii usein samaan tapaan kuin "rikkinäinen puhelin"), kiusatun hylkääminen pois porukoista satuttavat jokaisella kerralla. Yleensä kiusaamisen kynnys on matalampi jos kiusattu on jollain asteella luokan/työpaikan outolintu. Pukeutumiseltaan erilainen, luonteenpiirteiltään ujo ja hiljainen, tai jonkin sairauden takia selkeästi muista erottuva. Uhrin heikot ja/tai erilaiset, arat asiat pistetään suurennuslasin alle, ja tekemisiä kyseenalaistetaan. Kaikilla tapauksilla on kuitenkin yksi yhteinen asia. Kiusattua syyllistetään ja annetaan ymmärtää, että vikaa on vain hänessä, ja kaikki on uhrin syytä.

Pitkään jatkuva arvostelu, haukkuminen ja nurkkaan ahdistaminen nakertaa itsetuntoa yhtä tehokkaasti kuin termiitti puuta, se jos joku on varmaa. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tai pidä sietää, sillä jokainen on kliseisesti sanottuna "erilainen, silti samanlainen" ja samanarvoinen. Vaikka erilaisia olemmekin, tarvitsemme silti hyväksyntää ja kunnioitusta elämässä.

Kuinka itse pääsin irti kiusaamisen myllytyksestä? Jokaisella on tietysti omat tapansa selviytyä, mutta itse pääsin takaisin jaloilleni mukavan perheen, rakkaiden ystävien, pysyvän parisuhteen ja harrastuksien kautta. Tällä hetkellä näpyttelen täällä hirveissä kuumehouruissa, ja olen kyllä siitä erittäin kiitollinen, että saan elää pääosin tervettä ja normaalia elämää. Huomisesta kun ei koskaan tiedä..

Videon myötä toivon jaksamista kaikille kiusatuille. Kun taistelette läpi sen helvetin, jaksatte mitä vain. Vaikka kiusaaminen jättää jälkeensä märkivät ja syvät arvet, se kehittää usein ihmisessä myös empaattisuutta ja suvaitsevaisuutta. Sitä tarvitaan elämässä, ja sen avulla pääsee jo pitkälle. :)


lauantai 18. helmikuuta 2012

Electro

necklace: nanBrck designs
top: lip service/ hardcore cami racer
glowes: Lip service
upper skirt: Lip service/ drastik plastik
lower skirt: Lip service/ team bondage
shoes: Fantasy shoes/ Libby Arrow


Välillä tulee pohdiskeltua, tarvitseeko sitä vaatekaappiinsa muuta kuin pari kivaa vaatetta joita on helppo yhdistellä monenlaisiin kamppeisiin. Olen niin totaalisen rakastunut tuohon Lip Servicen hardcore cami racer-toppiini, etten osaa oikein muita paitoja pitääkään. Eilisen asuun halusin änkeä väkisin Lip servicen pinkin hameen, joka on päässyt päälleni peräti kaksi kertaa aiemmin. On muuten pirullisen hankala yhdistää yhtään mihinkään vaatteeseen järkevästi, kun hameen väri on kaikkea muuta kuin tavallinen. Oranssiin vivahtavia, kirkkaan pinkkejä vaatteita ei markkinoilla hirveästi näy. Shokkipinkit vaatteet ovat liian kirkkaita hameen rinnalle, ja kokomustat taas, noh, sieluttomia ja tylsähköjä. Vinkit ovat siis tarpeen. Mihin vaatekappaleeseen yhdistäisit drastik plastik- hameen?
Asu pääsi edustamaan eilisellä DJ Orkidean keikalla. En muuta voi kyllä sanoa, kuin että keikasta jäi todella kukkainen maku suuhun. Elämä tuntuu todella maukkaalta, kun sen höystää asioilla joista nauttii. Tuli tanssittua niin antaumuksella, että hikinorot valuivat ohimoilta ja tällä hetkellä jokaista jäsentä pakottaa ja polttelee. Nautin, isolla N:llä! Voi kumpa Joensuussa järjestettäisiin enemmänkin konemusiikkitapahtumia. That's all I ask.


torstai 16. helmikuuta 2012

Dark Delights


Tällä hetkellä on rautoja tulessa suuntaan jos toiseen niin että tuleva kalenteri on taas ihan kivasti buukattu täyteen. Hiusten kanssa pelleilyä, kavereita, keikoilla ravaamista ja liuta muutakin aktiviteettia. Siitä kun yrittää nyhtäistä aikaa vielä poikaystävälle + työskentelylle (johon nykyään uppoaa aikaa hurjasti, aiempaan verrattuna), + satunnaisille "vien töitä kotiin" - tyylisille projekteille, ei kyllä enää yhtään enempää tarvitsisi itseään rasittaa. Listan ulkopuolelle mahtuu tottakai urheilu-ja blogiharrastus, jotka ovat aina välillä enemmän ja vähemmän heitteillä. Tälläkin hetkellä viritteillä on neljä kirjoitusta teidän iloksi, joista ainakin yksi tulee olemaan pituudeltaan jotain väitöskirjan/romaanin luokkaa. Kyseessä on aihe, jonka tiimoilta itseltäni löytyy valitettavasti aivan liikaa kokemuksia, ja niin myös varmasti monelta tätäkin blogia lukevalta erilaisen tyylin edustajalta. Välillä pitää kuitenkin kaikessa masokistisuudessaan piiskata ihteään oikein urakalla, sillä nautin jollain kierolla tavalla siitä ettei tarvitse keksiä tekemistä väkisin, tai vielä pahempaa, kärsiä tylsyydestä.Hulluuden ateljeessa hääritään tällä kertaa uuden rastaprojektin kimpussa. Satuin saamaan kaverilta juuri tismalleen nykyisen hiustuheron värisiä sinisiä rastoja, ja ebaysta spottasin parit kirkkaan violetit ja fuksiat pötköt. Parit musta/siniset transitional-rastat vielä, niin hyvä tulee!
Vaikkei tämä viimeinen poiminta nyt mitenkään liity Evil Faten varsinaiseen antiin, on kuitenkin huikattava että Joensuu-Kuopio- Kouvola-Lappeenranta-akselilla ilmestyneestä City-lehdestä löytää meikäläisen pärstän sivulta 14. Tässä kuitenkin juttu kokonaisuudessaan kaikille, jotka eivät pääse tekstiä varsinaisesta lehdestä lukemaan. :) Poikaystävän huomautus lehtijutusta oli melkoisen hassu. "No jo on! Todellinen industrial-tyylin edustajahan ei missään lähiössä asu, vaan karulla ja ruosteella kuorrutetulla teollisuusalueella!" :DFiilinki on ollut tänään mukavan rento kaikesta touhuamisesta huolimatta. Tunnelmoin ja hymähtelen täällä nättien sävelmien tahtiin, joista yksi (lemppari) on ehdottomasti Opethin akustinen "Hope Leaves". Kylmiltä väreiltä on vaikea välttyä..

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vaihtuvat kuin alushousut

Hiukset, nimittäin!
Paapatin kavereilleni päivätolkulla siitä, valkkaanko seuraavaksi värikoklaukseksi sinistä vaiko violettia. Vaikka vatvoin molempien värien valkkauksen kanssa ihan hiton pitkään, niin pitihän se arvata että arpapeliksi se loppupeleissä silti menee. Tylsyys-turhautumistuntumissa pönttäisin päähän molemmat sävyt. Yhdistelmä: Poikaystävä töissä yömyöhään, tappotylsää kotona, hiukset huutavat uutta ilmettä- tässä lopputulema. Etusiipassa Apaut kolmasosa Directionsin värikartasta (no okei, ei edes murto-osaa): Turquoise, Violet, Flamingo pink. Ja kuten nopealla vilkaisulla huomaakin, turkoosi ei kyllä tässä tapauksessa ole turkoosia nähnytkään. :D Eikä tällä kertaa ehkä millään huonolla tavalla, koska tumma kirkas sininen näyttää violetin rinnalla ehkä paremmalta kuin vaalea meren väri.
Kuka tykkää, kuka ei, näin on hjyvä enivei! Enää puuttuu keltainen sävy, niin sitten näytän virallisesti pölyhuiskalta. Tai sateenkaariryhmän puheenjohtajalta.

Lapset leikkivät, niin leikin minäkin. Välillä käy kuitenkin hirvittämään jotta mitä aivoissa oikein liikkuu, kun vähän aikaa sitten katselin netistä erilaisia kasarihiusmalleja, ja takatukka näytti yllättävän houkuttavalta! Kamalaa.. Vaiko sittenkin ihan jees? Sivukaljuilla höystetty takis ei välttämättä olisi pahitteeksi... Pinkkinä!

Love your ego, you won't feel a thing
Always number one
The pen with a bent wrist crooked king
Sign away our peace for your war, one word and it's over

Dropping your bombs now
On all we've built
How does it feel now to watch it burn, burn, burn?
Raise your weapons, raise your weapons and it's over

Oon kuunnellut Deadmau5:ttä viimeaikoina ihan mahottoman paljon, mutta mitäs sitä selittelemään sen kummemmin. Tykkään. Paljon.

lauantai 11. helmikuuta 2012

Enemmän kuvia, vähemmän puhetta

Tällä hetkellä sekä koipeen että niskoihin sattuu niin maan perkeleesti, että aivotkin tuntuvat olevan sumuverhon peitossa kaikilta osa-alueilta. Vaikka karsastankin näitä "Se tunne kun" - lausahduksia, on silti todettava vain että "se tunne kun heräät unesta jossa oot moshannut ittesi kuoliaaksi", ei ole niitä miellyttävimpiä. Liekkö sitten oikeastikin headbangannut nukkumisen keskellä vai mitä helvettiä, olo on jokatapauksessa juurikin sen mukainen. Edes maailman herkullisin kaakaokahvi ei poistanut jumitusta. Eikä puolen tunnin suihku. Eikä burana. Eikä hieronta. AARGH!


Päällä eilisissä kerubin synttäribileissä rentoilu-asu. Ihan vain senkin takia, koska tatskapenkissä istuminen olisi melkoista tuskaa hiostavissa pvc-vaatteissa.Shoes: New rock neptuno
Skirt: Queen of darkness
Top: Iron fist - bayou blues
Hoodie (huppari baarissa, wtf?) Iron fist - brain splat
Lempparihuppari, ylivoimaisesti!Ravintola kerubi hemmottelee parin kuukauden ajan kivoilla artisteilla. Can't wait!

Pe 17.02.2012 DJ Orkidea
La 25.02.2012 Ghoul Patrol, The Man-Eating Tree, Swallow The Sun
Pe 23.03.2012 Stam1na


keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Obsessed..with corsets
Olen ollut nyt viimeaikoina hiukan laiskahko esittelemään uusia ostoksia päälläni (tai ylipäätään missään), ja niitä tuppaa sitten kasautumaan melkoinen keko vaatekaapin nurkkaan. Noh, innostauduin kuitenkin työpäivän päätteeksi vetäisemään uusimman hankintani niskaan, ja asun muodossa oikeastaan! Pari kaveria käväisi kahveella, joten oli sitten joku syykin laittautua. On vähän pöpiä pälyillä kämpillä kunnon sotavarustuksissa vain omaksi ilokseen.. Toisaalta.. miksei.Pew! pew! Seuraavaksi ostoslistalla laserpyssy?
Necklace: Etsy
Top: Lip service HC cami racer
Corset: Deadlygirlz
Hotpants: Hard Leather stuff
Fluffies: Lip service (furminator)
Gloves: Lip service

Edellisen korsetin ostosta oli vierähtänyt jo tovi jos toinenkin, ja uuden kylkiluumurskaimen hankinta kihelmöi niin että huh. Hairahdin himoon, kun Deadlygirlzin korsetti käveli facebookin goottikirppiksellä vastaan. Leukaperi loksahti kyllä todellisesti auki, kun kaivelin korsetin postipaketista ulos. Huhheijaa, että on kyllä melkoinen sotilashaarniska! Jos on tottunut pvc-korseteissa mortician laatuun, Deadlygirlzin korsetti tuntuu olevan kuin toiselta ulottuvuudelta. Ei taivu tai vääntyile, enkä kyllä hetkeäkään usko, että pvc rupeaisi käytössä vetääntymään kurttuisen esinahan näköiseksi. Vaikken paremmin pvc:n laatuihin ole perehtynytkään, niin uskoisin että tälläinen paksu (ja kivasti niti-natiseva!) muovi on korsettikäytössä ohutta ja venyvää matskua parempi. Tuntuu ainakin kestävemmältä.
Deadlygirlzin korsettien hinnat nousevat nykysellään ebayssakin sadan euron hujakoille, joten tämä tappohaarniska irtosi verrattaen edullisesti. Kyseinen lafka on siirtynyt vaatteidenvalmistuksessa muotivaatteiden pariin, ja jättänyt korsettitouhut sikseen. Harmi, sillä olisin mieluusti tilannut kuolettavilta tytsyiltä pinkin pvc-korsetin, kun rahaa olisi ollut näpissä pari sataa ylimääräistä.

Korsettien käyttö oli muutama kuukausi sitten jäissä, kun laiskuus vei vallan. Nykyään vanhat rakkaudet ovat kuitenkin nousseet takaisin pakkomielteideni listalle, enkä saa näistä tarpeekseni! Ihannoin sitä vartalomuotoa, jonka korsetilla voi saavuttaa. Naiselliset muodot yhdistettynä (edes hitusen) hoikempaan kroppaan, onko mitään parempaa olemassakaan? Plussaa myös siitä, että ryhti paranee, ja pvc on materiaalina kyllä ehkä parasta, ja syntisintä silmänkarkkia. Korsettiin sonnustautunut nainen on todellinen femme fatale. ;)


Piristävän keskiviikon kunniaksi Assemblage 23- Sometimes I wish I was dead. Nättiä ♥

maanantai 6. helmikuuta 2012

Shiny glitter in her blue eyesTuntuu hiukan ironiselta katsella näitä viikonlopun asukuvia, kun nykysellään joko perjantain tai lauantain asu koostuu (lähes) aina samoista elementeistä. Vaikka kaapista löytyisi jos jonkinmoista sievää pikkumustaa, mustempaa mustaa, lyhyttä helmaa, lyhempää helmaa, polvipituista, juhlavampaa, superjuhlavaa, paljettista, hörselöistä, kimaltavaa sun muuta, päälleni hakeutuvat aina samat hynttyyt. Tai no, ei ihan samat, onhan tässä sentään erilainen korsetti kuin viimeviikonloppuna. Hame on ja pysyy. ;)
Alkuillasta oli lähinnä sellainen fiilis, että 300 litran jätesäkkikin paljastaisi liikaa säärtä tuolla pakkasen tuiverruksessa. Sitten lamppu syttyi, aivan yhtäkkiä. Wetlooklegginssithän ovat vakiovarusteet jokaiseen bailaus-lookkiin, joten miksei niiden mokomien jalkakylmettäjien alle voisi tumpata myös kunnolliset kerrastot. Lopputulemana tallustin sitten ihmisten ilmoilla kahdet pitkikset ja wetlooklegginssit päällekäin. Eikä sitä edes (kai..) huomannut! Eikä ollut ihan niin kylmäkään. Win-win!


corset and skirt : lip service,
bracelets : second hand/cyberdog
shrug : artifice clothing
hair : cyberloxshop

Alkaa pikkuhiljaa nyppimään, kun miut muistetaan varmaan kohta kaveripiirissä lempinimellä "artificebolero". Joka kerta yritän perustella miksi _en_ vetäisi boleroa päälleni, mutta loppujenlopuksi se tarrautuu kuitenkin hartioiden peitoksi, yritimpä ämpyillä vastaan kuinka tarmokkaasti tahansa. Äsh. Pari päivää sitten päätin kuitenkin, että aion tehdä tälle laajenevalle ongelmalle jotakin. Ostan ainaisen saman boleron kaveriksi jotain uutta, joka toisi asuihin vähän vaihtelua. Eipä tarvinnut kuin naksautella muutama nettisivu auki, ja tadaa! Sieltähän se Cybersquelta löytyi. Pistän tänään tilauksen menemään, ja jorisen uudesta tuttavuudesta lisää kunhan sen kätösiini saan. Mahtaa tosin kestää tovi jos toinenkin, kun valmistusajaksi on merkitty nelisen viikkoa. Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa. Tähän hintaan (lähemmä 80 erssiä) odottaakin priimaa, perkule.
NP (repeatilla jo ties kuinka mones kierros menossa.. )
Frozen Plasma - Murderous trap

"Should get a hold of myself
Wild thougths in my head
Murderous Cunning Trap
I want you she said
Emblaze my desire"

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Here, kitty kitty

(hiukset jäässä ♥)

Vaatekaapin perusta. Varsinkin talvella tulee turvauduttua niihin hynttyisiin, jotka tuntuvat sekä päällä aivan taivaallisen hyviltä, että myös näyttävät omaa silmää miellyttäviltä. Tässäpä "asussa" tiivistyvät kaksi sydämen asiaa: pitkään ja hartaasti palvellut selkänyöritys-talvitakkini, ja saapikkaat, joilla oikeasti pysyy pystyssä. Pennangalanin nahkaiset Jodi Lift-saappaat pitävät koivet lämpiminä, ovat riittävän tukevat jäätikölle (joskin pohjien urituksen puolesta ehkä aavistuksen liukkaat), ja näyttävät kaiken kukkuraksi siltä että kyllä kelpaa tallustaa. Kai se niin vain on, että "aikuistuttuaan" mieltyy hiukan yksinkertaisempiin yhdistelmiin, tai siis, musta mustalla maustettuna ja mustien yksityiskohtien tähdittämänä tuntuu siltä "joo tämän mie otan!" - jutulta. Lähestulkoon jokaisessa vaatetusyhdistelmässä on kuitenkin oltava ripaus hulluutta, pinkin värin muodossa. Kai hiukset ja pipokin lasketaan "asusteiksi"? ;)


Mahtavia ovat myös nämä rauhalliset sunnuntait, jolloinka voi nousta ylös ilman pahaa oloa! (harvinaislaatuista!) On aivan parasta herätä aamuyön pikkutunneilla sohvalle nukahtaneena, kömpiä lämpimän peiton alle omaan sänkyyn köllöttelemään pariksi tunniksi(tietäen että saa loikoilla niin kauan kuin tahtoo), ponkaista ylös virkeänä, hörppiä puoli litraa kaakaokahvia ilman kiirettä ja hösellystä, kierrellä lähikirppiksillä ja mädäntyä sohvalla kotilöllövaatteissa kera lämpimän viltin ja (haisevan) kainalon. Illassa vielä tiedossa Avataria 3d-versiona, prinsessakarkkeja pinkissä söpössä pussissa ja litroittain pepsi maxia. Ihana päivä on IHANA!

lauantai 4. helmikuuta 2012

Mustat hiukset

Hoo, jos minä olen musta,
olen minä kaikilta tunnettu. ;)

Musta tukka, tuttu teini-iästä.
Kysynkin. Onko parempi näin, vai kumarratteko mieluummin pinkkiin suuntaan?

perjantai 3. helmikuuta 2012

Verta sataa haudan takaa


Arkea toivoitte pukeutumisen muodossa, ja tylsää (musta-valkoista) arkea on tässä nyt sitten tarjolla. Pitäisi kehittää paidoille jonkin sortin vuoronumero-systeemi, niin tulisi käytettyä muitakin kuin aina sitä samaa ja kulahtaneinta riepua. Päällä hulmuava "todella lämmittävä" villapaita on näkynyt pahuuden valtakunnassa jo ties kuinka monta kertaa, kyllästymiseen asti, mutta on se silti vain niin rakas. Kun ulkomittarin lukema huitelee kolmessa kymmenessä, ei arkipaitana mikään paperinohkainen pvc-riepu niin kovasti kiehdo kuin kunnon lämpöhynttyyt. Kerrospukeutuminen kunniaan, terveisin miss. toppatakki-eskimo.

Päällähän on siis alusvaatteiden lisäksi kahdet pitkikset(joista toiset sellaiset öklö-superseksikkäät fleecet :D), farkut, 2 zipaletta t-paitaa, huppari ja sitten tämä neule. Lisäksi 2 kaulahuivia (kyllä ehottomasti!), kahet tumput päällekäin, paksu villamyssykkä ja kunnon talvitakki. Unohtamatta kaksia sukkia, joista toiset ilman muuta pörrökarvalla varustetut, ja kirsikkana päällä pörrökarvaiset kengät. JA SILTI ON NIIN KYLMÄ ETTÄ HELVETTI JÄÄTYY! *hyrr hyrr, täri täri* Räkä valuu jääpuikkoina ja normaalisti jauhelihakastikkeen lailla kiehuva aivonestekin viilenee haalean kraanaveden tasolle. Meh talvi. Mutta on tuolla silti niin pirun nättiä ja valoisaa, että kylmyys tuntuu pienemmältä pahalta.
PS. Tänään! Parhautta! Turmion Kätilöt @ Kerubi, Joensuu.