maanantai 31. joulukuuta 2012

I wanna rock n' roll all night
Tässäpä muutamia muutenvaan räppäistyjä maistiaisia, mitä uudella kameralla sai aikaiseksi. Entinen Powershot G11 alkoi kyllästyttämään huonojen ominaisuuksiensa puolesta, ja eritoten videokuvauksen kannalta joka oli aina vähän sieltä itsestään. Nyt pitäisi pystyä räpsimään vähän parempilaatuisiakin otoksia, kun vielä vain oppisi moista laitosta käyttämään.


Kodista löytyy nyt EOS 650D ja muutama lisäsalama, kiitos avomiehen joka meni ostamaan järjestelmäkameran yhteiseksi joululahjaksi.
Uutena vuotena verhoudun nahkaan ja tekonahkaan, samalla uutta joululahjaksi saamaani takkia fiilistellen. Takki on projektina vielä vähän kesken, mutta kyllä näistä kuvista saa vähän näkäräistä maisteltavaksi. ;) Kitarasankarointi ei yleensä harrastuksiini kuulu, mutta välillä on hauskaa tarttua avopuolison Jacksoniin ja aiheuttaa kanssaeläjissä naurunpyrskähdyksiä jäätävän huonoilla näppäilytaidoillani. Kuvissa kitara näyttää istuvan kouraan kuitenkin miltei yhtä nätisti kuin kaulin vasempaan ja vispilä oikeaan.Näihin tunnelmiin toivottelen teille räyheät ja villit uudet vuodet, olkaahan ihmisiksi sillä itse tuskin olen! Toivotaan että tuleva vuosi on edellistä parempi.


SPINE SHOES: ebay
TROUSERS: second hand
TOP: ebay
JACKET: OUI
RINGS: ebay, second hand, gina tricot

Kumpi on pahempi asia
etsiä väärästä paikasta
vai olla etsimättä ollenkaan?
vääristynyt kuva on enemmän
kuin tuhat sanaa

Edessäni tulevaisuus tyhjää täynnä
en tiedä mitä etsin
minne hävisi kartta
kenen kartta tämä on?

Luulisin että asuntomme on tänään täynnä tapaus D:n kaltaisia miehiä.
14 kommenttia :

 1. Ah ootpa upeus kerrassaan kitaran kans! Ja Stam1na ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stam1nan musiikki on jotain taivaallista :) !

   Poista
 2. Suosittelen kattomaan villikiharan verkkokaupasta, 1 litra hapetetta ja 500g jauhetta maksaa yhteensä nelisenkymppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä vilkaista!

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta ♡

  Me käytiin ennen joulua hakemassa mulle uusi kamera, Olympuksen mikrojärkkäri (PEN mini E-PM1). Jonkun verran sillä on tullut otettua kuvia, mutta on vielä paljon opeteltavaa sen kanssa :D. Mulla on ollut 4 vuotta Canon Ixus 80IS jolla on tullut otettua aika paljon kuvia ja sitten Canon EOS 300D jonka mies joskus huusi mulle huuto.netistä, mutta en oo hirveästi tykännyt siitä. Tosin siinä on aika huono akkukin ja tuntuu, että se on aina loppu. Sitten jos kuvailen miehen järkkärillä, se aina valittaa että kun otan sen enkä käytä omaa kameraa. Jos nyt tolla Olympuksella sit harjottelis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameroiden kanssa menee kyllä harjotellessa kuukausi jos toinenkin, vaikka olisi kuinka hyvä vempele käytössä. >.< Onneksi mie en ole se joka asukuvia joutuu räpsimään (yleensä) vaan kaikki säätäminen on avopuolison hanskassa. :D Oma kärsivällisyys on sitä luokkaa että mahtaisi manuaali lentää huitsin nevadaan jos feilaisi sitä tahtia mitä edellisellä kameralla..

   Poista
 4. Siun asusta ja laseista tuli jst syystä mieleen pinkki Slash:D Vieläkun olis Les Paul tai ESP Eclipse Jacksonin sijasta näpeissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kieltämättä on kyllä samaa henkeä :D

   Poista
 5. Löysin youtubesta sun videon, missä puhut kiusaamisesta, ja halusin tulla kiittämään sua siitä. Mua on kiusattu nyt muutamam vuoden ajan ja se sun video oikeesti autto mua. Ajattelin enemmän asioita ja tajusin sen ettei ne kiusaajat oo millään tavalla parempia ihmisiä, eikä niillä oo mitään syytä haukkuu muita.

  Hyvää uutta vuotta sulle! Vaikutat aivan älyttömän ihanalta ihmiseltä<3

  -Milja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentistasi! Kiusaajat eivät totisesti ole kaiken sen murehtimsen arvoisia. Oikein mukavaa uutta vuotta siullekin! ^^

   Poista
 6. Mie muistelin, et mie jo kävin tähän postaukseen huutelemassa, mutta empäs sittenkään! :) Myö käytiin tuossa joulukuun alkupuolella kattomassa just tuota samaista kameraa, ja kokeilun perusteella oli ihan hiton hyvä!♥ Ainakin sillä perusteella, mitä nyt kaupassa sai kuvia näpsittyä, mutta mie tykkäsin tuosta mallista eniten niistä myynnissä olleista. Kiinnostais itteäkin panostaa parempaan kameraan, vaikka ihan näppärä tuo nykyinenkin on, joskaan tuossa ei niin paljoa säätöjä ole, ja miun mielestä hankalampi tällä löytää just oikeat säädöt kuin nuissa Canonin järkkäreissä. :)

  VastaaPoista
 7. No hui shuatana, tajusin näitä kattellessa että miun tutulla on ihan sama Jacksonin skitta! :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.