maanantai 24. joulukuuta 2012

Hilpiää ja vallattoman hauskaa joulua!
Sukellan itse piakkoin joulusaunaan antamaan itselleni selkään koivuvastalla, ja sen jälkeen suunnitteilla koko loppuillaksi erilaisissa keitoskattiloissa möyrimistä. Keittiössä tuntuu olevan jo hurjasti joulun taikaa kun kaksi joulutonttua upotti eilen käpälänsä luomuksiin. :) Nauttikaahan kaikista ihanista herkuista mitä joulun aikaan saa!

11 kommenttia :

 1. hyvää jouluu sullekkin! sairaan makee toi pääkallo, muistatko mistä on ostettu? :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa joulua siullekkii <3

  VastaaPoista
 3. Rokkaavaa joulua! Loistava joulukallo.

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua sinullekki ! (:

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja kimaltavaa joulua lempibloggaajalleni! :-)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa joulun aikaa :).

  Mä sain kaipaamaani graavilohta ja riisipuuroa. Meinasin ostaa myös laatikoita, mutta mies ei niitä halunnut ja mäkään en halunnut kuin yhdet lusikalliset kutakin. Mentiin kuitenkin mun äidin mökille aatoksi ja siellä oli laatikoitakin sekä kinkkua. Kinkkua mun ei oo pakko saada enkä sitä koskaan jouluksi osta, mutta kyllä sitä jouluruoan kanssa voi vähän syödä. Tykkään jouluna enemmän graavilohesta, riisipuurosta ja esimerkiksi rosollista.

  Miehen äiti teki joskus tosi ihanaa punajuurilaatikkoa jossa oli sinihomejuustoa. Se oli tosi hyvää. Tänäänkin ollaan menossa vielä miehen vanhempien luokse syömään, kun tultiinkin jo eilen pois Pohjois-Pohjanmaalta josta olen kotoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi punajuurilaatikko! Se jos joku on kyllä hurjan hyvää, ei vain muista aina tekaista. :) Sinihomejuuston kruunaamana juurikin.

   Meillä joulupöytään syntyvät yleensä ihan kaikki herkut mitä perinteisestikin kuuluu, laatikoista lähtien. Vaikka eihän niitä laatikoita ikinä mene kuin muutama lusikallinen kutakin... :P

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.