lauantai 15. joulukuuta 2012

Bye bye baby
Rakennan aasinsillan lujasti viimeviikkoon. Piti ottaa sulkakynä esiin jo useita päiviä sitten, mutta koin että Marjo ansaitsee paremman kirjoitustyngän luettavakseen kuin vain pari sanaa ja helisevän kiitoksen. Sanaisen arkun lukko on ollut nyt vähän jumissa viimeisen viikon ajan, mutta ehkäpä ruoste hilseilee pois viimeistään silloin kun joulun rauha ajaa aivot zen-tilaan.

SHOES: demonia, second hand
SKIRT: gina tricot
TOP: lip service
BELT: second hand
HOODIE: lip service, second hand
NECKLACE: nanbrck designs


Peruttu renegadetapahtuma pisti alkuviikosta suunnitelmat ihan säpäleiksi, ja olin aivan varma että itsenäistymispäivien ympärille rakennetut pitkät vapaapäivät kuluvat vain sohvan pohjalla mökömökömuroja mussutellen ja nukkuen. Kylläpä ärräpäitä lenteli kun kuulin että koko vuoden odotetuin tapahtuma viivattiin punakynällä yli kalenterista. Mutta mitäpä pystyikään olettamaan.. Joensuussa hommat toimivat kuin junan vessa. Yllätystä ja iloa jonka sain Marjon lähettämästä "ai nyt mä vasta tajusin että se koko tapahtuma on peruttu!! Ja mä istun jo junassa! " - viestistä on hankala pukea sanoiksi. Sanottakoon, että riemastuin ylitsevuotavan paljon siitä että sain Pohojammmaan seuralaiseni Joensuuta piristämään kaikesta huolimatta! Palaset loksahtelivat kohdalleen ja sain viettää hauskimmat ja rennoimmat pari päivää seurassa jossa tuntee saavansa olla ihan oma itsensä. Jaanin, Peten ja Marjon kanssa aika lentää kuin siivillä eikä omalla saturnusta kiertävällä kiertoradalla tarvinnut huolehtia siitä oliko kello paljon vaiko liian vähän, riitti että eli hetkessä ja sai nauttia siitä mitä on annettu. 

Se fiilis kun.. ei ole enää ES jäljellä.

Koen olevani hyvinkin samaa kaliiberia Marjon kanssa. Olemme molemmat ulkoisesti melkoisia isoja pahoja mörkötätejä, ja sisäisesti täynnä pinkkiä hattaraa.
Sulamme molemmat ylisöpöille pöllövideoille niin että sydämiä lentelee ympäriinsä, hössötämme kaikenlaisesta kulutushysteriasta ja näemme hyvinkin monet asiat samasta vinkkelistä. Tuntuu että yhteinen sävelmä löytyi helpommin kuin monen muun kanssa, ei tarvinnut hillitä syvintä 'minuuttaan' sen takia että pelkäisi tulevansa tuomituksi tai väärinymmärretyksi. Marjoa suloisempaa otusta saa hakea mannerten takaa.

Summa summarum. Pelailimme petolliseksi osoittautunutta vesiputousta, fiilistelimme muumimusaa tippa linssissä ja pistimme humpat pystyyn muunmuassa ♫DANSUN♫ tahtiin. Hoilotimme karaokessa Bye bye babya ja paistoimme läjäpäin dagen efter-pizzaa. Piti tehdä vaikka mitä kaikkea muuta leffojenkatsomisesta lähtien, mutta veikkaismpa että norsun osa ajasta meni ihan vain höpötellessä ja hassutellessa diskomusan ja metalliörden tahtiin. Seuraavana parina päivänä tuntui kirjaimellisesti kuin joku olisi leikkinyt Beckhamia ja potkinut pääraukkaa kuin jalkapalloa mm-kisoissa, mutta kyllä se jälkikärsimys oli sen kaiken arvoista. Nämä pari päivää osoittivat sen, että kun henkilökemiat kohtaavat niin on täysin irrelevanttia onko tavannut asunnossa vierailevaa tähtöstä sata-kymmmenen vaiko kaksi kertaa. :)

Turmiottaren blogin pariin pääsee

21 kommenttia :

 1. Jo kuvistakin huomaa, et sovitte Marjon kanssa yhteen, ku paita ja peppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agree! Vaikka olemmekin tyylillisesti eroavia ainakin värivalintojen suhteen (marjo taitaapi tuohon vihreään taittua pinkin sijaan) niin löytyy meistä kyllä paljon samaakin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, söpistely on harrastuksista parhain.

   Poista
 3. - Hän, joka asuu kaukana, mutta on silti niin lähellä sinua
  - Hän, jota et ole tavannut pitkään aikaan, mutta joka kulkee ajatuksissasi mukanasi jossain mielen pohjalla
  - Hän, joka saa tuntemaan olosi mukavan kotoisaksi pelkällä läsnäolollaan
  - Hän, jonka vuosien takaa tavattuasi saa menneet vuodet unohtumaan
  - Hän, jonka sanojen ja tunteen ilmaisun aitoudesta voit olla täysin vakuuttunut
  - Hän, jolle uskallat vuodattaa sydämesi syvimmät salaisuudet pelkäämättä, että sinua niillä joskus satutetaan

  Se olet juuri sinä. <3 Luv U !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat sanat siulle. Eipä voisi enää paremmin kuvailla! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. NO NIIMPÄ! Heti kun tuon kattoo niin tulee sellanen tuituivoipikkuotus<3 - fiilis :D

   Poista
 5. Voi ei, peruttiinko Joensuun Renegade?! D: Oulussa saatiin järkättyä kyllä, mutta äänentoisto oli ihan vitullaan... Huoratron oli oikeestaan ainoa joka kuulosti about normaalilta. o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruttiin! Voi että harmitti kun sen uutisen kuulin. :( Mutta tuleehan noita tapahtumia onneksi vielä tulevaisuudessa, kuulostikin jo liian hyvältä ollakseen totta.

   Kuulin itseasiassa ystävältäni samaa että keikkojen äänentoisto olisi ollut keikkamestan tilojen vuoksi melkoista huttua, sääli. :(

   Poista
 6. sä ja sun blogi on ihana!! <3

  VastaaPoista
 7. Oisitte lähteny Jyväskylään reivaamaan ;) Saatteko muuten korvauksia lipuista vai järkätäänkö tapahtuma uusiksi tjtn? Söpöjä ootta :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaahhan heitinkö nopalla kerran tai kaks lähenkö Jyväskylään!!! Oli ihan sattumankauppaa että Marjo pärähtikin hoodseille tänne Joensuuhun, jos neitokainen olisi jättänyt reissun väliin niin oisin varmaan tampannut infectedin tahtiin siellä suunnalla :P

   Poista
 8. Tuoat noin, tää ei nyt varsinaisesti liity tähän itse postaukseen mutta.. ihan pakko vaan kysyä: missä oot ottanu noi lävistyksesi, Undergroundissa(ko)? Kun itse ajattelin ottaa ensi vuoden puolella, mutta oon kuullut vähän ristiriitaisia juttuja Ug:stä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ottanut nää koruni vähän siellä sun täällä. Osan UG:ssa, muutaman kuopatussa lävistysliikkeessä elikkäs Otto's tattoossa, T's tattoossa Microdermalit ja muutamat on hyvä ystäväni tehnyt. :)

   Poista
 9. Tässähän alkaa toivoa että omassa elämässä tapahtuisi jotain :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tekemistä pysyy mieli virkeänä! Tälläisistä kaverivierailuista jää parhaimpia ja arvokkaimpia muistoja <3

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

 11. Voi kääk! Olen niin pitkään tuijannu samanlaisia kenkiä mitkä sulla on tuossa jalassa ja koskaan en oo saanu niitä hommattua kun oma jalka on 39 ja joissain kengissä mallista riippuen taas 40 :/ Eli olis ikävää jos postissa tulis väärä koko.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.