maanantai 5. marraskuuta 2012

Review: Natural blue lensesSain muutama viikko takaperin mailia Lensstore-nimeä kantavalta,  Suomalaiselta piilolinsseihin erikoistuneelta nettikaupalta sponsoroidun esittelyn merkeissä. Sain valita nettisivuilta mitkä tahansa linssit testattavakseni, ja päädyin pitkän ja hartaan puntaroinnin jälkeen sellaisiin linsseihin jollaisia en ole koskaan aiemmin käyttänyt. Nappaisin nettisivulta linssiparin, joka antaa silmille melko luonnollisen sinisen värin, ja on kuitenkin niin kirkas että erottuu selkeästi käytössä.  Expressionsin Accents- linssin värisävy on jo nettisivuilla houkuttavan kirkas ja sävynsä puolesta syvä sininen joten ajattelin että ne korostavat kivasti jo muutenkin hitusen sinisävytteisiä simmujani.


Piilolinssikauppoja tehdessä on melko usein fifty-fifty mahdollisuudet että linssi onkin luonnossa aivan eri värinen kuin nettisivuilla, joten antaisin realistisesta värisävystä hurjan isot propsit Lensstorelle. Miltei ensimmäistä kertaa sain täsmälleen sitä mitä pitikin, ei ole yksi taikka kaksi kertaa kun sininen linssi onkin osoittautunut aivan eri väriseksi.. Ei ole kiva jos joutuu polkemaan jalkaa ja sylkemään kirosanoja joko liian tumman taikka liian vaalean linssisävyn takia. Tai sellaisen sävyn, joka ei muuta sävyä mutenkään.. Murr!


Kun katselin itse linssejä kotelossaan ja ennen käyttöä olin kuitenkin hyvin skeptinen linssien suhteen sillä näyttivät kovin hailakoilta ja vähäpigmenttisiltä kaikkinensa. Jouduin kuitenkin kaikeksi onneksi muuttamaan mieleni heti kun tökkäsin piilarin simmuun, väriä löytyy vaikka pienelle kylälle, kuten kuvistakin näkyy! Kun molemmat linssit ovat silmissä ei niitä kovinkaan helposti piilolinsseiksi erota, vaikka näin oman silimävärin kanssa verrattuna ero onkin aivan huikea.
Arvostelen linssit pentagrammein. Linssit ovat värinsä puolesta täydellisen syvän siniset ja kauniit, mutta pieni miinus on rehellisyyden nimissä annettava. En tiedä millaiset sekasikiösilmät omistan, mutta jostain syystä linssit hiertävät heti kun ne laittaa silmiin, eivätkä ne meinaa liukua suoraan iiriksen päälle itsestään vaan saa sörkkiä sormella kunnolla paikoilleen. Kun linssit ovat olleet paikoillaan minuutin-pari, kaikki kaiherrus katoaa. Wtf. Samaten peittävyydestä sanottava sen verran,että salamalla otetuissa valokuvissa oma väri loistaa keskeltä jonkin verran lävitse. Tämä oman simmun näkyvyys on tosin piilareissa sen verran yleistä, etten siitä jaksanut tähtiä alaspäin pudotella kun oma väri peittyy sivuilta aivan täysin. Tuskimpa sitä kovin montaa kertaa tulee vastaan, jossa paparazzi väijyisi pusikossa hurjan salama-armeijan kera.


VÄRI


PEITTÄVYYS

KÄYTTÖMUKAVUUS

 


Osta omat linssisi TÄÄLTÄ! 


 
Iskevätkö tälläiset luonnollisemmat linssit vai kumarratteko shokeeraavampaan suuntaan? :)

29 kommenttia :

 1. Ihanat simmut <3 Ilman linssejäki tosin, ja näytät muutenki tosi hyvältä!:)

  Ite en oo koskaan kokeillut piilolinssejä, en kertakaikkiaan uskalla! Innostuin kyllä vähän nuista sinisistä linsseistä, ne vois sopia ittellekki :) mutta toistaiseksi oon vielä niin arka silmieni suhteen etten uskalla linssejä silmiin sörkkiä :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kannattaa aloittaa piilolinssien testailu esimerkiksi tälläisillä pehmeillä linsseillä (Se muuten unohtuikin kirjoittaa arvosteluun, hitsit!), sillä pehmeät linssit asettuvat omaan silmään paljon luonnollisemmin kuin kovemmat, esim. crazy linssit ja vastaavat. Pehmeät linssit on yleensä myös helpompi sujauttaa simmuun paikoilleen. :)

   Poista
 2. Noi siniset sopii sulle kun nenä päähän, mukavaa vaihtelua shokkilinsseistä! Vaikkakin molemmat näyttää sun silmissä ihan sikakauniilta.
  Olet harvinaisen suloinen pieni pörriäinen! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että tälläinen luonnollinen linssi olisi kivaa vaihtelua "ainaisiin" shokkilinsseihin. :)

   Poista
 3. nyt pakko vaan todeta että kohta loppuu omalta kohdaltani myös elämäntapablogien lukeminen, kun en jaksa jatkuvaa mainostusta, suurimmanosan kosmetiikka blogeista olen jo hyljännyt juurikin tuon jatkuvan romua täältä ja lisää romua täältä jutun takia. (ja kohta joku sanoo että kyse on kateudesta, ei kyse ei ole kateudesta vaan siitä että objektiivisuus unohtui ainakin monella koskmen puolen bloggaajalla aina kun tavara oli sponssitavaraa. ) eikä tämä kohdistu vaan tähän blogiin, on vain yleinen huomio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että koet mainostuksen huonona asiana. Mie ajattelen asian niin, että mainostan oikein mieluusti sellaisia tuotteita joita käytän jatkuvasti ja haluan seisoa sanojeni takana olipahan mainostettava asia mikä tahansa. Olen käyttänyt värillisiä piilareita kosmeettisista seikoista jo reippaat 7 vuotta, joten näistä piilareista jos jostain on rutkasti kokemusta entisestään! :)

   Poista
 4. Olinkin jo jonkin aikaa ihmetellyt kun täällä ei ole ollut ollenkaan mainoksia/arvosteluja kuten monissa muissa suosituissa blogeissa, mutta alkoihan niitäkin nyt sitten tulla :D Ihan hyvä vaan mun mielestäni, kunhan muutakin sisältöä löytyy ja arvostelut pysyvät rehellisinä (en kyllä usko, että kumpikaan asia tulee olemaan ongelma sinun blogissasi).
  Ja tosi hyvin nuo linssit sulle sopivat, etenkin viimeinen kuva on aivan upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kirjoittamani arvostelut ovat/ ja tulevat pysymään rehellisinä niin kauan kuin henki pihisee, siitä jos jostain voit olla varma! :) Yhteistyötarjouksia on sadellut jos minkämoisista yrityksistä, mutta olen halunnut jättää ne tietoisesti pois blogistani. Minähän en mitään laventelin tuoksuisia ja väriä vaihtavia ledi-varpaanrapsuttajia mainosta, tai muutakaan sellaista joka ei omaan elämääni kuulu tai kiinnosta tipan tippaa.

   Poista
 5. Ihanat piilarit ovat :3 Vaikka ei ookkaan niin shokkiväriset niin ne on kuitenkin tosi kivan kirkkaan väriset :)Sopii sulle hyvin C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Välillä vähän neutraalimmin :)

   Poista
 6. Makeet! :) Oon tässä muutamia linssikauppoja selaillut, kun tahtoo itsekin värilliset (vahvuukselliset!) linssit. Omnom.
  Mua mainostus ei haittaa jos mainostettava kohde liittyy bloggaajan itsensä elämään / bloggaaja käyttää kyseisiä tuotteita oikeasti / on sen tyylinen että voisi käyttää, että tää ei tosiaan haitannut lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lensstoressa on vielä mainittavan arvoista totta tosiaan se, että suurinta osaa linsseistä saa myös vahvuuksilla! Harmi että isoa osaa mm. shokkilinsseistä ei vahvuuksilla valmisteta, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

   Poista
 7. Vau! Toi väri on kyllä aivan ihana <3 Sopii sulle hyvin! Itse en omista piilolinssejä, enkä ole koskaan kokeillut piilolinssejä mutta kovasti kyllä tekisi mieli, kun katsoo kuinka upeat silmän niillä saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilolinssejä saa nykyään sen verran edullisesti,että kannattaa ainakin testata kerran eläessään, esim. kuukauden linsseillä jotka ovat vuoden linssejä halvempia sijoituksia. :) Muistan ajan jolloin shokki/värillisiä linssejä sai Suomesta vain kahdesta kaupasta, ja ne maksoivat n.50 euroa per pari. Huhhui että ajat muuttuvat! :D

   Poista
 8. Minä tykkään näistä postauksista, kun tuotteet todella ovat blogiin sopivia, eivätkä ihan mitä tahansa rojua. Ne vampyyrinhampaatkin olivat ihanat, oli kiva saada kuulla moisista kun aiemmin olen törmännyt vain ärsyttäviin halpismuovihampaisiin, jotka on hankala kiinnittää ja eivät sitten edes pysy kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mieluusti mainostankin tälläisiä asioita jotka sattuvat natsaamaan blogin ilmapiiriin ja sisältöön täydellisesti. :)

   Poista
 9. Voitko tehdä sun kulmakarvoista postausta, esim millä piirrät jne. sheivaus jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään mielessä. :) Vaikka eihän siinä mitään niin kovin kummoista ole: sheiveri käteen ja nestemäisellä linerilla viivat siihen suuntaan kun mieli kulloinkin osoittaa. :P

   Poista
 10. Ihanan siniset piilarit :) itse en piilareita käytä, mutta lasit omistan. Piilarit eivät vain jotenkin istu miun silmiin, alkaa kaihertaa ihan kamalasti kun piilarit pistän silmiin D: mutta siulle nuo sopii tosi hyvin (; itse pidän piilareiden erilaisista värisävyistä, ja suosin shokeeraavaa puolta, vaikka niitä piilareita en käytäkkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisia piilolinssejä olet kokeillut, kun ovat kaihertaneet? Linssejähän saa erilaisilla kaarevuuksilla ja halkaisijoilla. Kaksi edellämainittua seikkaa vaikuttavat merkittävästi siihen kuinka linssi istuu silmässä. :)

   Poista
  2. Kokeilin cybershopin linssejä, ne eivät ainakaan miun silmiin sopinut, harmitti kauheesti kun maksoin turhasta :( ja kun odottelin silloin innolla että ne tulee, ja kun pistin ne silmiin, silmät näytti upealta, mutta n.10 minuutin käytön jälkeen kauhea kaiherrus silmissä D:

   Poista
 11. Pyydän anteeksi ettei kommenttini liity mitenkään juuri tähän postaukseen, vaan Joensuuhun. Ajattelin vain yleisestä mielenkiinnosta kysellä oletko joulukuun alussa lähdössä tamppailemaan sellaiseen tapahtumaan kun Renegade Winter Festival Joensuussa? Itse olin juuri revetä liitoksistani kun kyseisen tapahtuman tiketin sivuilta bongasin ja myös sinä ponkaisit heti mieleeni vaikken sinua blogin ulkopuolelta tunnekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin liput sillä minuutilla kun ne tulivat myyntiin! Eli kyllä kyllä kyllä, olen ihan satavarmasti reivaamassa! :D

   Poista
  2. Minä sitten varmaan ilmestyn sinua nykimään ujona hihasta ja sopertamaan jotain moikka olen lukenut sun blogia yli kaks vuotta ni aattelin tulla moikkaamaan vaikka olen paniikissa enkä tiedä mitä sanoa :D

   Poista
  3. Hih, kuulostaa kivalta! Uusi juttuseura on aina vain hyvästä ^^

   Poista
 12. Tosi kivoilta näyttävät! Vaikkakin sun kauniisiin silmiin sopii vaikka mikä:) Shokkilinssitkin on ihan kivoja. Sun blogi on tosi kiva ja videopostaukset kanssa. Sua jaksais katella vaikka kuinka kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Mukava vaihdella välillä niitä linssejä joita silmiin sörkkii, niin ei ehdi kyllästymään. ^^

   Poista
 13. Oot ihan ostettavissa, oon pettynyt. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nope. Mainostan vain niitä tuotteita oikein mieluusti, joita käytän ihan muutenkin. :P

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.