lauantai 17. marraskuuta 2012

Doomsday

Yleensä  unenpuute aiheuttaa ihmisissä kaiketi tietynlaista pikkukiukkua ja ärtyneisyyttä, eikä ihmekään. Monen viikon kärjistynyt liian vähäinen yöuni teki itsestäni jatkuvasti itkeskelevän, kömpelön Berzerkin, jolle leipäpalankin putoaminen lattialle olisi ollut valtakunnan musertava tapaturma.  
Viime viikon ajan elin jossain omassa vähäunisessa satumaassani, näin kaikki tapahtumat ja tekemiset melkoisen negatiivisina ja sumuisina, eikä elämä tuntunut mielekkäältä. Eilisen viidentoistatunnin (!!!) yhtäjaksoisen nukkumisen ansiosta asiat ovat kuitenkin ihan toisin, toistaiseksi. Jälkikäteen mietittynä monet asiat joille tuli pillitettyä, ovat paljon mitättömämpiä eivätkä ihan niin dramaattisia kuin sillä hetkellä tuntui. Siinä vaiheessa kun aistiharhat alkavat moikkailla pitkin päivää eikä ruoka tunnu maistuvan, on jokin pahasti vialla. Yksityiskohdat vähän vaihtelivat paikkaa, ja saivat vääränlaisen suuruusluokan pääkopan sisällä. Muisti tuntui pätkivän, ja eräänä kauniina päivänä pudottelin päälleni kaiken mahdollisen kömpelyydestä johtuen. Tuli kirottua kyllä, kun kahden ja puolen kilon painoinen ruislimppulaatikko mäiskähti suoraan päälaelle. Onneksi ei sentään taju lähtenyt! Unenpuutteen aikoihin olen myös havainnut kuinka pelottavan suurenlaista kahvin vaikutus onkaan. Jos erehdyn huitaisemaan kitusiin yhdenkin kupposen mustaa kahvia tyhjään mahaan, olo on kuin trippailevalla narkomaanilla tai kossupullon vetäisseellä! Siitä syystä en hirveämmin sumppia yleensä kiskokaan, espresso vaikuttaa jostain kumman syystä vähän miedommalla tavalla psyykkeeseen. Ei tule sellaista välitöntä mind blown-hetkeä vaan sillä saa vain avattua unikohmeloiset silmät ja päästyä yli pahimmasta aamukoomasta.
TOP only BELT gina tricot SOCKS boutique lou lou SKIRT gina tricot NECKLACE etsy

Asukuvissa näkyvä meikki on tehty alusta loppuun (luomivärien osalta) pelkkää WET AND WILDIN trio- palettia käyttäen. Myönnettäköön, että melko hyvin noissa napeissa on pigmenttiä! Olen yleensä hyvin skeptinen kaikkien marketeissa myytävien luomivärien suhteen, mutta yllättäjäkin voi näköjään löytyä. :)


^Fiilis kuluneelta viikolta. Hooray.

16 kommenttia :

 1. oooh ootpa laihtunut!! wauu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeilla asustevalinnoilla saa huijjattua itselleen hoikemman ulkomuodon! ;D vyötärövyö korostaa kapeaa uumaa ja jättää lantion omaan arvoonsa.

   Poista
 2. Ihana olet piuu <3 Ja hyvä että luomarit ovat hyviä! Itse käytän vallan melkein pääasiassa wet and wildia ja oon aina ollut tyytyväinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsella markettien tarjontaa vähän erilaisesta vinkkelistä, yleensä oon jätätnyt normikauppojen luomivärit ostamatta (ihan liian) monen huonon kokemuksen takia..

   Poista
 3. Wetnwild on yllättävän hyvä merkki, itse käytän nestemäistä kajalia koska maksaa vain vitosen ja pysyy hyvin. Voisi noita luomivärejäkin kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Yllättäjiä voi löytyä edulliseen hintaan.

   Poista
 4. Ihana koru :)) ja rakastuin noihin sukkahousuihin/sukkiin mitkälie ovatkaa, mutta ne vei ihan sydämeni <3 pakko saada tuommoiset :) sie olet ihan hirveen ihanan näkönen, haluisin olla yhtä kaunis kuin sie (: ja voi harmi jos on jääny siulla uni vähälle. Itekkään en oo pystyny viime aikoina kunnolla nukkumaan, kun pikkuveli on kipeenä, ja äiskä hoivaa sitä aina yöllä, niin välillä olen päivällä meinannut jonnekkin melkeen pystyyn nukahtaa, ku olen saanu yöllä nukuttua vaan 4-5 tuntia D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitoksia kehuista! :)
   Se on ihan totta että liian vähäiset yöunet vaikuttavat ihan kaikkeen olemuksessa: muuhunkin kuin vain jaksamiseen. Nyt viikonloppuna on tullut nukuttua yhteensä 27h kahden päivän aikana..mitenkä niin vähän univelkaa :P

   Poista
 5. Wet'n'Wildin luomivärit on markettikosmetiikan parhaimmistoa! Ihme, koska sillä hinnalla odottaisi jotain aivan muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Muistan maybellinen, max factorin, lumenen (ehkä karseinta mitä voi löytää) luomivärejä kokeilleena että suurin osa noista luomareista on pigmenttipitoisuutensa puolesta ihan ala-arvoista.

   Poista
  2. Niinpä, Lumenella tuppaavat vielä olemaan melko kalliitakin. Samassa hintaluokassa H&M:n luomivärit ovat ihan käyttökelpoisia, mutta eivät nekään yllä W'n'W:n tasolle.

   Poista
 6. Mulla on toi sama ongelma jos satun kahvia tai EDiä juomaan. Senpä takia litkinkin tavallisesti teetä. Joskus se mania on kyllä ihan suotavaakin ja silloin boostaan itseäni noilla vahvemmilla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jep! Jos haluaa piristyä ihan överisti niin kyllähän se kahvi on ihan varteenotettava vaihtoehto. :3

   Poista
 7. Oot hassun hauska
  Ihminen

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.