lauantai 27. lokakuuta 2012

VAMPIRE!I WANNA DO.. BAD THINGS WITH YOU. ;)

Nyt vähän erilaista esittelyä tiedossa.. Sain nimittäin kätösiini todella kauan himoitsemani vampyyrinhampaat, ja aivan oikeat sellaiset! Hampaat ovat hammasproteesi-aineesta valmistettavat, etuhampaan eteen asetettavat proteesit, jotka peittävät oman etuleegorivistön miltei kokonaan. Sain hampaat sponsoroituna Hobby FX- sivuston kautta.

Vampyyrinhampaiden valmistaminen on pitkähkö, ja todella palkitseva prosessi. Proteesi valmistetaan jokaiselle asiakkaalle käsintehtynä, ja niin että se sopii vain yksiin hampaisiin eikä kenenkään muun suuhun. Prosessi toimii kaikessa simppeliydessään niin, että hampaat tilataan sähköpostilla, ja Hobby FX-sivun hammastaiteilija Steve lähettää kotiin materiaalit ylä-ja alahampaiden hammasmuotteja varten. Selkeillä ohjeilla varustetut hammasmuotit valmistetaan itse sulattelemalla, samaan tapaan kuin hammassuojatkin tehdään vaikkapa jääkiekkoa varten. Muotit lähetetään takaisin, ja sitten vain odotellaan että maailman upein hammasrivistö saapuu suoraan postilaatikkoon.Yllätyin siitä kuinka käyttäjäystävälliset tälläiset proteesit ovat. Rivistöä ei suussa juuri muutoin huomaa, kuin siten että se tekee ylähuulesta hiukan pulleamman ja hymystä selkeästi normaalia leveämmän, ainakin tälläisessä pikkuruisessa suppusuussa mikä itselleni on siunattu.Nyt varmaan mietitte, kuinka hiivatissa hampaat laitetaan paikoilleen? Jos olin oikeassa, niin tässäpä vastaus. Hampaiden kiinnitykseen ei tarvitse minkäänlaisia kiinnitysaineita, ei liimoja, talttoja tai taikavasaroita, eikä mitään muutamaan epämääräistä viritystä joka pitäisi vampyyripurukalustoa paikoillaan. Hampaat asetetaan omien ylähampaiden päälle yläviistossa, ja ne "kliksahtavat" suoraan paikoilleen ja siinä pysyvät. :) Pois otto onnistuu samaan tapaan vain hammasrivistöä nostamalla. Hampaiden käyttö saattaa näin kirjoitettuna kuulostaa vähän hankalahkolta mutta uskokaa pois, sitä se ei todellakaan ole. Teen vielä kattavamman opastuksen hampaiden käyttöön videolla hiukan myöhemmin, jotta selitykseni saisi myös konkreettista näyttöä.
Sanottakoon kuitenkin, että proteesit ovat tarkoitetut vain koristeeksi, eivät puremista tai jokapäiväistä käyttöä varten. :) Hampaat suussa pystyy kuitenkin esimerkiksi juomaan, puhumaan, laulamaan ja toimimaan muutenkin aivan normaalisti. Oikein säilytettynä purukalusto on kuitenkin varmasti jokaisen roposensa väärti, sillä se kestää käytössä VUOSIA!Saatavina on neljä perus standardimallia (kuvassa yllä) sekä muutamia erikoisempia hammasrivistöjä joita voi tiirailla täältä. (oma hammasrivistöni on alhaalla vasemmalla näkyvä 'blade') Uskoisin että erikoisempikin tilaus onnistuu neuvottelemalla! Kuten arvata saattaa, tällä yrityksellä jos jollain yhteydenpito pelaa. Steve vastaa ja neuvoo erittäin monipuolisesti kuinka hampaiden valmistuksen prosessi pelaa ja millaisia välivaiheita hampaiden teossa tuleekin vastaan. :) Saamani hampaat ovat blogihistoriassani ensimmäisiä sponsoroituja kirjoituksia, sillä haluan todella seisoa sanojeni takana niissä tuotteissa joita mainostan. Voin kuitenkin täysin sydämin suitsuttaa, että näitä proteeseja suosittelen aivan jokaiselle joka erikoisempia hampaita haluaa!

Osta omat vampyyrihampaasi
TÄÄLTÄ
!!

41 kommenttia :

 1. okei, NIIIIIIN hienot. TAHON!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ovat kyllä livenä vielä shokeerammat kuin kuvissa. Juuri sopivat pelotteluun ;)

   Poista
 2. aika häijyt leegot :) halloweenina voikin sitten testata miten ne oikein puree :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näillä saa purra ;) Muuten ihan hyvä idea! :D

   Poista
 3. niin pakko tilata noi heti ku vaa saa rahaa! :D pitkään jo halunnu tollasia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaahan ihmeessä! En usko että joudut pettymään, ovat hirmu hyvää laatua :)

   Poista
 4. I've been eyeing that fangs for a while, that man is an artist, although they are a great compromise, at least for me, because of the cost, they seem to be worth it.
  What do you think? Are they confortable?
  Thank you for sharing, they look extremely nice on you, the "blade" ones :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I can gladly recommend these fangs! The fangs are really easy to use and they don't feel uncomfortable at all.. And the best part about these fangs is that they are extremely well made! :)

   Poista
 5. Itsehän tein omat vampyyrihampaani massasta joka kestää syömistä että juomista ^^ Niin kauan kunhan sen on kylmää. Jos syö tai jua kuumia, hampaat sulaa suuhun.
  Hampaiden tekemisessä meni ehkä noin 10 min, ja ne sopii juuri minun suuhuni :)
  Massaa saa ostettua kaupasta ja voit tehdä vaikka koko suullisen torahampaita jos intoa riittää + massa maksaa ehkä muutaman hikisen euron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Empä ole moisesta kuullutkaan koskaan ennen! :) Minkä nimisestä massasta mahtaa olla kyse ja mistä massaa saa hankittua?

   Poista
 6. Apua nuohan on aivan ihanat :D Kiitos aina yhtä ihanista postauksista ja ideoista, oot aivan mahtava<3

  VastaaPoista
 7. Oih, ihan mielettömän hienot! Tuollaiset on ehdottomasti pakko saada jossain vaiheessa :) Jos noilla pystyy laulamaankin niin bändini keikalle tuollaiset olisi kyllä ihan huiput :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bändin laulajalla tälläiset hampaat olisivat varmasti hurjan hienot! :)

   Poista
 8. Vähän nätit<3 paljonko tuollaiset makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaat maksavat mallista riippuen n.100-150 euroa :)

   Poista
 9. Aivan mielettömät!

  Miekin haluun vampyyrihampaat!

  VastaaPoista
 10. Paljonkos noi makso ja kauan kesti tulla? Mulla ois tarve perjantain tollasiin torahampaisiin :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän epäilen että perjantaiksi noita et ehtisi saamaan jos niitä muotti aineita pitää ensin odottaa ja lähettää ne sitten takaisin vielä ennen kun hampaat edes tehdään :)

   Poista
  2. Hampaiden valmistus on minimissään kuukauden prosessi, joten perjantaille näitä ei valitettavasti voi saada itselleen. Hampaat maksavat n. 100.150 euroa mallista riippuen. :)

   Poista
 11. siis aivan mahtavaa :D vau, en mä muuta osaa sanoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden hampaiden valmistaja osaa tehdä todella realistista ja tarkkaa jälkeä. :) Ei voi kuin vain ihailla.

   Poista
 12. mä oon harkinnu kans omien tekemistä itse. Toimivat samalla tavalla kuin nämä, eli loksautetaan vain paikalleen. Netti pullollaan ohjeita ja opastusvideoita, tosin hyvien tekemiseen menee aikaa hieman pidempään. Mutta itsetehtynä eivät varmastikaan näin upeat! Kai sä edes aiot kulkea tän koko halloween-viikon noissa hampaissa ja säikytellä ihmisiä? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki aion kulkea useammankin päivän nämä hienot hampit suussa! ^^ Jos kädentaitoa löytyy niin itsekinhän tälläiset voi tehdä aivan hyvin, olet ihan oikeassa. :) Mie olen sen verran mämmikoura etten edes uskaltaisi yrittää...

   Poista
 13. Oah, upeat ♥ Tulee mieleen vaan Underworld-leffan hampaat, kun hampaita onkin 4 kahden sijaan. Upea blogi, olen koukussa suhun nainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä melkoisen Underworld-henkiset ovat kyllä! :)

   Poista
 14. Aaaa noi on niiin ihanat ;_; Mulle kyl snadisti liian kalliit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaat ovat tosiaan käsin tehdyt, ja siitä syystä hintavahkot. Laatu maksaa. :)

   Poista
 15. Vaauuu! Mielettömän upeat noi hampaat! :D

  VastaaPoista
 16. Omg, nyt alkaa tulla mun raja vastaan :D tämä on jo nyt aika yliampuvaa.. mut sööttiä sellaista :)

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Hei kuules! Tuli tässä mieleen, että kun mulla on 1.2 labret, niin minkäkokoiset pallot sulla on tuossa mustassa korussa (näyttää tanko olevan 1.6, korjaa jos olen väärässä), itsekkin pidän sillointällöin ylempänä pienempää ja alla isompaa mutta pitäisi saada isompi pallo alle ja hiukan pienempi mutta siltikin isompi ylle ja tuonkokoiset näyttäisi sopivilta, joten arvostaisin kovasti jos kehtaisit autella :)ystävällisin terveisin Jansku! täältä näet minkänäköinen ihminen kyselee, jos halajat kahtella http://obscoenitas.tumblr.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Alempi pallero taitaa olla kooltaan n.3,5-4mm ja ylempi 4,5-5mm :) Ihan tarkkaan en itsekään muista mutta mutu-tuntumalla heittäisin tuollaiset lukemat.

   Poista
  2. Kiitos niin paljon! Sinun blogia on erittäin mukavaa seurata t:Jansku :>

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.