sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Land of the dead

Juuri tällaista sunnuntaita olen kaivannut.
Tänään,
kynttilät ovat leikitelleet varjoillaan joita seinillemme laskevat
masumme ovat hymyilleet
ja nöyrtyneet täydellisen ruoan edessä
asuntomme on vaipunut kohti talviunta
ja sonnustautunut uuteen surupukuunsa
korppi kykkii kallon harjanteella
ja taustalla kaikuvat syksyn sävelet,
mustan sävyiset.

Toisinaan haaveilen ilmekään värähtämättä mestaajan kaavun teetättämisestä. Aikuisten oikeasti. Tuntuu ajatuksen tasolla luvattoman hyvältä idealta raahustaa synkillä kujilla niin valtavaan luomukseen kääriytyneenä ettei karvaakaan näy ulospäin. Tosielämän Nazgulina naapureita pelottelemassa. :)

.. Pääsin myös Tampereen reissulla Ikean huonekaluviidakkoon tekemään toinen toistaan tarpeellisempia ostoksia. Toisin sanoen, kulutin aikaa parahimmassa seurassa ja tein muutamat täysin mielivaltaiset mustatuntuu- ostokset. Sisustusrompetta löytyy nyt niin paljon että hyllyjen kiinnikkeet huutavat armoa kaiken roina-ja tilpehöörimäärän alla.

11 kommenttia :

 1. todella komeat kynttilänjalat seinillä! onko nekin ikeasta? oon menossa ensiviikolla itekkin ikeaan ja nuo sopisi mainiosti meidän mustanpuhuvaan makuuhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole valitettavasti ikeasta. Ostin nuo kynttilänjalat Askosta joko '08 tai '09.. Tarkalleen en enää oikein muista. :)

   Poista
 2. Noi kynttilänjalat on kyllä tosiaan aivan järkyttävän upeet! Näin samantapaisia eilen keskiaikamarkkinoilla vaan eipä ollut tietenkään käteistä mukana, yhyy.. Kaikki valurautajutut on vaan aah. ♥ Pitääkin sytyttää itsekin kynttilöitä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiaikamarkkinoilla myytävät valurautajutut ovat kyllä varmasti hintansa väärti, varsinkin kun ovat usein käsintehtyjä! :) Kelpaisi miullekin.

   Poista
 3. Tuo Disturbia-kuva löytyy multa paitana! Se on ihana. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agreed! Tuo korppiprintti on todella hyvin tehty :)

   Poista
 4. Hihi, meillon samanlaiset viininpunaiset raitaverhot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin tokaista ystävälleni jo Ikean käytävillä viilettäessä jotta ihan varmasti tooodella moni muukin synkiö on havainnut nämä päheät, samettipintaiset raitaverhot ja ostanut hyllyn tyhjäksi! :D Sain hyppysiini nimittäin viimoisen paketin Tampereen Ikealta.

   Poista
 5. Melkoisia upeuksia nuo raitaverhot ja -tyyny (: Myös kynttilät inspiroi, pitäisi itekin näin syksyn pimeinä iltoina/öinä enemmän tunnelmoida tuikkuja ym polttelemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöillä saa arkeenkin kivaa mystistä tunnelmaa! Mie olen huomannut että kun pitää sytkäriä aina ulottuvilla, tulee kynttilöitä polteltua paljon enempi :)

   Poista
 6. Video ei ole olemassa ?

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.