sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Electronisen musiikin genret hakusessa?Jos electroninen musiikki kutkuttelee korvia muodossa tai toisessa, kannattaa aivan ehdottomasti tutustua Ishkurin ja loistavan nettiradion, Digital Gunfiren yhteistyössä tekemä Guide to Electronic music-sivusto. Elektronisen musiikin opas on kaikessa laajuudessaan erittäin monipuolinen, ja käsittelee koneistettua musiikkia kaikista vinkkeleistä: historiasta musiikissa käytettyihin laitteisiin, ja esittelee yksitellen kaikki isoimmat genret ja niiden alahaarat musiikkiesimerkkeineen. Genrebrassailuahan tämä musiikkilaji on pullollaan, ja aina löytyy nillittämisen aihetta siitä mihin kukin artisti nyt sitten oikeasti lukeutuu. ;) "ei tää ny mittää electro-industrialia oo.. no ei tod kyllä dark electroa, tää on hei aggrotechia, kyllähän tyhymäkii sen tietää" Nykyään lienee helpointa sanoa kuuntelevansa pelkkää Electroa. Eipähän tule sanomista.

/varoitan. kun aukaisee sivuston ja alkaa syventymään siihen hitusenkin tarkemmin, huomaa äkkiä kahlanneensa genrevaltameressä tuntitolkulla! Huhhui, hetkessä ei kaikkea saa selattua läpi vaikka kuinka pinnistäisi.

PS. lisäsin blogikirppikselle mm. tightlacingiin tarkoitetun korsetin, kannattaa käydä vilkaisemassa. :) Parin kohteen hintoja myös laskettu siinä samalla.


5 kommenttia :

 1. ootko koskaan kuunellu kerubissa semmosta bändiä kun distral? tunnen nimittäin laulajan ja rumpalin? jos oot niin tykkäätkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuunnellut, ei tuo punk-tyyppinen musiikki ole itselle sitä ominta. :)

   Poista
 2. http://www.myspace.com/spacewitchpop

  Ei ehkä liity täysin aiheeseen, mutta oletko tuohon tutustunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta linkistä, en ollut aiemmin tutustunut. Mukavan avaruudelliseltahan tuo kuulosti! :)

   Poista
 3. Mites dubstep? Vai kuuluuko electroniin?

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.