maanantai 6. helmikuuta 2012

Shiny glitter in her blue eyesTuntuu hiukan ironiselta katsella näitä viikonlopun asukuvia, kun nykysellään joko perjantain tai lauantain asu koostuu (lähes) aina samoista elementeistä. Vaikka kaapista löytyisi jos jonkinmoista sievää pikkumustaa, mustempaa mustaa, lyhyttä helmaa, lyhempää helmaa, polvipituista, juhlavampaa, superjuhlavaa, paljettista, hörselöistä, kimaltavaa sun muuta, päälleni hakeutuvat aina samat hynttyyt. Tai no, ei ihan samat, onhan tässä sentään erilainen korsetti kuin viimeviikonloppuna. Hame on ja pysyy. ;)
Alkuillasta oli lähinnä sellainen fiilis, että 300 litran jätesäkkikin paljastaisi liikaa säärtä tuolla pakkasen tuiverruksessa. Sitten lamppu syttyi, aivan yhtäkkiä. Wetlooklegginssithän ovat vakiovarusteet jokaiseen bailaus-lookkiin, joten miksei niiden mokomien jalkakylmettäjien alle voisi tumpata myös kunnolliset kerrastot. Lopputulemana tallustin sitten ihmisten ilmoilla kahdet pitkikset ja wetlooklegginssit päällekäin. Eikä sitä edes (kai..) huomannut! Eikä ollut ihan niin kylmäkään. Win-win!


corset and skirt : lip service,
bracelets : second hand/cyberdog
shrug : artifice clothing
hair : cyberloxshop

Alkaa pikkuhiljaa nyppimään, kun miut muistetaan varmaan kohta kaveripiirissä lempinimellä "artificebolero". Joka kerta yritän perustella miksi _en_ vetäisi boleroa päälleni, mutta loppujenlopuksi se tarrautuu kuitenkin hartioiden peitoksi, yritimpä ämpyillä vastaan kuinka tarmokkaasti tahansa. Äsh. Pari päivää sitten päätin kuitenkin, että aion tehdä tälle laajenevalle ongelmalle jotakin. Ostan ainaisen saman boleron kaveriksi jotain uutta, joka toisi asuihin vähän vaihtelua. Eipä tarvinnut kuin naksautella muutama nettisivu auki, ja tadaa! Sieltähän se Cybersquelta löytyi. Pistän tänään tilauksen menemään, ja jorisen uudesta tuttavuudesta lisää kunhan sen kätösiini saan. Mahtaa tosin kestää tovi jos toinenkin, kun valmistusajaksi on merkitty nelisen viikkoa. Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa. Tähän hintaan (lähemmä 80 erssiä) odottaakin priimaa, perkule.
NP (repeatilla jo ties kuinka mones kierros menossa.. )
Frozen Plasma - Murderous trap

"Should get a hold of myself
Wild thougths in my head
Murderous Cunning Trap
I want you she said
Emblaze my desire"

10 kommenttia :

 1. Todella onnistunut asuyhdistelmä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) Kahden rakkausvaatteen yhdistelmä toimii, pinkin lipparin hameen ja artificen boleron <3

   Poista
 2. Your look is amazing. I love hot pink and black together!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! In my opinion, the combination of black and pink is pure awesomeness. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kohta myös (laajemmalti) violetti! Ö_Ö jännää!

   Poista
 4. Tuo bolero on kyllä niin <3. Ja ihana asu, kuten aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bolero oli hintaansa nähden oiva ostos. Voisi sanoa, että on maksanut ittensä takaisin kaikilla näillä (miljoonalla) käyttökerralla. :)

   Poista
 5. Aikasemman postauksen perusteella, eikö sun hiuksissa oo enää violettia ? :o Vai olenko vaan sokea? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, niimpäs muuten näyttää siltä ettei violettia enää olisi! Kyllä latvoista vielä pieni väriläntti löytyy, vaikka onkin haalistunut tehokkaasti pois. Odottelen juuri uutta hiusvärilähetystä saapuvaksi, niin pääsen sitten kirkastamaan sävyjä. :)

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.