lauantai 18. helmikuuta 2012

Electro

necklace: nanBrck designs
top: lip service/ hardcore cami racer
glowes: Lip service
upper skirt: Lip service/ drastik plastik
lower skirt: Lip service/ team bondage
shoes: Fantasy shoes/ Libby Arrow


Välillä tulee pohdiskeltua, tarvitseeko sitä vaatekaappiinsa muuta kuin pari kivaa vaatetta joita on helppo yhdistellä monenlaisiin kamppeisiin. Olen niin totaalisen rakastunut tuohon Lip Servicen hardcore cami racer-toppiini, etten osaa oikein muita paitoja pitääkään. Eilisen asuun halusin änkeä väkisin Lip servicen pinkin hameen, joka on päässyt päälleni peräti kaksi kertaa aiemmin. On muuten pirullisen hankala yhdistää yhtään mihinkään vaatteeseen järkevästi, kun hameen väri on kaikkea muuta kuin tavallinen. Oranssiin vivahtavia, kirkkaan pinkkejä vaatteita ei markkinoilla hirveästi näy. Shokkipinkit vaatteet ovat liian kirkkaita hameen rinnalle, ja kokomustat taas, noh, sieluttomia ja tylsähköjä. Vinkit ovat siis tarpeen. Mihin vaatekappaleeseen yhdistäisit drastik plastik- hameen?
Asu pääsi edustamaan eilisellä DJ Orkidean keikalla. En muuta voi kyllä sanoa, kuin että keikasta jäi todella kukkainen maku suuhun. Elämä tuntuu todella maukkaalta, kun sen höystää asioilla joista nauttii. Tuli tanssittua niin antaumuksella, että hikinorot valuivat ohimoilta ja tällä hetkellä jokaista jäsentä pakottaa ja polttelee. Nautin, isolla N:llä! Voi kumpa Joensuussa järjestettäisiin enemmänkin konemusiikkitapahtumia. That's all I ask.


18 kommenttia :

 1. Olet niin hirveän kaunis! Mullakin oli vuosi sitten pinkki tukka ja voi että mä niin haluaisin sen takaisin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee sellainen fiilis, että vanha suola janottaa, voi värjäillä onneksi uudestaankin! Hirmuinen hommahan tätä on ylläpitää, mutta on tälläinen kirkkaan värinen letti niin nätti että. :)

   Poista
 2. Ihana tyyli, hienoa että jotkut pystyy/jaksaa panostaa tuolla tavalla pukeutumiseensa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Ihan mielihyvin tälläistä tyyliä ylläpitää, joka tuntuu kaikin puolin omalta ja mieluisalta. :)

   Poista
 3. Soot taas laihtunu! Saanko mussukka varastaa tyylitajusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun teköö pitkiä työpäiviä, niin kilot karisoo! Ja tulee kunnon pulla-haba! :D Terveisin Nti. Leipomalla fitness-lehden kanteen 2013. Ei ois kovinkaan mahdotonta.

   Poista
 4. Mä lopetan meidän kaverisuhteen sun upeudes ja tyylisi takia :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möö, elä lopeta </3 :c varsinkaan kun en sinuu oo tänne vielä saanut käymmään!

   Poista
 5. Ootpa maukas :> Ja konemusabileet niin parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konemusapileet on kyllä! tahtoo lisää! todella harmi että täällä jumalan hylkäämässä kolkossa järjestetään moisia bailuja vain aniharvoin :(

   Poista
 6. Oot tosi nätti. :) Löysin tän siun blogisi Youtubesta erään videosi kautta ja kas kumma päädyin lukemaan. :>
  Ihailen sinnuu ku jaksat pitää tyylisiä korkealla! :>

  xxx: Ewwu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivon mukaan kiinnostavaa luettavaa löytyy jatkossakin :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Thanks! Ainakin todella erilainen kuin koskaan aiemmin :P

   Poista
 8. huii, eiks sulle tuu kuuma bileis noissa vaatteis? itse en nykyään enää suosi pvc:tä bilepukeutumisessa, tuntuu et ei pysty tanssii vapaasti ja se hien + kuumuuden tunne on niin hirvittävä.. tai sitten minusta on tullut liian mukavuuden haluinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta tuntuu että pvc on hiostava ainoastaan kesällä, tai sitten oon vain niin tottunut siihen jatkuvaan muovipussi-fiilikseen. Muistan kyllä elävästi kun lähdin fiksuna neitona Tampereen reissulla shoppailemaan olalta polviin yltävässä koko-pvc-kotelossa, ja meinasin kuolla. :D pitkät hihat oikein pisteenä iin päälle. Voit vain kuvitella sitä fiilistä, kun darra, +30c helle ja kunnon pvc-asu yhdistyvät. Never again, hikinorot pitkin selkää ei oo kyllä se fiilis missä viihtyy. Mutta niin, +20-25 alkaa olemaan se kipuraja muovisissa vaatteissa, milloinka ei paahdu elävältä ja huku hikeen :P Tottumuskysymyksiä.

   Poista
 9. Sun perunanenä läskinaamaa ei kyllä pelasta enää minkäänlainen vaate, vähiten noi rytkyt joita et osaa edes yhdistää järkevän näköisesti. Teet itestäs vaan naurunalaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että siulle on jäänyt miun pukeutumisesta tuollainen kuva. Koen kuitenkin tärkeimmäksi käyttää sellaisia vaatteita jotka sattuvat miellyttämään omaa silmää, ja joissa olo on kaikkein kotoisin. :) Lienee kuitenkin tärkeintä että itse viihtyy omissa releissään ja on hyvä olla.

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.