perjantai 30. joulukuuta 2011

Vappumeikit videolla! Eiku..Että eikun Glada vappen vaan! :D Eikä pelkästään se riitä, että puhe mongertaa ja sanat menevät sekaisin, vaan extraominaisuuden videoon tuo tämä miun murre. Kääntelipä sitä mitenkä päin tahansa, kuulostan aina karjalanpiirakoita kaupittelevalta "OSTAKKEE!" - tyyliseltä mummelilta. Minkäs sitä murteelleen mahtaa. Uusivuosi vietellään perinteisesti kahden päivän juhlinnalla. Ja nyt partee!

tiistai 27. joulukuuta 2011

Finding the perfect hair

Vuoden aikana hiukset ovat olleet alituisen muutoksen alla. Yleensä toteutan ideoitani enempiä miettimättä, enemmän ja vähemmän onnistunein lopputuloksin. Spontaaniudesta kärsii koko ruumis, ja hiukset siinä sivussa.Päästä on voinut löytää rastaa, violetinpinkkiä, mustaa, tummaa pinkkiä, blondia, hopeaa, leopardia, shokkipinkkiä ja piilokaljua. Kiharrettua, pörrötettyä, keesiä, suoristettua, hiuslisäkkeitä ja mitähän vielä. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Pinkki on, ja pysyy.Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu'
Huhtikuu
Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu
Nykytilanne.

Nykyisestä pinkkimustasta rokkipehkosta tykkään aikalailla.
Ensi vuodelle jätän kuitenkin avoimen lupauksen:
Aion testata päässäni (ainakin) yhtä äkkiarvaamatonta shokkiväriä pinkin kaverina.
Saas nähdä mitä tuleman pitää. :)

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

PeflettihiuksetLinkki

Kotiparturi from hell esittää: PEFLETTITUKKA! Olen jo pitkään ajatellut, että pefletti, siis foam, lisäkkeet kuuluvat sarjassamme niihin tukkapehkoihin, jotka näyttävät avaruudeksellisuudessaan jo naurettavalta. Jossain kuitenkin naksahti ebayta selatessani, ja näistä lox/foam-hiuslisäkkeistä osasin jopa tykätäkin. Pitkällä vartomisella add-on hiuksista muodostui jonkin asteen pakkomielle, ja napsautin Cyberloxshopista tukan itselleni. Eikä kaduta. Meinasin ensin väsätä lisäkkeet itse alusta alkaen, mutta mukavuudenhaluisuus vei tällä kertaa voiton.

Foamlisäkkeet muistuttavat hyvän vahvasti tokmannin alelaarista bongatuista perseen alla käytettävistä lärpättimistä leikeltyjä askarteluprojekteja, eikä madoilta näyttävä cyberlox muovispagetilta näyttävän rexlacen kanssa juuri kokonaisuutta paranna. Jos rastalisäkkeitä katsotaan jo kummastellen, niin entäpä näitä sitten. OMG-naamoilta voi tuskin välttyä. Ja tällä kertaa ei kovinkaan positiivisessa valossa. Omalla tavallaan nämä ovat siis niin kamalat, että rumuus muuntuu jollain tapaa mielenkiintoiseksi. Fiilis on oikeastaan tismalleen sama, kuin muovisia cyber-kaasumaskipömpeleitä katsellessa. Mokomat turhakkeet ovat erehdyttävästi alasuojan näköisiä rillukkeita, mutta silti sellaisen itsellenikin haluaisin. Ristiriitaista much?mesh shirt: Lip service
top: cyberdog
corset: morticia
skirt: cybercog
wetlook leggings: insanity (ebay)
necklace: NanBrck designs
ring: gina tricot
bracelet: backstreet
goggles: etsy

Lox/rexlace/foamlisäkkeet.
YES or NO?

maanantai 19. joulukuuta 2011

Disco mushroom


Huh hellettä, ei voi kyllä muuta sanoa kuin että reissusta jäi niin hyvä maku suuhun ettei uskoisi todeksi. Jostain syystä (kappas vaan..) sienimiesten keikalla tuli tampattua niin tehokkaasti, että tällä hetkellä jokainen lihas on vetäissyt itsensä totaalisen juntturaan. Raev ja partyhaardia niin paljon, että meinasi alkomahoolin kippauskin unohtua siinä sivussa. Koska näin on käynyt ennen? Mjaa, tuskin milloinkaan. Metallikeikoilla ei nykyään jaksa enää pomppufiilistellä (koska vanhuus), mutta Infected Mushroomin kohdalla tein kyllä poikkeuksen. Yleis-sekavan fiiliksen ja villien valonheittimien ansiosta bailauskin on tsiljoona kertaa mukavampaa, kuin keikoilla joilla yleisö tönöttää lattiaan liimattuina ja valoshown osaa ajaa onnettoman näköinen 80-luvun semirämä discopallero. Keikka oli siis kokonaisuutena enemmän kuin bueno, ja läpi virrannutta tunnetilaa voisi kutsua myös henkiseksi erektioksi. Ah!


Hyvin erikoisjännä päivän avaruus-foliopuku:

bolero: Artifice Clothing
mekko: second hand
kengät: Pennangalan
lentäjälasit: Etsy
pinkki ranneke: Cyberdog


Rita. (ja jollakin lääkitys taas kohdillaan)

Muinaisesta suomalaisen ruoan kilpailusta voittamallani lahjakortilla lunastettu hotellihuone oli kyllä jotain ihan muuta kuin mitä odotin. Odotin suunnistavani perinteiseen betonibunkkeria muistuttavaan hotellihuoneeseen, jossa nötköttää yksinäisenä sänky kivikovalla patjalla, ja matkatöllö josta näkyy vain kaksi kanavaa. Hotelli Helkasta buukattu huoneemme oli ainakin enemmän kuin mieluinen, voisi kai tätä jonkin sortin luxukseksi sanoa. Erillinen makkari, erillinen olohuone, suihkutila ja oma höyrysauna. Kaikki tämä kauniilla suomalaisella designilla höystettynä. Kuvat kertovatkin puolestaan mistä oli kyse. Me likey.


Lauantai hurahti ohi koomaillessa, shoppaillessa ja Dtm:ssä ryypiskellessä. Nette's mysterial worldin suloista goottityttöstä tuli myös treffattua ohimennen, ehkä ensi kerralla kerkeäisi turisemaankin vähän kauemmin. Alunperin lauantain aikataulut näyttivät siltä että lyhistyn aikajanojen alle, mutta onneksi kerkesi vähän rentoutumaankin kaiken reissaamisen keskellä. Perinteinen shop till you drop-kierros jäi hiukan tyngäksi, kun herätessä kello näytti kahta iltapäivällä. Hups! Jotain mukavan edullista tarttui kuitenkin haaviini, ja niistä kerron lisää seuraavassa postauksessa. Pakko kuitenkin huikata, että löysin jotain sellaista mitä jo kesällä haaveilin vaatekaappiini.


Sir. Kaisu. Parasta matkaseuraa. ^^
Onneksi kahden päivän armottomasta tinaamisesta jäi käteen muutakin kuin päänsisäisiä symbaaleja paukuttavia apinoita ja villisti vispaavia vibraattorikäsiä (lue: darra), uskoisin tämän viikonlopun lukeutuvan niihin tapahtumiin joita rollaattorimummona sitten muistellaan hartaudella. Ompahan edes jotain, mitä kertua mielikuvituskavereille samalla kun toppaa pullankänttyä sumppiin. (niitä lapsenlapsia kun tuskin on tulossa) Päätin jakaa matkakirjoituksen kahteen osaan, sillä kilometripostauksien ansiosta kaatuilevat selaimet eivät ole ihan sitä mitä tällä blogillani haen. Tiedossa muunmuassa studiokuvausten tuotoksia, stay tuned! ;)


Humppaa humppaa, infektoitunutta humppaa.


perjantai 16. joulukuuta 2011

TÄNÄÄN!!Tätä fiilistä on vaikea sanoiksi pukea.
Olen niin innostunut, että tekisi mieli pomppia tasajalkaa. Infected mushroomia on odotettu, odotettu ja odotettu. Kaikkein parasta tässä koko hommassa on se, että pääsen näkemään lemppariartistini seurassa, jossa kyseiseen bändiin vuosikausia sitten tutustuin. Reissaamaan pääsee harvoin, joten aion kyllä ottaa tästä ensiluokkaisesta tapahtumasta kaiken mahdollisen ilon irti. A-luokan makkar..seuraa, pari uutta helkkarin mukavvaa blogituttua, keikkoja, shoppailua, ryypiskelyä ja rentoutumista. Mitäs sitä kunnollisen viikonlopun rakentamiseen muuta tarvitseekaan?


Vaikkei miun "Becoming Insanea" tarvitsisikaan enää nimimerkkini puolesta kuunnella, niin tarjoilen silti yhden lempparibiiseistäni niille jotka eivät ole Shroomeihin aiemmin törmänneet. Mosh mosh..Eikun, mush mushi! ;)

torstai 15. joulukuuta 2011

Magic magic.. Nimittäin Pennangalanin magic, ja vieläpä ilmielävinä! Mykistävää! Jotain mustaa, jotain soljekasta, jotain niin korkeaa että sydän pakahtuu ja päkijät huutavat hallelujaa (tai niin luulisi, vaikka oikeastihan ovat kuin lenkkarit).. Ja extrabonuksena: Jotain käytettyä! Muutama päivä takaperin oli varmaan jokin kansainvälinen insanityjen hyvän tuulen päivä, kun kaikki tuntui menevän ihan kuin elokuvissa. Pääsin kasvohoitoon hemmottautumaan, kuulin erään ison kilpailun voitosta, ja kruunaavana yksityiskohtana: pitkään haaveilemani pennangalanin Magic L5- korkosaappaset kävelivät vastaan kuin ihmeen kaupalla. Ja vieläpä paneeliversiona! Tällä kertaa nallekarkit menivät todellakin tasan, ja omaan pussiin vieläpä. Nahkasaappaat kainalossa maailma ei olekaan ihan niin paha paikka, vaan itseasiassa aika kiva. Ainakin välillä.Olen kuluttanut urheasti rinta rottingilla palvelleet Demonian tormentit (toiset tormenttini!!) jo sellaiseen kuntoon, että kenkiä rakastava itkisi verta ne nähdessään. Lommoja, TOISTAMISEEN haljennut pohjatukirauta ja mitähän vielä. Voisin oikeastaan jo hihkaista innosta, sillä tiedän sisimmissäni että nämä käytetyt Pennangalaninkin kengät tulevat kestämään pidempään kuin Demonian vastaavat. Jotenkin aika käsittämätöntä, että jo kertaalleen korjattu pohjan tukirauta napsahti jälleen kerran poikki kävellessä. Bad, bad luck ja niin paska laatu että tekisi mieli näyttää kyseisten kenkien valmistajille persereikää. Enkä takuulla ole ainut, joka tuskastelee tormenttien katkenneiden pohjarautojen parissa. Mietiskelen vielä mitä noille tormenteille tekisin. Joko A) kehystän ne muistoksi seinälle huonosti palvelleiden vuosien kunniaksi tai B) kiikutan ne viimeiselle matkalleen harmaaseen pömpeliin tuonne pihalle, jota roskikseksikin kutsutaan, tai C) myyn ne pilkkahintaan sellaiselle joka ne jaksaa korjuuttaa suutarilla. Mikä vaihtoehto kuulostaa inhimillisimmältä? Toisaalta taas, voisihan tormentit korjauttaa itsekin, ja käyttää rönttöskenkinä..

tiistai 13. joulukuuta 2011

Joko sinko laulaa mitä, saako rallattaa?Tiedättekö missä pääsee todistamaan todellista naiseuttaan? Siinä, kun jo valmiiksi silmää miellyttävä asu rupeaa tökkimään päällä, ja vaihtaa sen jälkeen lookkia yhteensä ainakin sen kymmenen kertaa. Täällä estradille räväyttämäni asu sopisi aivan mainiosti mihin tahansa muihin kinkereihin, PAITSI näihin mihin olin menossa. Vai miltä yhdistelmä yybercyber + true blackmetal kuulostaa noin niinkun nopeasti ajateltuna? Ehhee.. Joo. Sanotaanko, että en ehkä ollut se penaalin terävin kynä asua kootessa.


Se kuolemastaan laulaa
Hyljätty raato ikuisuuttaan vannoo
Se kuolemastaan laulaa
Ei suruunsa juo
On ilon päivä

Jokatapauksessa. Pläjäytin vaatekaapin lattialle kaikessa komeudessaan, vedin möykkätanssia läjän ympäri alkukantaisen heimon lailla nyrkkejä heristellen ja lopuksi rysähdin keskelle vuorta persaukselleni. "Entäs nää hopeet pvc housut, näähän ois jouluiset? ..Eiku ei saatana, liian matalat. Entäs tää hame? Täähän ois kiva..Ei ei eiii se käykkään sittenkään tähän vyöhön. Entäs tää paita? Tää Alghazanth ois aika pahis!.. EI todellakaan. Tää on niinku niiiin liian väärän pitunen näihin housuihin. EI. Liian iso, liian kulahtanut, liian löysä, liian värikäs, liian cyber, liian kiltti ja liian sitä ja liian tätä." Täydellinen päänsisäinen vaatekaaos on todellinen hätävaroitus kaikille mispuolisille hiihtäjille. Vaatekriisiä potevaa naista kannattaa varoa kuin vihaista tappajaboaa, tai ainakin miellyttää kaikilla mahdollisilla keinoilla. Muuten saattaa olla, että Iltalehden otsikko "nainen kuristi miehen sukkahousuilla" osuu omaan nilkkaan. Teitä on varoitettu.


Riittävän kvlt? Mustempaa kuin musta, synkempää kuin itse synkkyys. Ainakin tyylillisesti asu istui bändiporukan pikkujouluihin kuin nyrkki anneliin..siis silmään. Näinkin tavallinen kokonaisuus, ja silti jouduin halkomaan hiuksia tuntitolkulla. Makes sence? Jos jotain, niin pöksyissä ja t-paidassa on ainakin rentoa rellestää, ja pitkällisen harkinnan ja puntaroinnin tuloksena ostettu vyö jaksaa sykähdyttää. Panosvyöt tuppaavat maksamaan yleensä timantteja ja kyyneleitä, mutta tällä kertaa kävi lykky ja kaverin kaapissa lojui moinen koristus tyhjänpanttina kohtuurahaan. Näiden vöiden saatavuus vaihtelee lähinnä akselilla Stuntman-Hellsinki, eli valikoimat ovat todella suppeat. Jos itsekin vastaavan ostoa halajat, kannattaa ihan ehdottomasti kysäistä ensimmäisenä kaveripiiristä. :) Säästyy pitkä penni!


Kuten perinteistä, miehekkeen bändin pikkujoulut hurahtivat ohi sellaisella meiningillä, että kuvaus unohtui sen siliän tien kun takamuksen bänditreenikämpän sohvalle lösäytti. Ilta täyttyi heviemäntien kokoontumisjorinoista, metalli-joululauluvisasta, ikivanhojen, ikivihreiden bändiläisten esiintymisvideoiden katselusta ja jallun + viskin siemailusta. Ilman mitään jäitä. Ei näissä piireissä juuri hifistellä, vaan sikaillaan ja ryypätään niin että räkä lentää.lauantai 10. joulukuuta 2011

Päivän asuJos pikkujoulutonttuiluun ei satu räiskyvän punaisia, kiliseviä ja kimaltelevia hynttyitä löytymään, voi aina leikkiä joulukuusen palleroa ja verhoutua hopeaan taikka kultaiseen. Kinkkuverkkareiden (lue:verkkosukkien) kanssa tämä miun kokonaisuus muistuttaa kyllä lähinnä jotain joulupaisti + paistihaarukka-asua tummanhopeisine yksityiskohtineen, mutta ei anneta sen haitata.. Pääasiahan on, että asussa viihtyy!


Top: Lip service, vinyl zip up top
Skirt/belt: Lip service plastic love micro
Bracelets: Backstreet & Second hand (silver can be found also on Bizzare.nl)
Rings: Ebay (and my ugly class ring)
Fluffies: Lip service (furminator)

perjantai 9. joulukuuta 2011

Konemusiikin aakkoset

Voisi sanoa, että olen omistanut valtavan lohkon elämästäni musiikille. Kotona ollessani kuuntelen erilaisia soittolistoja tai nettiradiota lähestulkoon tauotta, taustamusiikkina, fiilismusiikkina, unimusiikkina. Etsin uutta musiikkia, tutustun eri genrejen teoksiin ennakkoluulottomasti, tutkailen yhtyeiden historiaa, kuuntelen kun mieheke musisoi viereisessä huoneessa, ja kiertelen keikoilla. Eikä tule varmaankaan kovin monelle yllätyksenä, että kuuntelemani mökä näkyy voimakkaasti myös pukeutumisessani ja tyylissäni. :)

Musiikkimakuni on alituisesti muuttuva ja uudistuva. Vanhat suosikit jäävät toki alitajunnan karkkipatukoiksi, mutta uusien korvaparien kasvatuksen ansiosta uudet, helkutin hyvät kappaleet saattavat aiheuttaa orgasmimaisia WOWWW-fiiliksiä. Muutamat vanhat suosikit ovat pyörineet mankassani niin monta kertaa, että niiden ympärille on rakentunut tietynlaisia muistoja. Joistakin irvistyksen arvoisia, toisista taas sellaisia että suu kääntyy välittömästi haikailevaan hymyyn. Vaikka näiden ikisuosikkien kanssa on mukava tupsutella pölyjä aivoista, on uutuuden kimallus jotain vielä kiehtovampaa. Elän osittain sille tunteelle, jota sykähdyttävän hyvästä musiikista saan. Onko olemassakaan mitään parempaa? Pupillit suurenevat, pulssi tihenee, ja kun biisin kliimaksi jyrähtää käyntiin,tekisi mieli pompata ylös ja halata poppimasiinaa. Tai pahimmassa tapauksessa, purskahtaa pillittämään kun kuuloelimet vuotavat pumpulipilviä ja tulipunaisia intohimon sydämiä.

Ajattelinkin nyt kerätä teille minuun voimakkaasti sytyttäviä artisteja ja yhtyeitä aakkosittain. Joiltakin artisteilta kokonaiset levyt jaksavat sykähdyttää, joiltakin tais satunnaiset ja tietyt kappaleet. Osassa kiehtoo sanoma, osassa biitit ja fiilis muilta osin. Jotta aakkos-esittely ei muuttuisi riisipuuroksi, koetin karsia esille vain synkemmän konemusiikin/ industrialin ja vastaavien alalajeja. Metallimökän esittely on tulossa omana kirjoituksenaan, jos sellaisen lukemiseen löytyy innostusta? :) Hölpötys sikseen, ja antaa radion jollottaa!Apopotygma Berzerk

Blutengel

Jos Blutengelin/ Chris Pohlin musiikki nappaa, kannattaa tsekata myös Terminal Choice. :)
Code 64

Diorama

Eisenfunk

Funker Vogt
Grendel

(Kovasti taistelin Harsh Generationin tyrkkäämistä vastaan, kun se on soinut täällä blogissa jo ihan varmasti ties kuinka monta kertaa..Jos ette ole vielä kuunnelleet ko. kipaletta, niin suosittelen.)

Hocico

Infected Mushroom

Jean Michael Jarre

The Kovenant

Laether Strip

Mortiis

Noisuf-X

Oomph!

Psyclon nine

Qntal

Rotersand

Suicide Commando

T3RR0R 3RR0R

Uberbyte

Vnv Nation

:Wumpscut:

X-Fusion

Sama häiskä tämänkin musiikin takana, kuin Noisuf-X:n hienoilla kappaleilla. Molempien Jan L:N projektien musiikki eroaa toisistaan kuitenkin melkoisesti, ja molemmat ovat kyllä paikkansa ansainneet tässä hakemistossa.
YelworC
Zeromancer


.. Jos mie en olisi nyt kuumehuuruissa, olisin tätä esittelyäkin tehdessä hypännyt varmasti ylös ja laulanut hiusharjaan niin että viinilasit särkyy. Ensimmäistä kertaa ikinä oli pakkopakko jättää jammaus vähemmälle, tai muuten läppäri olisi lennähtänyt seinään tästä massun päältä. Toisaalta, eilen (tätä kirjoittelua alotellessani) meinasin heittää mokoman vitutusmasiinan lähimpään seinään jo muutenkin, kun julkaisi tämän tekstin ennen aikojaan. :D Oh well!