perjantai 29. huhtikuuta 2011

Maailma muuttuu, niin blogikin.

Jostain kumman syystä tuosta otsikosta tulee mieleen hyvin vahvasti pikkukakkosen "Kaapo" - nimeä kantava sarja..mutta kuitenkin. Pointtini on se, että Evil Fate Eternity koki viime yönä melkoisen muodonmuutoksen. Kaipasin toimivuuteen jo pidemmän aikaa jonkinlaista muutosta, lähinnä sen takia kun blogin luettavuus tökki muutamalla selaimella. Tällä kertaa mie en kuitenkaan seiso tämän ulkoasun takana, vaan ulkoasun maailmaan taikoi monia muitakin mahtavia www-sivuja luonut Jani Penttinen. Tämä uusi ulkoasu on huomattavasti edellistä selkeämpi ja ammattimaisemman näköinen. Aiempi ulkoasu oli miun omin käsin väsäämä, eli jälki oli vähän niin ja näin.


Mie tykkään, ei vaan, rakastan. Mitä mieltä olette? Muuttuiko blogin luettavuus huonompaan vai parempaan suuntaan? Jäitkö kaipaamaan jotain edellisesta layoutista? Rohkeasti mielipiteitä kehiin niin ei jää harmittamaan!

torstai 28. huhtikuuta 2011

Huumaavaa äänisurffausta


Törmäsin Audiosurf -nimeä kantavaan musiikkikeskeiseen peliin jo muutama vuosi sitten, mutta innostauduin tutustumaan tähän loistavaan keksintöön hieman jälkijunassa. Kyseessä on palikoiden keräilyyn ja strategioihin keskittyvä ajanvietepeli, joka tempaisi miut mukaan kertarykäisyllä! Pelin idea on on yksinkertainen. Lennät avaruusaluksella valitsemasi musiikkikappaleen pituista rataa, väistelet ja keräät erilaisia palikoita. Pelin automaattinen ratageneraattori loihtii mitä mielenkiintoisempia ratoja, parhaimmillaan kappaleet sisältävät fiilisboostaajia töyssyistä kieppeihin. Radat vaihtelevat musiikkikappaleittain erittäin paljonkin. On eri asia humpata Frederikin 'Linda Linda':n tahtiin, kuin jyystää menemään rytäkän (ja tuskanhikeä aiheuttavan nopean!) Evilen Trasherin soidessa.


Pelin taustalla soiva, oman valinnan mukainen musiikki on kyllä loistava vahvuus. Rytäkät industrialit tai hardstylet pauhaamaan ja kuulokkeet korville- tai stereoiden volumet niin kovalle että naapurin kakara itkee silmänsä pihalle. Välkkyvät valot, kova tempo ja pauhaava euforisen kuuloinen musiikki imaisee välittömästi omaan maailmaansa. Meidän olohuoneemme videotykiltä pelattuna koko pelin idea tuntuu tehostuvan entisestään. En tiedä onko se sitten hyvä vaiko ei, mutta muutamankin minuutin pelaamisen jälkeen tuntuu kuin itse keinuisi ääniaalloilla, aivoissa humisee ja pää tuntuu kevyeltä. Voisin kuvitella Audiosurffin lukeutuvan niiden pelien kirjoon, jotka aiheuttavat voimakasta riippuvuutta. Pelinarkomaaneille sitä parasta, ja pahinta huumetta. Harmaiden palikoiden väistely ja värillisten kahmiminen kuulostaa tukahduttavan tylsältä, mutta odottakaas hetki ennen kuin tuomitsette. Äänisurffailu on parhaimmillaan kaikkea muuta kuin tylsää, oikeaa stressinlievitystä!
ps. Ilmaisen demon voi ladata TÄÄLTÄ

maanantai 25. huhtikuuta 2011

I've seen rotting cabbage that was prettier than you

"ewww! it makes me feel ill just looking in its general direction! its like a thing of pure yucky... i have never seen anything so hideous..well that one time, but it was dead for 8 weeks...and it had something growing on its head. i mean three words, but ug-ly! its like, you were pummelled with the ugly stick, which wouldve been alot bigger than this...and probably some spikes or boric acid. its as if evolution kept going but YOU didnt..ive seen rotting cabbage that was prettier than you.." -Lenore


Rakastan Lenore-sarjakuvia ja animaatioita jo monen vuoden takaa. Roman Dirgen kieroutuneen hauska huumorintaju kolahtaa ainakin allekirjoittaneeseen kuin tuhat volttia! Kyseisen taikurinakin tunnetun miehen luomukset ovat silkkaa luovaa hulluutta, samaan aikaan sekä syötävän söpöjä että hyytävän kuvottavia. Animaatiopätkissä seikkailevat Lenoren lisäksi sekä kuolleet, että eloon herätetyt eläimet, joista ehdoton suosikkini on TÄSSÄ clipissä esiintyvä MR Chippy. Olen katsellut näitä hulvattoman hauskoja pätkiä jo lähestulkoon kyllästymiseen asti, ja napsinut otteita myös asuntoamme koristamaan. Tarkkasilmäiset voivat havaita tämän suloisen pikkutytön muunmuassa alakerrastamme.Lenoren raitaisen kaverin inspiroimana kietaisin itsenikin aiemmista vaatekirjoituksistani tuttuun minihameeseen. Hävettää myöntää, että tuon kapistuksen lisäksi kaapista löytyykin ainoastaan yksi 'rosvoraitainen' paita. Tässä vaiheessa pitäisikin painaa surullisenkuuluisaa fashion alert-nappulaa, ja työntää itsensä mitä pikimmiten ostoksille. Raitapula, apua! Eikä tämä lenorehenkinen vajaus liity ainoastaan raitoihin, vaan myös hiuskoristeisiin. Muistan selittäneeni ystävälleni vuolaasti Lenoren hiuksia koristavista pääkalloista jo vuosia sitten. Miksi en ole sitten vaivautunut sellaisia itselleni hankkimaan?


.... OR I SHALL DESTROY YOU! Paita on lähemmäs 5 vuotta vanha, mutta silti niin ihana.
Onko Lenore teille sarjakuvana tai animaationa jo ennestään tuttu? :)

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Mädäntyjäiset, siis synttärini.


Mädännyn päivä päivältä. 20-vuotiaalla vanhuksella kolottaa tässä kirjoittelun lomassa niskoja niin armottomasti, että tekisi mieli leikata pää poikki. Turha kapistus kumminkin. "Tuli sitten vähän moshattua", ovat varmasti viimeiset sanani. *kuolonkorahdus* Juhlittiin 22.4 synttäreitäni, vaikka virallisestihan ne ovat vasta 26.4. Vuokrattu huvila rannan kupeessa oli oikein sopiva paikka bileille, tilaa riitti ja musiikkia sai soittaa räimeellä. Mukavimmat juhlat aikoihin. Paikalle vaivautuneet muikelot ovat huipputyyppejä, ja lisäksi näissä teemajuhlissa virtasivat kaikki miun sydäntä lähellä olevat asiat: viina, ruoka, pinkki väri ja blackmetal. Ah. Kuvissa näkyvät vieraat voivat ilmoittaa, jos haluavat lärvinsä sensuurin uhriksi.


Naamanvaihtoa. hyi.


Kolmen peen sääntö: Pientä, pinkkiä ja pörröistä! Tuo pussukka näyttää siis ihan miulta.

The Addams family. Goottivanhemmat, täh.Innostunut kuvaaja on innostunut. Kiitokset Janille loistavista kuvista! ^^


Featuring Vivian ja verituubi.


Roots bloody roots


Wall of doommmmm!!!! Siitä tulee ehkä evilein taulu ikinä.
Raining blood saatana!


Iloiset hullut featuring tekoveri. Halvat on huvit, meillä ilmaiset.Kaikkea kivaa pinkkiä sain lahjaksi . ^^ Erityisesti tuo Vivianin tekemä pääkallolaukku on aivan jotain mahtavuutta, enää miun näköisempää bägiä tuskin löytyy! TÄYDELLINEN!

Livebändinä esiintynyt Division XIX sai kyllä hiukset heilumaan. Jos ette ole törmänneet aiemmin tähän Pohjois-Karjalan metallimahtiin, käykäähän koekuuntelemassa poikien rytäkkää musiikkia TÄÄLTÄ.


keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

LoistolöytöSimply Asbest! Aa, aivan mahtavaa.
En sano muuta kuin jotta löysin absoluuttisen täydelliset arkikengät täydelliseen hintaan! Aitoa nahkaa, tuliterät ja käyttämättömät, niittiyksityiskohdilla varustetut. Sydän itkee onnesta! Nyt kelpaa köpötellä kuralammikoissa ja rönttöstellä metsässä pelkäämättä että new rockin mussukat kuluisivat liikaa. Laput kiinni ja siinä killottaa hinta 44,95, Anttila ftw. Äiti oli bongannut nämä maiharit kirpparilta, ja pakkohan ne oli käydä sitten ostamassa. Kukkaro kepeni 10€:n verran. Vähän valjuhkothan nuo mininiitit ovat, mutta onneksi varastosta löytyy isompia ja räyhäkempiä tuunausta varten! Helppo homma! Nyt on vähän joutunut säästelemään vaatehankinnoissa, ja siitä syystä ostoksia ei ole tänne evil fateen niin miälettömästi siunaantunut kuin normaalisti. Myönnän, valmistujaisiin tilaamani asu oli aivan liian kallis. Mutta se on sentään täysin pvc:tä, ja pinkkiä sellaista!

Viimeisestä kuvasta tulee hassut Laibach-vibat. Ehkä juuri siitä syystä, että kyseessä on kuitenkin maiharit. =D

Tanz Mit Laibach

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Hiuskriiseilyä, part IITilaamani hiuslisäkkeet ovat 100% remy-hiusta, ja ainakin omaan silmään erittäin hyvälaatuiset. Normaalien 70g lisäkkeiden sijaan tilasin 100g hiusta. Myönnettäköön, että nyt sitä mustaa pöheikköä on määrällisesti melkeimpä enemmän kuin omaa hiusta.. Lisäkkeet maksoivat ebayssa 23£ eli noin 26€. Suomessa vastaavanlaiset kiusaavat kukkaroa 70-90€:n verran.Vaikka kuinka paljon pinkkiä hiusta rakastankin, kaipaan sen rinnalle mustaa. Pinkki on itsessään kuitenkin aivan (liian?) söpö ja tyttömäinen, ja sitähän mie en tiedostetusti ole. Kevään korvilla pinkki erottuu muutenkin ihan liikaa harmaasta ympäristöstä, on mukavampi sulautua massaan edes jollain asteella. Hiuslisäkkeet antavat kampaukseen mukavasti ryhtiä ja ilmettä. Pitkistä hiuksista olen haaveillut jo ala-asteesta lähtien, mutta vaalennuksen ja jatkuvien värjäysoperaatioiden ansiosta päädyn aina kynimään latvoja lyhyemmiksi. Eihän pientä huijausta kukaan huomaa, eihän? ;)
Jos hiuskriisi on hälyttävä ja vaatii nopeaa ratkaisua, suosittelen klipsipidennyksiä. Tälläiset lisäkkeet on erittäin helppo kiinnittää, naks vain ja uusi look on valmis. Klipsit siis vain kiinnitetään omien hiusten juureen, ja that's it. Suoristan hiukseni lisäkkeidenlaiton ohessa, niin ne sulautuvat tekotukkaan hieman paremmin. Toki tälläiset viritykset jäävät aamupöhnässä tekemättä, mutta hieman virkeämpänä lisäkkeet laittaa ihan huis vain.

Takki: Lip service/ Team bondage
Hotpantsit: Lip service
raidallinen paita: H&M
Kengät: Ebay
Korut: backstreet (tikari), DIY (luoti)

edit:
Näin muuten viime yönä todella kummallista unta tähän blogiin liittyen. Joku teistä lukijoista tuli valittamaan miulle, että ei jaksa enää lukea kommentteja, joissa lukee "hajosin".. Näitä kommentteja oli satanut johonkin vaatepostaukseen kymmenittäin. Samaisessa unessa kyseinen anonyymi kommentoija sanoi, että miun pitäisi lahjoittaa kaikki pvc:stä valmistetut vaatteet Punaisen Ristin vaatekeräyksiin. Wtf. :'D

torstai 14. huhtikuuta 2011

Kyberkoiria, wuf wufCyberdog on trance/cybervaatteiden ja asusteiden ketju, jonka pääpiste sijaitsee Lontoossa, Isossa Britanniassa. 1990-luvun alussa toimintansa aloittanut Cyberdog on erikoistunut kirkkaisiin, uv-valossa hohtaviin reivivaatteisiin. Tavallisesti vaatteita komistavat erilaiset vilkkuvat valot, näyttävät muotoilut ja futuristiset yksityiskohdat. Cyberdog valmistaa myös reivikulttuurien pimeässä hohtavia tikkuja ja muita uv-valossa hohtavia asusteita. Monet cyberdogin vaatteet ovat omaan makuuni jo liian villejä ja erikoisia. Pehmeillä renkailla varustetut vaatteet tuovat lähinnä mieleen sirkuksen, eikä mitenkään positiivisessa valossa. Avaruussirkus kuvastaisi näitä vaatteita varmasti parhaiten, ja se lienee tarkoituskin.

Cyberdog on yksi monipuolisimmista cyberkulttuurien merkeistä, sillä se on julkaissut nimellään myös konemusiikkiin keskittyviä albumeita. Ainakin miun outoon ja monipuoliseen avaruusolio-musiikkimakuun nuo lätyt istuvat enemmän kuin hyvin, psytrancen voimalla on vaikea mennä vikaan. Harmittaa persettärevittävän helevetisti, että en päässyt kertaakaan käymään Konemetsässä jammailemassa ystävieni kanssa. :( Haaveilin kyseistä festarista 14-vuotiaasta lähtien, ja tässä sitä ollaan. Sillon kun mie olisin sinne valmis lähtemään, on koko tapahtuma jo lopetettu. Jippii. No, ei auta kuin pakata hynttyyt laukkuun ja suunnata isommille merille, eli ulkomaiden partyihin.

"Mie lähen raveihin! JEE!"
"LÄHET MIHIN? mitä helvettiä, ethän sie tykkää edes meetwurstista saati sitten kopukoista!"
.. öhö öhö
*tähän väliin villiä kavioiden kalkatusta*


Silmäni sulivat pöydälle, kun huomasin voittaneeni ebayssa tämän täydellisen cyberdogin hameen. Melko tavallista, liituraitaiselta näyttävää Xgirl -hametta yritin metsästää kauan sopuhinnalla. Hameen circuitboard- printti on siinä mielessä jännä, että luonnonvalossa se esittäytyy lähinnä tumman harmaana ja haaleana, mutta salamavalo/kirkkaat valot saavat sen hohtamaan lampun lailla. Hamehan toimii tavallaan heijastimena, oikea lifesaver!

Ilman salamavaloa:

Salamavalon kanssa:keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mighty metal black


Allow me to introduce you to.. the darker side of Insanity..
Tässäpä siis pieni sneak peek siihen, mitä 20-vuotis syntymäpäiväni tulevat olemaan teemaltaan. Miusta löytyy tismalleen kaksi puolta: se tyttömäinen ja kiltti minkä useimmiten näette, sekä synkkää metallia rakastava 'heviäijjä'. Sydän sykkii blackmetallille. En olekaan ehkä ihan niin söpö ja tyttömäinen kuin voisi kuvitella.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tappava hiuskriisi

Mikä siinä on, että hiukset eivät ole koskaan täydelliset?

Jos et ole joutunut hiuskriisin uhriksi, nostan peruukkiani. Hiuskriisi alkaa pienellä ärsyyntymisellä esimerkiksi juurikasvuun tai hiusväriin, ja päätyy siihen että vitutusmittarin viisarit poukkoilevat punaisen puolella. Hiukset eivät asetu mitenkään, ovat lintassa, liian kuivat tai liian rasvaiset, väärän väriset, kaksihaaraiset eivätkä perkele millään tavalla hyvät. Olin lopen kyllästynyt mustapinkkeihin hiuksiin (monen vuoden jälkeen..) ja kaipasin pikaista uudistusta. Tiedostan ongelmani: olen ihmistyyppinä erittäin nopeasti kyllästyvä kaikkien asioiden suhteen. Kaipaan ja vaadin jonkinlaista actionia säännöllisin väliajoin! Pysyypähän elämä mielenkiintoisena. On rankkaa.
Tunsin itseni lähinnä mielikuvituksettomaksi ja dementoituneeksi mummoksi, kun en osannut koskaan laittaa hiuksiani kivasti. Tukkalookkini näytti päivästä toiseen aivan samalta, perus tylsähköltä. Taistelin epämääräisesti töhöttävien hiusten kanssa monenakin baari-iltana, ja päädyin sitten itkuparkukohtauksen yllättäessä kuitenkin linttaisemaan lisäkkeet päähän. Vain sen vuoksi, että omat hiukset näyttivät maantiejyrän alle jääneeltä koiralta. "Ei nää asetu mitenkään! Kato ny tuota pyörrettä, takatukka pöyhöttää ko mikäkin riikinkukon perse" Poikaystäväni säälivä katse ei hirveästi auttanut noita kriisitilanteita, eikä sitä myötätuntoa saanut oikeastaan mistään. Voi reppanaa, kun joutuu kestämään miun räjähdysmäistä äksyämistä. (ja satunnaista mukiloimista + tavaroiden heittelyä. öhö. en mie ihan niin hirveä kai ole, enhän)

Tottakai on myönnettävää, että hiukseni varmasti ulvoivat tuskissaan kun lähdin niitä vaalentamaan. Mustasta blondiksi, eihän siinä montaa väriastetta eroa olekaan.. Tätä uudistusta vastaan on varmasti moni blogin lukija, mutta pääasiahan on että itse viihtyy. Huusin jo ebaysta silmät kiiluen aitohiuksista tehtyjä mustia klipsilisäkkeitä, eli eivät nämä uudenkarheat pinkit tuttavuudet aivan yhden värisiksi jää. ;) Olisihan se jo lähtökohtaisesti outoa, että luopuisin mustasta kokonaan. Synkiö on aina synkiö.
Step 1
Luuskan näköiset, linttaiset, kaikin puolin valjut hiukset. Juurikasvu lähes 10 senttiä (no okei ei ihan).. Hehkeää!
Steps 2 & 3
Hiukset vaalennettiin 9% hapetteella ensimmäisellä kerralla, ja tuossapa kuvassa lopputulos. Voitte vaan kuvitella sitä häpeän määrää, mitä podin kun jouduin toimimaan asiakaspalvelutyössä yhden päivän tuon näköisenä. :D Riikinkukkopersehiukset! "Joo eläkä sano mitään tästä tukasta.. TIIÄN JO". Tuon kuvan oton jälkeen hiukset vaalennettiin toiseen kertaan 6% hapetteella.


Step 4
Värjää hiukset pinkillä shokkivärillä. Tällä kertaa testissä Pretty Flamingo-sävyinen paint boxin suoraväri. Pieneen purkkiin nähden (75ml) hinta on todella korkea. Puteli tätä maksaa keskimäärin 19€. Paketti kuitenkin lupailee värille pitkää kestoa (4-40 pesua) , joten toivoa on!


Step 5
Ready to mosh mosh with your new vapputukka!