torstai 31. maaliskuuta 2011

Päivän kuva-arvoitus

Kuvissa esiintyvä pinkeillä led-valoilla varustettu esine/asia on yksi halutuimmista uudistuksista. Vielä pari vuotta sitten inhosin tälläisiä enemmän kuin mitään muuta, mutta nykyään koen nämä erittäin piristäväksi vaihteluksi.

Mikä mahtaa olla kuvissa esiintyvä kapistus? ;)

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Armotonta blogivitutusta


Varmasti moni muukin on vittuuntunut tietyistä seikoista blogeja lukiessaan, joten päätin listata esille miun suurimmat ja yleisimmät rageamisen aiheet. Kaikissa blogeissa ja blogimerkinnöissä ei kertakaikkiaan voi olla sitä maagista ja upeaa hohdetta, eivätkä blogit voi miellyttää kaikkia. Onneksi lukijan on hyvin helppo valita missä blogeissa vierailee, ja millaisia blogeja haluaa seuraamisellaan tukea. Tästä kirjoituksesta ei kannata ottaa mitenkään itseensä, sillä en esitä tätä kenellekään henkilökohtaisesti.

1. Kaikkitietävät bloggaajat Ihmiset, jotka kirjottavat asioista joista eivät todellisuudessa tiedä hevon helvettiä. Ns. vaate/muoti/lifestyle-blogeissa tämä tietäväisyys ei välttämättä niinkään usein häiritse, mutta ruokablogeissa sitäkin useammin. Tässäpä esimerkillinen pätkä, jossa tiivistyvät oikeastaan kaikki mukatietäväiset piirteet.

"Minulle myös väitettiin että Topshop ja Zara ovat huippumuotia ja kuuluisinta sekä suosituinta sellaista. Meinasin kuolla nauruun. Kaikkihan tietää että nuo merkit ovat halpoja perusvaatteita, jotka kopioivat huippumuotia esim: Dior, Louis Vuitton, Chanel jne... Jos halvalla haluaa päästä voi ostaa huippumuodin ''perusvaatteita'' mm: Guessia, Juicy Couturea, Baby Phattiä, Ed Hardy jne.. Aidosta luksus huippumuodista kun ruvetaan puhumaan hinnat menevät 10 000€ ja siitä eteenpäin."

2. Kilometrien pituiset ostoksista koostuvat listaukset
"Kävin backstreetil vähä shoppaa. Eipä mul muuta!" *TYRRRRRRRRR* - tuossa välissä vähintään 17 kuvan tulva. What??! Ainakin itse pyrin perustelemaan ostokseni edes jollain tavalla, kerron minkä kanssa kyseisiä kuteita pidän ja miksi. Millä tavalla marathon-ostoslistauksia väsäävät bloggaajat kuvittelevat lukijoiden hyötyvän niistä? Eihän tälläisiin postauksiin yksinkertaisesti voi edes kommentoida muuta kuin "Ihana hame" "uuuu mitkä kengät". Pointti jää hieman epäselväksi.

3. Se, että KAIKKI kirjoittavat blogeja. Tottakai kukin voi halutessaan raapustaa mietteitään ylös, mutta rajansa kaikella. Maantienharmaiden, persoonattomien, tusinatavisten kirjoittamissa, bloggerin basicilla ulkoasulla varustetuissa blogeissa on yleensä montakin seikkaa vituillaan. Tusinatavikset tuntuvat raapustamaan blogiinsa yleensä melkeimpä koko elämänsä sisällön. Jokainen löytää varmasti keinonsa kirjoittaa mielenkiintoista tekstiä, mutta eivät minua ainakaan kiinnosta se, puhkesiko varpaisiisi kaksi uutta syylää, alkoivatko menkat, laulaako siskosi hyvin, vuotavatko 5v vanhat tennarisi tai se, söitkö aamulla igmannin vai valion jogurttia. Tieto lisää tuskaa ja myötähäpeän määrää.

4. Tönkkö kirjoituskieli. Tarkoitan kirjoituskieltä, joka vilisee suomen kielessä tökerön kuuloisia ilmauksia kuten "ruveta" , "alkaa" , "toimesta" jne. Samoin tälläinen "Minä kävin kaupassa. Ostin jäätelöä. Jäätelö oli hyvää. Söin jäätelön ja menin nukkumaan" - tyylinen tynkälauseilla kirjoitettu teksti tökkii, ja pahasti.

5.Mukahassut "päivän asu" - kuvat, joissa ei todellisuudessa ole yhtään mitään katsottavaa. Saako joku mukamas inspiraatiota asukokonaisuuksista, jotka koostuvat vero modan ihanasta lörttöpaidasta (* ei jeesus miten kamala nimike paidalle), Ginan legginsseistä, feikki uggeista ja Indokiinasta tilatusta burberryn laukusta?

6. Kirjoitusten jatkuva raiskaaminen fonteilla, kursivoinnilla, väreillä ja eri kokoisella tekstillä. Ei näin!

7. Aivokääpiön kuuloiset kuvatekstit. Hyviä esimerkkejä tälläisistä ovat esimerkiksi "laukkua kaivamassa", "Ulla on niiiiin söpö" , "Posetan jotai", "Mitähän touhuan tässä??" , "mä oon kännis, missä sää oot?"

8. Selittely ja turhat blogipostaukset
"en keksiny aihetta" , "sori tää kuva on vähän tällänen" , "näytämpä läskiltä tässä kuvassa" , "hyi nenä oli hirvee pakko peittää se jotenki", "moi, en oo tehny kyllä oikeen mitään mut aattelin kuitenki postata ku on viime kerrasta aikaa" ....
Miksi postaat, jos ei ole MITÄÄN aihetta postata?! Miksi kuitenkin julkaiset kuvia, joihin et ole tyytyväinen?

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Insanityn blogikirppisPäätin perustaa monen muun bloggarin tapaan erillisen sivuston myynti-ilmoituksille. On jokseenkin vähän turhauttavaa täyttää tätä normaalia asia/tyyliblogia kilometrin pituisilla "MYYDÄÄN"- aiheisilla postauksilla. Ajatus blogkirpputorin väsäämisestä muhi miun päässä lähestulkoon vuoden ajan, ja nyt sain vihdoin sivuston pystyyn.
Listaan Blogikirppikselle myyntiin tuttuun tapaan uutta kotia hinkuvia goottivaatetuksen edustajia, joten liittykäähän ihmeessä lukijoiksi seurailemaan! Suoria tarjouksia voi esittää edelleen sähköpostiin, sitä kautta miut tavoittaa parhaiten.

Blogiin pääset joko kuvaa klikkaamalla tai TÄMÄN linkin kautta.

Listaan myyntiin muutaman päivän aikana ainakin pari pvc/ latexvaatetta ja kenkiä, tämä ihan vain pienenä vinkkinä kiinnostuneille. ;)

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Paranoid visions


Prypjat - signal lostAsphyxia- self deceptionX-Fusion- Rotten to the coreFrightdoll - Indecision
Dawn of ashes- portrait of homicide

Kaikki kuvat: We♥it

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Iron fist Spring / 2011


Mean streakSurvivor gladiator heels
Bloody mess
Raw power
(NÄMÄ PINKKINÄ KIITOS! Koron takaosan nyörit on täyttä rakkautta)
Ruff rider gladiator
Yleensä vihaan gladiaatrikenkiä, mutta nämä voisin kyllä kaikessa outoudessaan kelpuuttaa auringonlaskun aikaan käytettäviksi poposiksi.


Vampagne peep blackMuertos extra lenght cardigan


Zombie hard shell bagSanteria bag(hassua, kuolasin tätä jo ennen mallistojen julkaisua.....)

Yllätyin positiivisesti siitä, että iron fist on laajentanut kenkävalikoimaansa myös matalampien kenkien puolelle. Hint hint, tennareiden rakastajille on tarjolla fistin Muerte-ja Oh No-kuosia myös conversen tyylisissä tossuissa. ;) Satuitteko muuten huomaamaan, että jo muutamissa syksyn malleissa pohjat olivat ankean beigen sijaan mustia/valkoisia? Toivon syvästi että pohjien väriin kiinnitettäisiin jatkossa enemmän huomiota ja pohjia valmistettaisiin esimerkiksi mustina. Kevään mallistosta hyvänä esimerkkinä pohjan värin suhteen toimii tuo kaunis Bloody Mess- korkokenkäpari. Kyllä se vaan niin menee, että jo pelkkä pohjien värin muuttaminen antaa aivan törkeän paljon ilmettä!

Aikaisemmin iron fist on valmistanut suurinta osaa malleistaan kokoon L asti, mutta nyt saatavilla on muutamissa vaatteissa myös XL/XXL kokoja! Esimerkiksi tuota muertos extra lenght cardigania on saatavana isommissakin kokoluokissa.

Tässä postauksessa esitellyt fistin uutuudet ovat miun suosikkeja, onko kevään mallistosta löytynyt myös teille jotain "PAKKO SAADA"- reaktion aiheuttavia rättejä?

perjantai 25. maaliskuuta 2011

natasnatasnatas.


Onnea on omistaa hopeiset pennangalanit.
Eipä tarvinnut kahta kertaa arpoa, kun nämä komeudet rynnistivät vastaan huuto.netissä. Harkitsin jo runsaat 1,5 vuotta sitten pennangalanin jodi liftien tilaamista hopeisina versioina, mutta kukkaron huutaessa hoosiannaa (ja pihiyden iskiessä) en kyseisiä kenkiä raaskinut aivan tuliterinä hamstrata. Nämä Mitch lift bootsit sopivat sekä arki-että juhlakäyttöön kuin nakutettu. Vaadin arkikengiltäni ennen kaikkea sitä, että ne ovat kohtuullisen helpot ja nopeat sujauttaa jalkaan. Pennangalanin kengistä löytyy harvoin tätä kyseistä ominaisuutta, sillä vain muutamat kenkämallit on varustettu vetoketjulla. Teetättämällähän niitä zippereitä popoihin toki saa, jos vain jaksaa vaivautua. Jodi liftin mallisina nämä kengät olisivat jääneet varmasti enemmänkin keikkoja ja tapahtumia odottamaan, mutta koska Mitcheistä löytyy nyöriä vain nilkkaan asti, on poposet ihastuttavan nopea sujauttaa koipeen.


Vaikka näitä kenkiä joutuukin käyttämään pienimuotoisesti suutarilla, olivat ne mielestäni edulliset normaaleihin pennangalanin hintoihin verrattuna. En voisi olla enää onnellisempi.


ps. nyt parin päivän sisään stereoista ovat öhkäneet melkoisella volumella Modulaten upeat kipaleet. Miun ruosteella kuorrutettu sydän sykkii kovasti, ja voin sanoa olevani pahasti koukussa näihin.

Modulate- Skullfuck


Modulate- Das bunker

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Seek colony 5, the time is right


Mie olen pahemman luokan hamsteri, mitä pinkkeihin vaatteisiin tulee. Voisi sanoa, että melkeimpä joka kuussa tulee shopattua jotain tyttömäisen söpöä ja kivaa pinkkiä täytettä vaatekaappiin. Tällä kertaa kartutin kaappiani yhdellä kunnon kuristimella, ja kahdella koristekapistuksella. Korsetteja käyttäessä tulee ihanan naisellinen ja siro olo. Ehkä hieman itsevarmempikin, kun korsetti tekee ulkomuodosta ryhdikkäämmän ja yleisesti solakamman. Ryyppäämisen kanssa nämä erittäin runsaasti rutistavat kapistukset eivät ole parhaita mahdollisia yhdistelmiä- korsettiröyhtäily ei ole kokemuksista niitä hehkeimpiä. Ja onhan se erittäin naisellista myös. Siitä huolimatta koen että korsetteja ei voi roikkua vaaterekeissä liikaa.


Iskin kynteni ebayssa tähän täydellisyyttä hipovaan fuksian sävyiseen tightlacing-korsettiin. Taftikankainen korsetti on alunperin Corsets uk:n valmistama, eli todella laadukas. Kolminkertainen vuoritus ja 24 luuta takaavat sen, että vyötärö pienenee humisten! Istuvuus on myös huippuluokkaa, aivan muuta toista kuin mortician kakkoslaadun korseteissa. Tämän korsetin hintakaan ei päätä huimannut, myös kukkaro kiittää!Vasta vähän aikaa sitten vannoin kiven kovaan etten muoviluitettuja korsetteja enää koskaan ostaisi, mutta toisin kävi. Tämän korsetin räpellyksen ostin tosin ihan tarkoituksella toisen korsetin kanssa pidettäväksi koristeeksi, en varsinaiseen kiristyskäyttöön. :) Tämä tamine pääsikin heti koetukselle viikonlopun baaririennoissa, ja hyvin tuntui pelittävän! Pinkki leokuosi näyttää täydelliseltä mustaan pvc:hen yhdistettynä.Lip servicen pinkki Cyber sniper - korsetti löysi tiensä ostoskoriini myöskin ebayn kautta. Harkitsin tätä ostosta useaan otteeseen koska A) Lip servicen "korseteissa" on harvoin edes muoviluita ja B) korsetit ovat aivan infernaalisen pientä mitoitusta. Jos harkitset tätä kapistusta ilman kunnollista kiristyskorsettia pidettäväksi (ja olet M-kokoinen nainen), niin suosittelen ostamaan ainakin yhtä kokoa isompana, ehkä jopa kahta. Tilasin korsetin S-koossa siinä toivossa että olisi juuri sopiva kiristyskorsetin kanssa pidettäväksi, ja pakko on myöntää että korsetista huolimatta vähän on nafti juu. Ei näytä kuitenkaan millään tapaa pieneltä, vaikka päälle saaminen onkin oma shownsa. Oikeastihan tuota korsettia pitäisi vissiin käyttää niin että vetoketju olisi takana, mutta oli miun mielestä vähän pöhnön näköinen niin päin. Tykkään ite enempi tälleen että vetoketju on edustalla.


Pinkki Nasse- setä

Halusin jakaa nämä kaksi iki-ihanaa otosta kanssanne, koska nämä kuvastavat minua aivan täydellisesti. Miehän en tiedostetusti juo ikinä, ja näytän aina täydellisen kauniilta. Viikonloppuna tuli kyllä naurettua poskilihakset kipeiksi. Harmittaa ihan, ettei tullut otettua videota lauantai-illan kovimmasta höhötyttäjästä, nimittäin seurassamme ryypänneistä +40 vuotiaista himobailaajista. Hyvässä seurassa aika lentää kuin siivillä, vaikka kärsisikin järkyttävästä krapulasta. ;)

Otsikko on napattu tästä Colony 5:den kappaleesta
harmi ettei youtubesta löytynyt cosmonautin remixiä :/

torstai 17. maaliskuuta 2011

DIY: laukun tuunaus
Vanhahkolta vaikuttavan laukun kiinnikkeet olivat päässeet vähän löystymään, ja suorastaan huutivat pihtien apua. Todellisena bodarinaisena vääntelin sitten kiinnikkeet uuteen kuosiin, eipähän pääse laukku kesken baarireissun hajoamaan.  Koko projekti tuntui melkoiselta lottoamiselta, kun en ollut lopputuloksesta sitä vähääkään varma, ja itseasiassa ulkonäkö kerkesi muuttumaan projektin kuluessa useampaan otteeseen. Jonkinsorttista DIY-projektien venäläistä rulettia, ei tiedä muuttuuko naama loppuvaiheilla raivokohtaukselta muistuttavaan irvistykseen vaiko tyytyväisyyden virneeseen.

Laukku pötkötti viime kesästä asti naulakossa apua huutavan näköisenä. Nudemallisena veskana tämä tapaus ei sellaisenaan ainakaan miun käytölle päässyt, mutta tuunauksen jälkeen sitä näkee roikotettavana aivan varmasti useinkin. En ole sentään niin lohduton tapaus, että ostaisin laukkuja pelkästään naulakoita koristamaan.


Tähän projektiin käytin:
pvc laukku
hopeamaalia/ vedenpitävää hopeatussia tms
→ tähtiniittejä
→ pinkkejä niittejä
housujen tuunauksesta yli jääneitä piikkiniittejä
→ (pinnistä irroitettu) rusetti

Lisäksi tarvitset ainakin:
→ pihdit
→ kunnollista liimaa


Kummanlaisena versiona laukku on mielestänne katu-uskottavampi, ennen vai jälkeen?

maanantai 14. maaliskuuta 2011

New rock ihannointia

New Rock on espanjalainen kenkä -ja vaatetusalan yritys , joka valmistaa useita erilaisia ​biker/ goottityylisiä kenkiä sekä asusteita. New rockin valmistamat kengät eivät tosin rajoitu pelkästään alakulttuureille suunnattuihin mallistoihin, vaan joukosta löytyy myös läjäpäin erilaisia cowboy tyylisiä kenkiä sekä erilaisia sandaaleja. New rock valmistaa myös vaatteita, jotka on valmistettu pääosin nahasta. Perinteisesti suomessa myytäviä New rockin kenkiä koristavat erilaiset näyttävät liekkikuosit, soljet, jouset ja massiiviset pohjiin upotetut raudat. Muutamia kenkämalleja (ainakin reactoreita) valmistetaan toiveiden mukaan laajassa väriskaalassa ja erilaisissa kuoseissa. Hämähäkkikuosia, pvc-pinnoitettua nahkaa, metallin hohtoisia sävyjä. New rock myy nykyään tietääkseni vain 9cm korkuisia tasapohjaisia platform-kenkiä, sitä korkeammat joutuu metsästämään kissojen ja koirien kanssa second handina. Etsiminen kannattaa silti aina! :)

Vaikka new rockin kenkien kestävyydestä onkin ollut internetissä laajalti keskustelua, voin ainakin omasta puolestani todeta että poposet ovat kestäneet käyttöä enemmän kuin hyvin. Varsinkin -09 ostetut korkeat new rockin platform-saappaat ovat kestäneet käyttöä runsain mitoin. Ostin kengät alunperinkin käytettynä, eikä kunto ole ihmeemmin kärsinyt festareilla rymyämisen, kännisoheltamisen tai muun kenkien tuhoamisen ansiosta. Miespuolisten tuttujeni puolesta voin sanoa sellaiset terveiset, että lähestulkoon jokaisesta parista häviää metalliosia jossain välin kenkien elämää. Metalliset raudat taitavatkin olla ainuita osia, jotka ylipäätään voivat hävitä.

Miun New rockeista pisimpään palvelleet 14cm korkuiset soturisaappaat ovat siis nämä:
... ja muutama päivä sitten aamupäivästä piristi tälläinen yllätys.
"Hei kulta, siulle tuli taas paketti! ....vai pitäisikö sanoa että kenkä"
Paketista paljastuivat kauan himoitut, ensimmäiset pomppukenkäni.
Hieman annan kyllä itellalle noottia pakettien toimituksen suhteen, on aika jäätävää löytää kolme pakettia pötköttämästä postilaatikon vierestä. .__. Tai ei siinä mitään jos postilaatikko sijaitsisi edes hieman syrjemmässä kuin meillä, mutta kun se loota sijaitsee suoraan yrityksen pihassa, ja erittäin vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella! Die, postman die, kenkiäni ette vie perkele. :D Kaiken järjen mukaan kannattaisi kirjottaa "teille on isokokoinen kirje" - lipuska sen mielivaltaisen postilaatikkorunnomisen + kadulle hylkäämisen sijaan?

Huvittavaa näiden kenkien kanssa oli myös se, että jalkaan tunkiessa havaitsin toisen poposen kärjestä ison pussillisen risloja. :'''D Fiksu emäntä säilöö keuhkontervaamistarvikkeensa kengän sisälle? Tä.Ja koska samalla ebayn naikkosella oli myynnissä myös toiset sormiasyyhyttävän herkulliset kengät, sain ne ostettua samalla kertaa sopuhintaan. On ihanaa huomata, että maailmasta löytyy vielä joustavia + hyvin kommunikoivia kauppakumppaneita! Postikulut olivat kengille niin tikahduttavan kalliit, että moni tukehtuisi rusinapullaansa jos ne tähän kirjoittelisin kaiken kansan nähtäviksi. Brittien postikulut menevät jotenkin todella epäloogisesti. Kevyet kengät/paketit on lähestulkoon yhtä edullinen postitella kuin Suomessakin, mutta tälläisten painavempien nyyttien postikulut ovat vähintään 5x suomen hintoja arvokkaammat. Huhhuh. Loppupeleissään sain silti kaksi paria (lähes) yksien hinnalla.


Arkikenkien joukosta paikkansa löysivät muutamia kuukausia takaperin myös New rockin cover tacon acerot. Nämä kengät ovat myöskin ylivoimaisesti halvimmat New rockin saappaani, enkä vieläkään käsitä alhaisen hinnan syytä. Ostohetkellä stereotypioin materiaalin ohueksi ja kämäiseksi tekonahaksi, mutta kyseessähän on ihan nahkaiset saappaat! Hämmennyin, kun vilkaisin kengän lappua. Ehkä mainitsemisen arvoista on kuitenkin, että korot ovat rujosta ulkonäöstään huolimatta jollain metalliseoksella pinnoitettua muovia, ja tästä syystä normaaleja nyyrikkejä huomattavasti kevyemmät.


Myös nämä kahdet New Rockit ovat vilahtaneet blogissani aiemmin:
Cuna sport & MaliciaMolemmat kengät ovat tosin jo myydyt eteenpäin väärien kokojen ja jalalle soveltumattomien mallien vuoksi. :)


Dare to be different!

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

DIY: hiuslisäkkeet / rastatYeaaaah! Sain vihdoin ikuisuusprojektini, pinkkimustahopeat rastalisäkkeet valmiiksi. Päät pitää vielä ummistaa hieman paremmin etteivät hapsottaisi noin pahasti, mutta muutoin jälki on mielestäni kohtuu ok:ta aloittelijan tekemäksi. Mie olen tehnyt aiemmin täällä blogissakin useasti näkyneisiin lisäkkeisiin muutamia rastoja itse, mutta niissä lisäkkeissä on seassa valmista swirliä sun muuta härpäkettä myöskin. Eivät ole siis täysin näiden rähmäkäpälien väsäämiä.

Henkilökohtaisesti vihaan, Vihaan cybershoppien, morticioiden sun muiden goottipuljujen myymiä valmisrastoja, eivät näytä oikeastaan kenenkään päässä kovin kauniilta, ainakaan sellaisenaan. Tehosteena ehkä käsintehtyjen rastojen joukossa ihan okay, mutta muutoin plää. Elkää loukkaantuko, tää on vaan miun mielipide. Ohuita hiirenhäntiä, oh god why?! Kannan mieluummin päässäni paksumpia ja käsin tehdyn näköisiä lisäkkeitä, kuin konevalmisteisia luikeroita. Eihän ne morticia-rastat edes asetu silleen nätisti, tai eivät ole ainakaan tuuhean näköisiä.

Viidestä rastapuntista sain yhteensä lähemmäs 70 kohtuu paksua rastaa, joka on miun mielestä kohtuu hyvä määrä nutturan ympärille kiinnitettäviin lisäkkeisiin. Kukin tekee toki tyylillään, tykkään tuuheudesta ja siitä, että hiukset ovat puff. ^^ Jos haluaa päästä rastojen suhteen halvemmalla, niin voin suositella tilauspaikaksi ainakin Buyhair.co.uk - nimistä sivustoa. Kuidut maksoivat yhteensä postikuluineen noin 24e. Vertaa cybershopin hinnat, yksi puntti 7€. Suomi ja Suomen herkulliset hinnat jne.

Pakko tähän väliin nillittää vähäsen, nauroin nimittäin todella paskaisesti viimekertaisella kirpputorireissullani. Joku vatipää yritti kaupata kanekalon perus mustaa ja ruskeaa kuitua hintaan 6,5e per puntti?! KIRPPUTORILLA?! Herätkää "ei se ole hölmö joka pyytää, vaan.." - tyyliset idiootit oikeasti, kyseessä on second hand myyntipaikka eikä mikään oikea pulju. Kohta voisin varmaan tagittaa blogiin uuden kohdan, insanityn kontrolloimaton aivo-oksennus aka avautuminen. Öäääärrrrg.Takutin rastat rihvelillä koiraharjalla, karstaksi kai sitä myös kutsutaan. Tiedän muutamien tiivistävän rastansa keittämällä, mie tiivistin nämä omani suoristusraudalla. Veden kanssa läträäminen on yksinkertaisesti helvetistä. Sitä vettä roiskuu kuitenkin päälle, liedelle, lattialle ja oikeastaan jokaiseen paikkaan mihin vain on mahdollista lörsätä. Lisäksi näpit saa poltettua liiankin helposti kuumalla vedellä, rakkulat sormissa rocks. Valmiit rastat pujotellaan kuminauhaan tai muuhun narupätkään, riippuen ihan millaisesta patenttiratkaisusta itse tykkää.Puolitetusta puntista tehdyt rastat, joita ei ole vielä sinetöity.


Pakollinen meikitön HAM-kuva. Ainakin yrittää kovasti.
Jos haluaa ns. aidomman näköiset rastat, voi käyttää niitä myös ilman sinetöimistä. Itse kuitenkin tykkään nykyään jämäkemmistä rastoista. :)


Suoristusraudalla sinetöidyt, valmiit.


Rastojen tekoon mie en kehtaa beginnerinä minkäänlaisia ohjeita antaa, mutta sanon vaan että kannattaa katsella erilaisia videoita youtubesta. Niistä saa kivasti vinkkejä ja ohjeita omien pötkylöiden väsäämiseen. Tukkamonsterien vallankumous käynnistyy, hyppäätkö mukaan rastaiseen mörköjengiin? :D