sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Yliannostelua


BANZAI!

Huh hulinata, olipas jälleen melekonen viikonloppu! Ei kyllä kerennyt juuri mätämenään persiillään, vaan koko ajan tuli kiidettyä paikasta A paikkaan B. Ehkä miusta kuoriutuu vihdoin sellainen menomonsteri, joka rullaa ympäri kyliä päivästä toiseen. Eilinen (lauantai) meni oikein leppoisasti hyvässä seurassa, vaikka ensialkuun jännitinkin kuin hammaslääkärin odotushuoneessa. Olin ensimmäistä kertaa ystäväni piinapenkissä tatuoitavana, ja olen lopputulokseen aivan lääpälläni. Tatuointiprosessi oli itsessään suhteellisen ärripurrivapaa, ainoastaan luiden päältä juili niin että hampaat tuntuivat tippuvan suusta. Leima ei ole vielä läheskään valmis, eikä siitä täten siunaannu blogiinkaan räpsyjä vielä tässä vaiheessa. Sorry folks!


"skirt" : gina tricot dress belt: ebay white pvc top: lip service striped shirt: H&Mshoes: jeffrey campbell glitter lita bag: queen of darknesshandcuffs: diy necklace: alchemy gothic

Pitäisikö hävetä vai iloita, kun tursautin päälleni saman koltun jo ties kuinka monetta kertaa? Gina tricotista ostettu tavallinen ryppymekko jatkaa voitokasta kulkuaan, tällä kertaa hametta muistuttavana virityksenä. Sisäistä matchaushulluani ihastuttaa se fakta, että mekko muuntuu miljoonaan erilaiseen konseptiin. Asujen kokoamisessa yhdistely on jalo taito, jolla säästää pitkän pennin. Kun mekosta muuntaa hameen, ei tarvitse ostaa kaappiin enää enempää (turhaa) täytettä. Oma kropanrakenteeni on melko pitkälti suklaapatukkaa muistuttava, tasainen ja pönäkkä, joten emmin tuota vyötärövyön käyttöä hetken jos toisenkin. Jos vartalosta ei sellaista tiettyä tiimalasimaisuutta naisellista kurvia löydy, on vaikea vyöllä mitään kohtaa korostaakaan edukseen. Toisaalta, jos noita niinsanottuja nirppanokkien pukeutumissääntöjä miettii liikaa, ei pue kohta päälleen mitään muuta kuin löysiä beigejä t-paitoja ja väljästi istuvia leviksiä. Saako miun kaltainen putkilovartalo korostaa vyötäröään patellavyöllä, vai onko kyseinen asuste yksinoikeus vain muodokkaammille naisille?

Sain vihdoinkin vaihdettua silmien väliin uudet päät microdermaleihin. Oli kyllä jo aikakin, sillä sinisen ja vihreän näkeminen naamassa päivästä toiseen alkaa tympäisemään. Turhamaista tai ei, nautiskelen lävistyskoruni mieluiten pinkki-musta-valkoisina. Aamen. Hiusten suhteen käänsin vaihteen peruutukselle, ja annoin sisäisen 5v. pikkutytön ottaa vallan. Yleensä saan aivoihini stressinäppylöitä tämän ponnari-allergian takia, kumilenkit eivät sovi miun päähän eivät sitten millään. Pään taakse vedetty hiusnyssäkkä tekee kuupasta automaattisesti vesipäämaisen, sillä epätasaisesti leikatut päällishiukset ovat tupeeraamattakin tuuheat. Hattara-alieni-lookki tuskin iskee kovin moneen. Pään viereen kyhätyt, sotkuisen näköisen nukkemaiset ponnarit tekevät poikkeuksen, ja jollain kierolla tavalla sopivatkin naamaani ihan hyvin.


Fashion roadkill.

8 kommenttia :

 1. Ikävänä tosiasiana näin vaatetusalaa opiskelleena ja jonkinverran stylistiopintoja käyneenä on pakko todeta että kyllähän nuo vyötäröä korostavat vyöt kuuluvat suorakaiteilla not-to-wear -listalle. Mutta kuten sanoit, ei noista nirppanokkailusäännöistä kannata välittää, tai allekirjoittanutkin saisi kuopata koko vaatekaappinsa sisällön. : D

  Mutta jos suorakaiteisuus häiritsee, kannattaa kokeilla lisätä volyymiä hartioiden ja lantion seudulle hämäämään vartaloa tiimalasimmaksi. Runsashelmaisemman hameen kanssa tuommoinen vyötärövyö näyttää ainakin omasta mielestäni huomattavasti paremmalta kuin aivan vartaloa nuolevan kokonaisuudenkanssa, vaikkei asukokonaisuutesi olekaan sen hullumpi.

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa patellavyön käyttöä suositellaan nimenomaan vartalotyypille, jolla ei omasta takaa ole muotoja. Nimim. minä joka oppi tämän seikan Stailaus-kurssilla tässä taannoin! Joten ei hätää, et riko pukeutumisen lakipykäliä ;)

  VastaaPoista
 3. Aluksi aattelin, että noi kengät on jotenkin kamalan massiiviset, tosin aattelin että sulle noi vois passata tosi hyvin eikä ne musta mitenkään kamalat ollut vaan kivat. Nyt oon kuitenkin ihastunut vaikka noihin Jeffrey Campbell -kenkiin vaikka ei ne välttämättä omiin jalkoihin kävisikään.

  VastaaPoista
 4. Eikä kun tuo vyöhän näyttää hyvältä ! (: ja Mahtava toi vika kuva ♥

  VastaaPoista
 5. Rakastuin sun blogiin ja laitoin linkin omaani, onko ok? :3
  kattisman.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Piti vielä sanoa, että tosi ihana toi asu :).

  VastaaPoista
 7. Chuuko: Kiitos vinkistä! Oon yrittänytkin vähän aikaa jo metsästää sellaista vyötärömittaista muhkeampaa hametta vyötärövyön seuraksi, mutta mieluista ei kävele vastaan ei sitten millään. En kuitenkaan ihan mihinkään perus satiiniseen/ tyllipitoiseen hameeseen osaa tyytyä, pitäisi löytyä sitä asennettakkii ;)

  Melli: Thankies *3*

  Jenni: Hassua, liekkö tuon vyön käyttö jaa sitten mielipiteitä koulukunnittain. :) Hyvä kuulla kuitenkin,etten ihan raiskaile perussääntöjä ihan miten sattuu! :D

  I'm lacking: Massiiviset ovat kyllä korkokengiksi, eivät niinkään naiselliset kuin useimmat nellyn myymät korkkarit. Glitter overdose on kuitenkin sen verran pop, että tykkään pirusti! Ja ovat muuten niin hyvät jalassakin, että pystyy myös juoksemaan useita kilometrejä ilman minkäänlaista kulumaa, nimim. on kokemusta.

  Aurica: Haha, kiitti! ^^ Junaraiteilla löhnötys, harrastuksista parhain :D

  Jenglish: Tottahan toki linkitys on okay! ^^ Käynpäs vieraisilla siun blokissa.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.