keskiviikko 28. syyskuuta 2011

My horse is amazing

Pikkuhiljaa harkitsen visititiä päätohtorin pakeille, kun mieleen pulpahtaa toinen toistaan oudompia idoita yhtä tiheään tahtiin kuin facebookissa viestejä. (ei sillä ,että niitä ihan oikeasti olisi) Jotta saisin oudolle mielelleni edes jonkinmoista tyydykettä, on paljastettava, että vakavasti harkitsen uutta parisuhdetta. Kenkäpariin. Aiempi liittoni balettiavokkaiden kanssa on kariutumassa, sillä nilkkani eivät kestä noita julmia kidutuskoneita vaan huutavat armoa jokaisen askeleen jälkeen. Päähänpinttymänä on toitotettava, että uudet tappokorot on saatava. Oikein kunnon murhamonot, tänne kiitos ja heti. Ponikengät olisivat riittävän hurjat, lapsenmieliset(äiti mie tahhon ponin! osta poni! taikaponi! jooko äiti jooko!?), mielipuoliset ja ennen kaikkea, ne ovat pvc:tä. Extreme-korkkarit jokapäiväiseen kaupunkidallailuun, juoksulenkille ja punaiselle matolle. Monikäyttöiset ja käytännölliset. Lisäksi näissä kengissä on yksi ylitse muiden-bonus: eipähän tarvitse pelätä että piikkikorko jumittuu rappuralliin. No more rikkinäisiä korkoja ja ohikulkevien hämmentyneitä katseita, kun puhiset ovensuuhun jumiutuneen monon kanssa naama paloauton värisenä, kuin jalasta vetäisi suonta pahemmankin kerran. SO WHAT DO YOU SAY?

Yes or No?

..Kohta varmaan sitten esittelen uutta hienoa "extreme" päähänpälkähdystäni: "mie tahhon lörön oksennuksenvärisen kukkamekon, joka on poolokauluksinen ja yltää nilikkoihi asti ja siin on pitsii!" okei, ehkä ei.

peeäs. jos killer heelssit ovat lähellä sydäntä, niin tämä sivu on ihan ehdoton must see:
http://extremehighheels.net

17 kommenttia :

 1. superupeet ja ehdoton kyllä! mitenköhän noilla vaan on se et jos vähänki kallistaa painoa kantapäälle nii meneekö ihan nurin :0

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kyllä" Lady Grotesca blogissaan mainitsikin että noilla ponyilla saa hyvää jumppaa pohkeille :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä!

  Itsekkin eräitä ponipopoja joskus ihaillut kaihoten!

  VastaaPoista
 4. Miksipä ei, on varmasti sun räikeeseen tyyliin sopivat :) Ite en varmaan edes haluais yrittää tollasilla kävelemistä.

  PS. kiitos, nyt soi hevoslaulut päässä :DD

  VastaaPoista
 5. en tajuu miten noilla voi kävellä?! :D mutta onhan tuo mielettömän herkulliset ja saa varmasti monta katsetta kääntymään, so I vote YES! ♥

  Ps. Nyt Amazing Horse soi munkin päässä, thx....................

  VastaaPoista
 6. Siis meinasitko käyttää noita jossain muuallakin kuin makuuhuoneessa? Hullu nainen :D

  VastaaPoista
 7. eeei mullaki soi horset päässä...

  YES!

  VastaaPoista
 8. YES! YES! YEEEEEEEES!

  Ja haluan sitten myös videopostauksen ensiaskelista näillä talsimilla!

  VastaaPoista
 9. votes 8-0 , aika yllättävää! :D aattelin jotta tänne tulvii enemmänkin näitä "hyi helvetti!" - tyyppisiä kommentteja.

  noora: Veikkaisin että päkijöillä pystyy kävelemään hirmuisemmin horjumatta, MUTTA saattaa olla että oon väärässä :D mie kävelen nykyään jo jonkin verran noilla balettisaappaillakin (joissa painopiste aikalailla ukkovarpaan päällä), niin kaikkeen tottuu :P

  Tanja: Aivan! Voi skipata kuntosalitreenit, kun vähän kävelee tälläset jalassa :D hehe

  rosa: nää monot ois vielä päheemmät, jos pohjiin oltaisi upotettu sellaset hevosenkengät. Harmi jotta malli on pelkistetympi ja halvempi :P

  Emilia: Kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran ;D

  Nette: Pyhällä hengellä pystyy aina kävelemään! :D Voi toivoa ettei kaadu nenälleen heti ensimmäisillä askelilla. ps.Sweet lemonade, sweet sweet lemonade!

  Countess: Kyllä mie aion ainakin opetella kävelemään noilla, jos moiset ostan >:3 kyllähän miä niillä balleteillakin jo vähän pystyn köpöttään.

  afterlife: look at my horse! :D

  Hykeena: Pistetään mieleen! Jos nää kotiutan, niin videota tulloo sitten varmasti.

  VastaaPoista
 10. hyvinhän tuo kävely näkyy sujuvan: http://www.youtube.com/watch?v=nVC2JW0hoaA

  VastaaPoista
 11. Mulla on otsikkobiisi soittoäänenä :') Ärhäkät popottimet kyllä, saat täyden tukeni uudelle liitolle!

  P.S. Jos et kerkee myydä niitä ni haluun koklaa niit balettikorkoja sit ku tuun kylään! :D

  VastaaPoista
 12. Hukkaan heität rahas, miulta löytyy prikulleen nuo samat saappaat, ja onhan ne sievät tuolla kaapinpohjalla pyöriessä, mutta ei noilla voi kävellä pitempiä matkoja. Vähän ehkä enemmän kuin baletti saappailla, mutta yhtä hyödyttömät. Varsinkin nuo halvat kassiopeyan rihvelimallit on tolkuttoman kovia, joita myydään nykyään jokaisessa pornoputiikissa. Vähän enemmän pitäs olla rahaa laittaa kunnollisiin, mutta näin opiskelija budjetilla vähän kehnoa...

  Eli en suosittele.

  VastaaPoista
 13. Olis kyllä törkeän upeat! Vähän kyllä komppaan anonyymiä tuossa yläpuolella ettei noilla varmaan kävelemään kykene ainakaan kauheasti mutta ihania kuvia noissa saisi!

  VastaaPoista
 14. Anna: Näinpä! :)

  Feline: Haha, paras soittoääni ever :D Jos tahhot ostaa miulta nuo monot poikkeen, niin voin niitä siulle pantata ;D

  Katzu: Hyvä vastaus :)

  Anonyymi: Kiitos valaisevasta kommentista. Kassiopeyan kengät ovat tosiaan vähän tälläsiä rihveleitä, ainakin balletit, mutta kyllähän noilla pärjää. Patsasteluunhan ne ovat pääosin tarkoitetut :P Ootko käynyt näillä ponyillä ulkona kävelemässä? Helpommat ovat siis kuin balettisaappaat?

  Mis: Poseeraus/ sänkykenkinä varmasti ihan omiaan! :D

  VastaaPoista
 15. Mielenkiintoiset ne nyt ainakin on, ja erikoiset, go for it... kaikkee täytyy kokeilla vai miten se nyt... ;D

  VastaaPoista
 16. Vaikka noi kengät osoittautuiskin jalkojen perivihollisiksi, niin kyllä noilla kelpaa kenkäkeräilijän elvistellä :D Joten vastaan YES.

  Ja sitten jos/kun kotiutat nuo, niin minäkin tahdon sitten videota ensiaskeleista näiden kanssa!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.