torstai 29. syyskuuta 2011

Huomenna Joensuu räjähtääEn suinkaan julista ydinsotaa rakasta kotikylääni kohtaan, vaan riemuitsen musiikkiorgasmisesta tapahtumasta jo etukäteen. Destination - Pendulum dj (+ dj PROTEUS!)@ Joensuu areena! Tätä ainutlaatuista häppeningiä ei voi jättää välistä, sillä täällä käpykylässä järjestetään harvoin mitään näinkään isoa. Hyökätkäämme kaikki siis huomenna kreisibail..reivaamaan areenalle niin että tyrät rytkyy. Meininkiä ja musiikkia on lähestulkoon aamuun asti, sillä keikat loppuvat vasta puolenyön jälkeen. Jatkot luontaisesti Joensuun menevimmässä musiikkibaarissa, Kerubissa. Olen viimeksi ollut yhtä intona varmaankin nassikkana, kun pääsin ilosaarirokkiin ihan ensimmäistä kertaa. Olen niin yltiöinnoissani, että posket rupeavat punoittamaan, ja pulssi nousee näppäimistöä raivokkaasti hakatessa taivaisiin asti. Vetäiskää tekin kiiltävät spandexpöksyt ja neonväriset jouluvalot niskaan, ja rynnistäkää raveihin kopottelemaan! Ei varmaankaan arvaa, minkä värisessä reivausasussa miut voi bongata..?


Jos näkyy pinkkiövereitä lähistöllä, se olen todennäköisimmin mie.
Saa tulla turisemaan.
Proteus- Full metal jacket

16 kommenttia :

 1. AH tätä rakkauden määrää! Mutta harmi sinänsä että asun niin kaukana ja kerkesin jo tuhlailemaan rahojani turhamaisuuksiin. PLAAH! Parsaa, olisin niiiiin ollu tulossa reivaamaan jakautuneen persoonani kanssa!

  VastaaPoista
 2. Voihh :/ Miksi joensuu niin kaukana, muutenhan varmaan sinne suunnistaisin

  VastaaPoista
 3. Wäääää noi kengät.. en kestä, liian ihanat <3 :D

  VastaaPoista
 4. Pendulum on aivan mahtava, Provinssin tän vuoden keikka oli jotain mieltä järisyttävää..

  VastaaPoista
 5. Hoitovirhe: eikun vaan tänne joensuuhun, niin ei tarwihe kärvistellä kateellisena! :D hehe

  Infected: Joensuu on kyllä sen verran syrjässä, että näinköhän on edes koko keikkapaikka täynnä populaa.. mutta toisaalta, ainakin netin perusteella vaikuttaa siltä että lippuja on myyty ihan kiitettävästi :)

  Katariina: No niimpä, tää kylä on kyllä todella korvessa miunkin mielestä >.<

  Jenny: Eikun vaan junalla tai lentokoneella tänne! :D

  Anonyymi: Demonian monot on kyllä yllättävän hyvät myös jalassakin, sen tosiasian rinnalla että ovat ihan helkkarin nätit kapistukset :D

  Pla5stik: Niimpä! Pendulumin ja Proteuksen musiikki on jotain niin parasta, että on hienoa päästä näkemään kyseiset artistit livenä. :) Miulla on jotenkin myös todella korkeat odotukset tuon visuaalisuuden suhteen (kun kaiketi keikka pitäisi olla myös näyttävä?), toivottavasti en joudu pettymään.

  Mira: Voin vaan kuvitella! Miehekkeeni oli kyseisellä provinssin keikalla, ja ylisti kyllä keikkaa ihan fiiliksissä :)

  VastaaPoista
 6. Makeeta, pidä superhauskaa! <3

  VastaaPoista
 7. Miks pilasit hiukses? T: Miesfani

  VastaaPoista
 8. Leena: Partyt oli kyllä ihan jeesushauskat <3_<3

  Miesfani: Pilasin hiukset? means what? :<

  VastaaPoista
 9. http://sintheticsales.blogspot.com/2011/10/iron-fist-mustapinkki-digiskull.html täää saattaapi kiinnostaa siuu

  VastaaPoista
 10. Paljo sulla on yleensä ollu postikulut iron fistiltä?

  - Rosa Ruthless

  VastaaPoista
 11. Illegall: kiitos vinkistä! on vuan väärää kokoa. :) itseasiassa jos ihan rehellisiä ollaan, niin tilasin tuon topin jenkeistä jo hmm.. viikko tai kaksi takaperin, muttei vielä ole ehtinyt perille asti, heh :D

  Rosa Ruthless: Hmm. jos tarkoitat tuota kansainvälistä iron fist - sivustoa (ironfistclothing.com), niin en ole sieltä itse tilannut kertaakaan. Muistelen vaan joskus katsoneeni, että postikulut olisivat siellä ainakin sen 15 dollaria, jos ei enemmänkin.

  VastaaPoista
 12. Illegall: mie oon vaan niin läpinäkyvä! :D ehehe. itseasiassa kyttäsin tuota toppia ebaysta jo tziljoona vuotta sitten, mutta myynnissä oli pelekästäään kokoa L. (+ nyt löytyi suhteellisen edullisestikin oikeassa koossa ^^) Enää taitaakin puuttua Digi Skullilla vuoratut housut ja hattu, sitten pystyis kävelemään kalloilla vuorattuna joulukuusena tuolla ulkosalla :DD

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.