sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Empress of evil

Haaste lörähti blogiini Malicerilta. Kiitos! Muistini on niin ihailtavan pitkä, että kerkesin unohtamaan haasteen jo kertaalleen. Hyvä mie!

Mutta, haaste tehdään näin: Valitse kaksi kuvaa, joista toinen on otettu syksyllä 2010 ja toinen nyt 2011. Tämän jälkeen haasta kolme muuta bloggaajaa.

vs.
2010: Kuva on viime vuoden lokakuulta, eli melkolailla näihin aikoihin räpsitty. Kuvailupäivien aikaan teki mieli repiä hiukset päästä, kun en keksinyt nurmikolleni minkäänlaisia uusia piristeitä. Vetäisin siis tuskastuneena ruohonleikkurin esille, ja pään vasempaan lohkoon hianon salamakuvioinnin. Oman aikansa kyseinen ratkaisu palvelikin ihan pätevästi. Syksyn kuvia katsellessa tulee hiukan ikävä tuota gootihkoa mustaa tukkaa, tarkennuksena voisin kyllä sanoa että kaipuu mustaan on ihan silmitöntä. Toisaalta tekee pahaa jo pelkkä mustaksi värjäämisen ajatus, sillä paluuta vaaleisiin hiuksiin ei enää olisi : parikin vaalennusta lisää ja hiushaivenet ropisivat sieväksi kasaksi lattialle. No thanks.

2011: Hiukset joutuivat kuluneen vuoden aikana muutosmyllytykseen, vaalennusainetta litroittain, purkkitolkulla pinkkiä väriä ja monia monia tuskaisia tunteja hiustenvärjäystä. Jaksoin kuitenkin pinnistellä luovuttamatta hiusvisioni perään, ja ainakin lopputulos kielii siitä että yrittäminen on aina kannattavaa. Tyylini on pysynyt vuoden aikana melkolailla tismalleen samana, samaten meikkimaskit. Nykyään tulee läträttyä ehkä enemmän erilaisilla meikkitärpäteillä kuin ennen, mutta eipähän se väärin ole. Vaatetuksen suhteen voin todeta, että olen lopen kyllästynyt kaikenlaiseen genrepelleilyyn. Itsekriittisyys on tottakai asuja valittaessa ihan suotavaa, mutta olen höllännyt pipoa löysemmälle monenkin rätin suhteen. Aiemmin ajattelin, että piikkarit sopivat vain naiselliseen goottityyliin, nykyään yhdistän pikkukorkkareita ihan surutta myös omaan sekasikiö-alienilookkiini. Lisäksi erittäin huomattava muutos on myös se, että nykyään vartaloani koristavat lävistysten lisäksi myös tatuoinnit. Tarkennuksena, kaksi mustetaideteosta. :)

Haaste lähtee näille kolmelle naiselle, olkaatte hyvät!
Countess Bathory
Chernobyl XTC
Marquilles

4 kommenttia :

  1. Tää on nyt ihan mun henk.kohtane mielipide,mut mun mielestä noi vanhemmassa kuvassa olevat hiukset sopii sulle paremmin :3 (tietysti mielestäni ne on paremmat,kun itse haluaisin mokomat ;__;)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Miulla tuli keväällä tuon mustan kanssa sellanen "nyt perkele jottain uutta!" - kriisi, kun olin kantanut saman väristä fledaa viimeset Ö-vuotta :D Hehe. Pinkki on ainakin vähän pirteämpi, liekkö sitten hyvä vai huano asia. :P

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.