torstai 18. elokuuta 2011

Zombie moshpit


Jo päiväkoti-aikoina hypistelin kateellisena Spice Girsien keräilyvalokuvia, joissa aina yhtä upea Emma poseerasi "tosi cooleissa" läskipohjaisissa saappaissaan. Hinguin tottakai omia läskikenkiäni riittävän pitkään, ja sainkin sellaiset mustat, matalahkot platformit kirpputorilta. Käytin niitä muutaman vuoden, Spice Girls unohtui, ja niin unohtuivat kengätkin.


Ajatus platformkengistä hautautui vuosiksi mielen syövereihin, kunnes törmäsin yläasteella goottityylisiin saappaisiin. Kuinka arvatakaan, näkemäni kengät olivat siinä hetkessä jotain niin upeaa ettei sitä rakastumisen määrää voi kuvaillakaan. Intohimo mylläsi sisälläni kahdeksanteen luokkaan saakka, jolloin ostin huuto.netistä ensimmäiset soturisaappaani. Siitä se ajatus sitten lähti, ja homma lähti muuten myös käsistä. Terveisin neiti "ainakin neljätoista paria tasapohjasaappaita"
Viime vuosina soljilla koristellut kengät ovat olleet muualla maailmalla ja kotisuomessa kovaa huutoa jo kyllästymiseen asti, mutta minä en taivu, en. On sinänsä hassua miten gootti/rocktyyli valtaa pinta-alaa, sillä jo nopea katsaus H&M:n mallistoihin paljastaa karun totuuden. Vai onko joku muka välttynyt näkemästä kaikkia niitein, pääkalloin ja nahkalerpakkein koristeltuja kuteita,? Sinänsä ironista, kun aiempien vuosien vieroksutuista ja erikoisista vaatteista tulee valtavirtaa ja vielä enemmän kornia oli törmätä goottityylisiin platosaappaisiin DinSko:n mallistoissa viime(?) vuonna. Näinköhän ovat menneet hyvin kaupaksi, epäilen.
Söpöys ja sirous on näistä kengistä kyllä kaukana. Mänkööt tieltä kaikki risut ja männynkävyt, täältä tulevat monsterimonot! Uusi aviomiesparini sisältää huikeat 12 solkea yhtä kenkää kohden, joten jalkaan vetäminen ei tapahdukaan ihan hetkessä. Kiitos vaan sille Einsteinille, joka äkkäsi jättää popot vetoketjutta!Kengät haukkasivat olemattomasta budjetistani melkoisen palan, ja voin jo tältä istumalta paljastaa myyväni ainakin 4-5 paria kenkiä. Sisällissotaa muistuttava "Myyn-enpäs-kylläpäs myyn! - no en helvetissä myy!" - taistelu tuli vihdoin päätökseen hyvän ystäväni ansiosta. Tattista että jaksoit auttaa vaatekaapin myllerryksessä!


Imagine your head here.

15 kommenttia :

 1. Niimpä! Heta, the personal lifesaver kenkäosastolla! <3

  VastaaPoista
 2. These shoes would look amazing, here in my country are common only in the Gothic style, and usually not used for day but go out and vents dark night. I do not use because I'm high and here are all Bajja XD But you'll look great. Love from Chile.

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoinen jalka sulla on? Täällä olis nimittäin yksi innokas kenkienostaja jos vanhojasi myyt :D <3

  VastaaPoista
 4. Merlina: I use these huge platform boots day'n night! :D These are so comfortable to use, that they are like sneakers to me.

  Virtane: Eläpä muuta sano! Tykkään ihan pirusti :)

  Anonyymi: Monot jotka menee myyntiin heittelee välillä 37-39. Pistähän sähköpostia jos kiinnostaapi! ^^ Sähäri lukee tuossa oikeassa sivupalkissa.

  VastaaPoista
 5. oijoi, innolla odottelen kenkiä, josko sieltä löytyisi jotkut, jotka voisi tähänkin jalkaan survoa ♥

  VastaaPoista
 6. oijoij ku siistit! Olispa itelläkin pokkaa pitää tollasia :)!

  VastaaPoista
 7. Synkeämpi tyyli valtaa alaa tavisosastolla aina aika ajoin, en edes muista monesko kerta tämä nyt on kun ruotsalaisketjut tarjoilevat koottiyhteensopivaa kamaa. Itse asiassa ostin ekat goottisaappaani Dinskosta silloin joskus viisitoistakesäisenä, olivat aivan täysin samaa mallia kuin Pleaserin electrat ja kestivät muuten käytössä aikast kivan pitkäänkin. :)

  Ihanat nuo sun kenkäset ovat kyllä. :)

  VastaaPoista
 8. Näytät yhtä synkeän söötiltä kuin aina ^_^

  Laitat kenkiä myyntiin? Taitaa loppupäivä mennä siun kirppisblogin seuraamisessa, että ehtisin apajille ajoissa ;D

  VastaaPoista
 9. Aivan upeat popot ♥__♥ Kelpais!

  VastaaPoista
 10. Mää voin ylpeesti kertoa olevani se luuseri, joka osti Dinskon läskipohjat huuto.net-epäonnesta aiheutuvaa angstia paikkaamaan! Ja on muuten tullut käytettyä koko 24 euron edestä, miljoonakertaisesti 8)

  Löytyyhän multakin electrat yms. "pakolliset" neitiköpöttimet, mutta jotenkin nuo monsteripohjat vaan jyrää rouheudellaan! Kiva kontrasti pinkin tyllihameen kanssa <3

  VastaaPoista
 11. Emilia: Toivottavasti löytyy mieleiset! ^^

  Saara: Eihän siinä mittään pokkaa tarvita, kunhan rykäsee vaan jalkaan ja kantaa ylpeydellä! =D

  Anna: Itseasiassa nyt kun tarkemmin muistelen, niin omistin itsekin kyseiset Electra-kopiot pari vuotta sitten ja hyvin palvelivat. :) Nää platform-saappaat mistä tässä höpötän oli sellaset demonia-kopion oloiset tai sinnepäin, tasapohjainen korko ehkä n. 10cm ja varressa muutama solki. Ihmettelen vaan jotta mitä sellaset kengät tekee normaalisti suht. hillityssä kaupassa? :S

  Lucy Strange: Vui kiitosta! ^^ Tykkäsin parit monot myyntiin, toivottavasti löytyy jotain.

  Saara: Pennangalanin valikoimasta monetkin lukeutuu tuohon "kelpaavien" valikoimaan. Nom nom!

  Leena: Eläpä muuta virka! Tykkään ^^

  Feline: Ei se mittään luuseriutta ole! :) Kyllähän niitä muutama muukin goottityylinen on vissiin hamstrannut. Mie ihmettelen vuan jotta mitä sellaset demonia-kopiot tekee DinSkossa, ns. tavallisessa kaupassa? Ö_Ö Pinkki tylliunelma + monsterimonot = epic win! :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.