maanantai 8. elokuuta 2011

Human error


Tämän maanantain koen menneen aika pitkälti perinteisesti, hermoja kiristäen ja epäonnistuen kaikessa mahdollisessa. Välillä tuntuu, että samaistun aika pitkälti Karviseen, sillä repisin mieluusti kaikki maanantaipäivät pois kalenterista, ja polttaisin ne roviolla rituaalin omaisesti. Prkele sentään. Koko päivä ei ole sentään mennyt ihan penkin alle, sillä tylsää sateista päivääni piristi huomattavasti Fever-nimisessä juottolassa käynti ja hihittely mukavan silmälasipäisen tyttösen seurassa. ;) Kunnon juorutuokio siiderin äärellä pirisitää huonoakin päivää.


Trousers: DIY Shoes: New rock neptuno Bag: Guess phantom bag Striped shirt: Seppälä Jacket: Lip service


Maanantain epäonnistumisten ja kiukku 666-kohtausten aiheuttajiksi voisin näin ens-alkuun listata kahvien kaatamisen syliin, meikkien kanssa feilaamisen (en ymmärrä miten sain meikattua niin, että kajaali ei TARTTUNUT tippaakaan silmän vesirajaan..), postituspaketin pakkaamisen niin, että pakkasin ensin pussukkaan vain yhden kengän ja jälkeenpäin huomasin toisen puuttuan, naamaan oli tullut sata uutta näppylää, juurikasvu loisti kuin Naantalin aurinko, hiukset sojottivat yön jälkeen kaikki eri suuntiin, piirsin kulmakarvat kuusi kertaa ja myöhästyin Afterwork-tapaamisestakin kymmenen minuuttia. Tälläkin hetkellä kuuntelen kun poikaystävä möykkää puhelimessa, ja sain revittyä uudet tekoripset vahingossa hajalle, JA kaiken huippuna noista kuvissa näkyvistä, tuunaamistani pöksyistäkin irtosi takapuolesta toinen silitysmerkki irti. Tietokone mokomakin toimii niin hitaasti että tekisi mieli hakata päätä näppäimistöön- mikä ihme siinä on, että kaikki vihanpuuskaa aiheuttavat asiat painottuvat yhdelle ja samalle päivälle? Pelottaa ihan ajatella, että päivä on vasta hiukan yli puolen välin: ehdin menettämään hermoni ties kuinka monen asian kanssa vielä illan mittaan. Maanantaipäivänä roskapussin vieminenkin on ihan turhaa, sillä päivän ainut sadekuuro sijoittuu yleensä taktisesti juuri näihin hetkiin kun erehtyy astumaan ulos. Tässä mielentilassa on vain kaksi vaihtoehtoa: Joko raivokas siivoaminen agremusiikin tahtiin, tai se, että hautautuu viltin alle ja leikkii kuollutta. Jälkimmäinen houkuttaa enemmän.

Lähtökiireessä ei kyllä paljoa tullut mietittyä mitä päällensä laittaa, vaan tilanne ajautui siihen että suutuspäissäni kiskaisin päälle mukavuusvaatteita joita ei usein blogissani näy, vaikka niitä usein käytänkin. Arkena päälläni voi havaita viileämmillä keleillä useinkin tämän asun kaltaisia , helppoja yhdistelmiä. Myöhästymistilanteen ja kriisien ollessa päällä kiskaisin vaatekaapista neuleen, joka oli onnekseni keskellä paitapinoa (rymäytin koko läjän nurin), ja seuraksi kloriitilta haiskahtavat karun näköiset housut. Jätesäkki olisi ollut kyllä kaikkein paras ja käytännöllisin vaihtoehto, sillä näinä kriisihetkinä jenkkakahvatkin näyttävät suurentuneen edellispäivästä kymmenkertaiseksi. Sitä saa mitä tilaa, ja se siitä kiiltokuvaelämästä sitten. Itkupotkuraivarit kaupan lattialla kun ei saa enää mutustaa karkkia.


Taaistelu-sontsa!12 kommenttia :

 1. Pystyn niiiin samaistumaan tähän. Mulla harvemmin on kunnolla huonoja päiviä. Aina ei vaan kaikki mee suunnitelmien mukaan ja osaan stressata varsinkin koulupäivinä niin ahkerasti että siitä tulee osa arkea. Vaan sitten kun aamusta lähtien kaikki alkaa menemään vituiksi niin se ei sitten helpota koko päivän aikana. Se ainoa huono päivä mikä mulle tulee hyvin harvoin, on yleensä niin maailmaa järisyttävä helvetti että tekisi mieli lähteä vaikka siiseleitä kasvattamaan jos siitä päivä paranisi edes 1%. Paskat päivät on arsesta!

  VastaaPoista
 2. jos itkupotkuraivari-päivänä onnistuu näyttämään noin hyvältä, niin wow! :)

  VastaaPoista
 3. Huomaa kyllä heti, mihin kenkäpariin oot rakastunu syvästi. ;)

  Kaunis oot. Tykkään sun asukokonaisuuksistasi.

  VastaaPoista
 4. Tollaset "mitä nyt vielä perkele?!!" päivät on kyllä todella tuttuja, tänään tuli esim koettua hieman sitä, koska minä ja Sampo pankki ei selkeästikään sovita yhteen argh..

  VastaaPoista
 5. Nawwws, söpö asu^^ Tuo takki on kyllä yks ihanimmista takista mitä mie tiedän, ainakin rotsi-mallisista :>> Mie saatoin (köh) tilata ittelleni yhden uuden rotsin, nuita kun ei olekkaan kuin muutama.... :D Mut mie oon haikaillu sitä samaa takkia apauttia vuoden verran, niin oli sopivasti aleen tullu ^^

  VastaaPoista
 6. Jotenkin kuulostaa hieman minun kirjoittamalta.. Miksi maanantain pitää olla edes olemassa..:-D ? Mikään ei kuitenkaan onnistu!

  Linne

  VastaaPoista
 7. Aivan asialliselta näyttää "löysäilyvaatteiksi." Tuntee ittensä ihan kulahtaneeksi vanhukseksi kun kattelee tätä yhdistelmää ja miettii omaa laiskotuspäivän vaaterepertuaaria! :D

  VastaaPoista
 8. Aftereffect: Jotain mukavaa sentään kaiken kurjuuden keskellä, heh =D

  Jade: Joo, miullakin huonoja päiviä on vain erittäin harvoin, tai nimenomaan niitä vituiksi meneviä. Silloin kun yksi asia menee perseelleen, niin menee kaikki muukin. Joku korttitalohomma varmaan, kun vetää yhen kortin pois niin sortuu koko höskä.

  abortion: X_X Kiitos! Vaikka itestä tuntuu, että koko lookki on arsesta huonoina päivinä.

  Yuukkis: New rockin jousimonot ovat vaan niin pirun hyvät kävellä ja mukavat jalassa, että on pakko rakastaa! Senpä takia näitä monstereita löytyykin kaksi paria :)

  Leena: Joo, toisen kiukkupostauksen voisikin kirjottaa kaikista mukavuuslaitoksista, kuten Kelasta. Sappi kiehuu jo pelkästä ajattelusta.

  Vivian: Tää armymallin takki on kyllä pop! Eikä takkeja ole ikinä liikaa, ei edes silloin kun naulakko kaatuu syliin. Minkä takkisen sie tilasit?

  Linne: Maanantain voisi pyyhkiä kalenterista miun luvalla vaikka heti! Tai silloin voisi olla virallinen "do nothing" - päivä.

  Aino: Mie oon käyttänyt julmaa kouraa vaatekaapissa, ja heittänyt menemään kaikki omaan silmään selkeästi "rumat" ja kulahtaneet vaatteet. Helppoa: Mitä tahansa laittaakin päälle, näyttää silti siedettävältä.

  VastaaPoista
 9. Mulla on muistaakseni samanlainen sontsa, mut en oo ihan varma. Kuitenkin Nightmare before christmas -sontsa se on. Ja joskus löysin kirpparilta NBC -lompakon. Ei oo sitä tullut hirveästi käytettyä mutta muuten tykkään. Voihan sitä vaan pitää vaikka esimerkiksi esillä jossain koristeena :D.

  VastaaPoista
 10. Tosigootti omistaa jotain NBC krääsää! :DD Sontsa on ollut kyllä todella huonolaatuinen, hajosi miulla tyyliin parilla käyttökerralla. No, asiansa ajaa vielä.

  VastaaPoista
 11. Takit on kyllä ihania, hyvin uutta ilmettä saapi ^^ Tosin kesällä on turhan kuumia, mutta mitäs pienistä ;) Mie tilasin tällasen, paitsi mustana, punasessa oli vaan isoja kokoja :( Onneks mustasta sentään löytyi omaa kokoa, käyn hakemassa tuon takin postista huomenissa ^^ http://www.backstreet.fi/shop/product_details.php?p=6204

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.