keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Täydellisen korun metsästysMiulle on tässä muutaman viimeisen vuoden mittaan valjennut, etten löydä unelmieni korua mistään. Biohazard-logolla kuvioitu koru on ollut MEH WANTS-listan jatkona jo niin kauan kuin jaksan muistaa. Etsinnässä on täydellinen, isokokoinen, selkeälinjainen ja kaunis logokoru. Painotan voimakkaasti kohtaa _isokokoinen_. Haluan vähintään 6cm x 6cm kokoisen killuttimen. Merkillä on miulle myös merkitystä, joten haluaisin kokoelmiini yksilön joka miellyttää miun silmää täydellisesti. Mikään kolikon kokoinen pilipali- indokiina-versio ei siis kelpaa, vaikka niitä näyttäisikin löytyvän.. Alan olemaan jo epätoivoinen, auttakaa hullua etsinnässä! Vinkatkaa hyviä ostopaikkoja tälle täydelliselle kapistukselle, tai huudelkaa jos osaatte valmistaa koruja itse. ;) Etsy, ebay, ja isoin osa nettikaupoista on kahlattu läpi aikapäiviä sitten.

ps. Suapi käydä äänestämässä!Lärvin löydät tuolta digatuimmista.

9 kommenttia :

 1. Voisin yrittää tehdä tuollaista hopeasavesta (= muovautuu kuin savi, muuttuu poltettaessa 99,9% hopeaksi), kunhan saan palkan ja tilattua tarvittavan määrän savea, jos täysin uniikki desing kiinnostaa. :3 Olen tehnyt itselle pari kaulakorua, sormuksen, ja ukkelilleni kelttikäärmekorun, ja ihan hyvin onnistuivat ekoiksi homemade -hopeakoruiksi. Sano vaan, jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti Akka Perkele ei nyt ota tätä kilpailuyrityksenä :D mut ajattelin kuitenkin vinkata: Tässä on kans tosi taitava kaveri, seppä ja koruntekijä, jonka kanssa kävin joskus samaa koulua jonkin aikaa :)
  http://www.ivaryvimm.com/

  VastaaPoista
 3. Joo kannattaa mieluummin teettää jossain jos oikeasti olet valmis maksamaankin vähän enemmän.

  VastaaPoista
 4. Täällä olisi tarjolla korumuotoilija, mikäli uniikin tilautyön teetättäminen kiinnostaa ;) Kaksi isoa Biohazardi-riipusta olen aikaisemminkin tehnyt... Materiaalina tosin emaloitu kupari. Toisesta kuva tuolla -->http://nanbrckdesign.blogspot.com/2011/04/biohazard.html

  (Tällähetkellä emaloiminen ei valitettavasti onnistu, koska minulla ei ole tarkoitukseen soveltuvaa uunia.)

  Laita s.postia jos kiinnostuit, niin suunnitellaan lisää ;)!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. blöäh, en osaa kirjoittaa selkeästi... mutta onhan noita ebay.com tupaten täynnä? monta sivua ja erilaisia designeja ja koko ajan tulee lisää :)

  VastaaPoista
 7. Akka perkele: Hyvältä kuulostaa tarjouksesi! :) Miulle tuli kuitenkin sähköpostiin korunväsäysehdotuksia, niin pitää yrittää etsiä joku sopiva biohazardin väsääjä sieltä joukosta. Etsinnässä on kuitenkin kestävä, metallinen koru. Onko siulla jonkinlaisia fotoja tuollaisista savesta väsätyistä koruista? Olisi mielenkiintoista nähdä millaisista kapistuksista on kyse, itse en ole kyseiseen materiaaliin koskaan törmännytkään! :)

  anni: Kiitos vinkistä, pidetään mielessä ;)

  Rätsi: Kyllä, teetättää mie sen ajattelinkin. Tuskin löytyy mieluista valmiina.

  Nanb: Pistin viestiä ;)

  Papercuts: Ebaysta en ole löytänyt ainuttakaan omaa silmää miellyttävää, tarpeeksi ISOA korua. On siellä moniakin sieviä biohazardeja myynnissä, tuppaavat vaan olemaan yleensä kolikon kokoisia :/ Tai vaihtoehtoisesti sen näköisiä kuin torikauppiaiden myymät 'laadukkaat' riipukset.. Isokokoinen biohazardi olisi vaan niin kovin kaunis. ^^

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Onkohan tämä jo mennyt, mutta Etsyssä joku myy itse väsättyä Biohazard-korua mikä näyttäisi täyttävän aika hyvin vaatimuksesi (itse en ole koskaan ostanut ko. kauppiaalta mitään): http://www.etsy.com/listing/27531693/bio-hazard-necklace-stainless-steel-sci?ref=sr_gallery_13&ga_search_submit=&ga_search_query=biohazard&ga_noautofacet=1&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade%2Fjewelry

  Oli hieman virheitä niin korjasin :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.