sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Keinuni on karu, siinä on vain yksi naru.


Completely Incompleten I'm lacking nakkasi kivalla haasteella!


Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama.


Oh for fuck's sake! Oon joko aivan saamaton photoshopin kanssa tai jottai, mutta tän kollaasin tekemiseen meni pieni elämä. Tein ensin kuvasta onnistuneesti 30 000 x 40 000 pixelin kokoisen, hyvä minä! Ihmettelin että jo nyt on saatana kun koneen rotisko toimii näin hitaasti. FAIL.
Asiaan. Ei tule varmaan älyttömänä yllätyksenä, että vuorautuisin mieluiten leopardikuosiin pikkujoulubailuissa. Kiersin sääntöjä mainiosti aidan toiselle puolelle, ja valitsin "nettikaupakseni" Etsyn. :D Tuo mekko on latexia, ja unelmien täyttymys miulle. Täydellinen. Jos joku ihana ompelijaneito haluaa miulle tollasen tilauksesta toteuttaa kohtuuhintaan, niin oisin kyllä kiinnostunut. Heheh. Tuo Etsyn hinta, about 370 dollaria + postit ja tullit päälle kirpaisee. Auts. Ja voitte vaan arvata, että tämä asukokonaisuus on kokonaisuudessaan siis halpa.. um well karkeasti arvioituna maksaisi noin 700€.


Ja loppuun vielä mahtava fiilistelykipale. John Dahlback - Pyramid (Dirty South Remix)

perjantai 19. marraskuuta 2010

Blogin loistavat hakusanat


Sick sick people XD Ahahaahaa, repesin parhaiten vähään aikaan. Google analytics on kyllä paha kapistus. Näillä hakusanoilla ihmiset ovat löytäneet tiensä miun blogiin.

"ihanat tissit" 13v pillu
hame+orgasmi
hair pillu
essu orgasmi

ikivanhat pimpit jääkylmä kyrpä sarjakuva
jömäkkä
kinder muna vaatteet
kuvassa nännit nöpöttää

kävely kännissä
laskin alleni

luokkakaverin tissit
mitä on nuunutus
pillu piilarit iso kyrpä ahtaassa pillussa
porno aiheiset messenger kuvat inho sohviin
nussitaan!

tuulipuku fetish


NO NEED TO SAY MORE... .... HUHHUHHHUU can't stop laughing. Googlen hakusanoja... Okei, hiljenen, ja koetan kirjottaa tätä blogia ehkä vähän sivistyneemmillä sanavalinnoilla.. .... :D Kiitos ja aamen.


Kymmenen tapaa kirjoittaa Evil fate eternity väärin
on se vaikeaa, näköjään..

evilfate eternity
evil vate eternity
evil faydate eternity
evil fait eternity
evil fate erenity
evil fate enternity
evil faith eternity
evil fate etrenity
evil faatternity
evil fade eternity


Terminal choise - Perverted love


Psyclon nine- Rape this world

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Gore obsessed cunt


Oaaah! Tähän kuvaan ei varmasti hirveästi selittelyjä kaivata, sillä tuossa komeilevat miun unelmien poposet. Iron fistin zombie stomper limited edition!! AAA näitä en varmaan enää enempää voisi rakastaa, ovat nimittäin miun silmissä aikalailla täydelliset. Väritykseltään harmahtavan sinimustat, ja kokokin on ihan passeli. Iron fistin kenkien koot ovat kohtuullisen isoja, että jos itse harkitset ostavasi uutta fistiä niin suosittelen kokoa normaalia pienempää. Miun koiven koko on aikalailla täsmälleen 37,5 yleensä, ja 38 koon iron fistit ovat inasen verran liian suuret. Geelityynyt kantapään taakse niin kyllä sillä koon saa hyvin säädettyä sopivaksi. Koko 37 on miun prinsessakoipeen juuri sopiva. Näitä kenkiä ei vielä Suomesta edes löydy, koska ovat uusinta mahdollista mallistoa. ;) Tilasin nämä itsekin ennakkotilauksena rapakon takaa.


I'll footfuck you evil zombie
uudet sukat vois joo ostaa..


Rotting zombies have torn me apart
They gorge on my flesh


Eikä siinä vielä kaikki! Kenkien ihanuus piilee juurikin tässä. Kuva kertoo olennaisen. ;)
GLOW IN THE DARK.

Rohmusin kirpparilta kenkävarastooni myöskin tälläiset rönttöskengät. Kulumaa on, mutta eipähän haittaa jos tulee kompuroitua! :3
Kauhoin kirpparin hyllyjä ihan onnessani, kun satuin löytämään ravintolakokkien myymää stuffia. =D Meukovin 10sentin hintainen essu pääsee jo alkuviikosta käyttöön.Voihan mursu mikä ilme. Että näin meillä, mutta hupparia piti silti päästä hypettämään! Se on länmin ja pöwwöinen ja söpö. Koko on vähän väljähkö ehken (M/L), mutta mahtuupahan kunnon talvikerrastot alle. Kerrospukeutuminen kunniaan!


Kirpparilöytöjä x 100. Saatanallisen kallis kirpparihameeksi, mutta oli sen verran unelmakuola että en voinut vastustaa. Kymmenkerroksinen tyllihärpäke-meshikasa maksoi 25€:n verran. Ei kaduta yhtään.


Shoes, I has 'em.

Tässäpä kengät jotka ovat sarjassamme aivan jeesuksellisen hankalat kävellä, mutta pakko ne oli silti saada. =D Iron fistin jungle fever NOM. Ei varmaan älyttömästi tarvitse selitellä, miksi näihin niin kovasti ihastuin. Leopardi ja korkoa reilusti.

Hankala kuvattava perkele. Tuota metallinhohtoista sävyä on äärimmäisen hankala ikuistaa kuvaan.

Cannibal corpse- hammer smashed face

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sananen anonyymeistä


kuva: täältä

Internet tuntuu antavan nykyään rajattomasti valtaa.
Saatko jotain iloa siitä, että haukut toisia ilman syytä? Se, että meikkaustyyli,hiukset, vaatetus tai yleinen ilme ei miellytä sinua, ei tarkoita sitä että tarvitsisi siitä erikseen huomauttaa. Anonyymius on syöpäläinen, joka sikiää kaikkialla. Blogeissa, kuvapalvelimilla, jopa facebookissa. "Pitää olla kyllä pokkaa, että laitat tuollaisia ihravalaskuvia nettiin", kommentoi eräs ihana anonyymi käyttäjämme miulle toiselta henkilöltä varastettujen kuvien takaa. Vaikka itsetuntoni kuinka hyvä onkin, tuollaiset kommentit särähtävät korvaan, halusi sitä tai ei. Millaista sairasta mielihyvää saatte siitä, että aiheutatte toisille pahaa mieltä? Koetteko sen vallan tunteena? Halveksun ja katson alaspäin noita pieniä yhteiskunnan hylkiöitä, jotka jaksavat purkaa vihaansa toisiin.
Mikä antaa teille oikeuden törkeyksien laukomiseen toiselle käyttäjälle? Ihmettelen vaan.

Anonyymi jättää kommentin ja jää odottamaan vastakommenttia. Toinen joko provosoituu tai jää hiljaiseksi, anonyymi voittaa. Helppohan se on toisen elämää tai ulkonäköä kommentoida paljastamatta omia kasvojaan. Tämä samainen ihravalas-kommentoija näytti laukoneen vastaavia kommentteja muillekin naisille. Pakko on kyllä myöntää, että katselin tämän kyseisen henkilön jättämiä kommentteja verenpaineet korvissa suhisten. Voi hyvää päivää, että pitää olla pienisieluinen ihminen kyseessä. Varsinkin tässä yhteiskunnan tilanteessa, jossa naisten itsetunto-ongelmat ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, pitäisi pysähtyä miettimään kiusaamisen vaikutuksia. Siitä vaan,haukkukaa minua kasvotusten.
Jos uskallatte samat solvaukset sanoa julkisesti ja tosielämässä, nostan hattua. Tai sanotaanko, nauran teille. Vaikka verkossa kommentointi onkin kasvotusten sanomista helpompaa, kaikki anonyymien jättämät haukkumaviestit voidaan luokitella kiusaamiseksi. On täysin päätöntä ajatella, että internetissä voi sanoa toiselle ihan mitä tahansa seurauksia miettimättä. Sillä "lol, täähän on vaan joku netti."

Anonyymien on erityisen helppo puuttua ulkonäön pieniin erilaisiin piirteisiin, esimerkiksi hiuksiin, lävistyksiin ja meikkaustyyliin.
"Hyi vittu mikä rautanaama, lähtisit huora ongelle", ei ole kovinkaan kaukana kuulemistani kommenteista lävistysten suhteen. Sain juuri tässä muutama viikko sitten päin naamaa oikean haukkumisryöpyn äitini 'ihanalta' ja 'vastuullisesti' käyttäytyvältä yli 50v ystävältä. Tällä samaisella kurppanalla on itselläänkin täsmälleen miun ikäinen lapsi, joten käytöstä voi vain ihmetellä. Tämä noita-akka haukkui vaatetukseni ja kenkäni päin naamaa sanoilla joita en tähän halua edes kirjoittaa. Suoraan sanottuna: lynttäsi miun fiilikset ihan pohjalukemiin. RÖYHKEÄÄ. Jos en itse jonkin ihmisen tyylistä/vaatteista/ perseen leveydestä tai ihan mistä vaan pidä, en sitä jumalauta mene ääneen sentään sanomaan. Jotkut asiat voi sentään pitää itsellään, eikö? Se, että sinä et pidä lävistyksistä, ei tarkoita sitä etteivätkö ne joidenkin mielestä olisi kauniita. Ja ehei. Bakteerit eivät rynnistä lävistyksiini hurjan norsulauman lailla, eivätkä lävistykseni myöskään tartu kiinni jokaiseen lähelläolevaan esineeseen. Lävistykseni eivät ole puhuessa tiellä, eikä lävistyksistäni valu valtoimenaan limaa. Got it? Eivät kaikki halua pukeutua vero modan farkkuihin ja beigeen t-paitaan, meikata neutraalisti ja sulautua harmaaseen ihmismassaan.

Jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä julkisesti,sehän on kiistämätön fakta.Typeräkin mielipide on oikeutettu tulemaan julkaistuksi, mutta se ei tee typerästä mielipiteestä hyvää mielipidettä. Kateus on kasvava kansantauti, eikä anonyymiys ainakaan rajoita taudin leviämistä. Aina löytyy niitä, joita asiat, piirteet tai mielipiteet eivät miellytä.
Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön? Ehei. En ole koskaan ymmärtänyt täysin sitä logiikkaa, että vedotaan sananvapauteen ja oikeuteen ilmaista asioita ja milloin mihinkin. En sen takia, ettenkö pitäisi sananvapautta tärkeänä tai kieltäisin moisen oikeuden ihmisiltä.Syy on lähinnä siinä, että oikeutta seuraa aina velvollisuus. Yksilönä SINULLA on vastuu kantaa tekojesi seuraamukset. Kannattaa myös muistaa, että kaikki mitä nettiin laitat tulee olemaan siellä lähestulkoon ikuisesti.
Loukkaavat ja vähemmän fiksut kommentit on vaikea perua, jos tuleekin toisiin aatoksiin.
Ettei mene liian synkäksi, niin tässäpä piristävä runo pikkulinnusta, halusittepa runoja tai ette.
Happy happy joy joy!

Runo pikkulinnusta
Naakka nokkii
maasta matoa makoisaa
audi aukinaisine akkunoineen
moottori musta murahtaa
renkaat rennosti rullaavat
piipittäjä puolukkahilloksi purskahtaa
luut lahoavat lannaksi
suolet sementtiin sulavat
veressä viimeisenä virnuilee
surkean suttuinen sulka

.......... Aurinkoista päivää mussukat =D
En väitä etteikö myös mukavia anonyymejä kommentoijia löytyisi. Kiitos teille mukaville nimettömille käyttäjille, kun jaksatte kannustaa bloggaamistani ja kommentoida positiivisesti. :) Kolikossa on myös kääntöpuolensa, niinhän sitä sanotaan.

tiistai 9. marraskuuta 2010

Bloody halloween!Kuva on brain dead - elokuvasta ja täältä

Tämän vuoden halloween oli paras aikoihin. Asunnon somistukset onnistuivat yllättävän hyvin, ja ainakin railakasta oli! Tunnen myötätuntoa muumio & terroristivieraitamme kohtaan, jotka pääsivät todistamaan miun ja Countess bathoryn ajattaramurinoita keskellä yötä. Muahahaa =D ja täysillä piti öristä tottakai, mitenkäs muutenkaan. Ja aamulla löysin itsestäni sen maskuliinisen puolen, kuulostin lähinnä sellaselta 60v möreältä jammusedeltä. Jammu-insanity iskee. Vieraita kävi ehkä noin parisen kymmentä, eli juuri sopivasti. Ihanien emäntien kanssa viriteltiin kunnon tanssilattiat pystyyn, kun ei kerta baariin asti lähdetty. Enkä kompuroinut korkkareilla kun maksimissaan kerran, vaikka yli puolet illasta lompsinkin +20cm saappaissa >:) Sisällä ofkoors. Kaikista ihanista pukeutujista ei muistettu kuvia ottaa ja harmittaa. :(


Kylläpä mie olin kaunis, suorastaan prinsessatasoa.

Rectum exam! Housut alas ja haarat auki, täältä tulee haukiiiiJos tuo halloweenien ruokapuoli kiinnostaa, niin siitä voi lueskella lisää täältä:

Enempiä selittelemättä tässäpä kuvatulvaa iltamista:Scream little doll scream


Kumihanskat kädessä on jotenkin aika irstas olo.


Piruttaren kynnet, jotka kiinnitettiin ripsiliimalla :'''D No need to say more.


Elä sie kuolema minnuu viälä vie!Äippä the gootti =D pvc hameet, korsetit, tekoripset ja kaikki.


Enää en ihmettele, jotta minne se miun kajaali hupeni.


true evil dööööttttth


Well hello ladies

Eli tuossa asussa on siis lip servicen valkoinen kauluspaita, nursekorsetti, lip servicen valkoinen hame ja kaulassa korsettiin kuuluva panta + DIY ruiskukaulakoru =D Päähän pistettävä liina on tehty random lakanasta ja tonttulakista. Tee-se-itse!Ein Reich, Ein Volk, Ein Führer, sieg heil!
Muumionainen
Ahkmed terroristiCountess bathoryn eroottisen kaunis kämpän somiste-idea XD jos illan teema on brutaali, niin tässä on sitä jotakin. Herkullinen, eikö?


Puhtaat kädet ja veriset kädet
enää puuttuu se ihmissyöjä tämän corpsen ympäriltä

Vessaan pistettiin pystyyn kunnon crime scene. Suihkun puolelle piilotettiin radio ja sinne pyörimään jotain Horror sound effects-pätkiä. Lautojen narinaa, maanista naurua, huutamisen ja kirkumisen ääniä. Valoista otettiin puolet pois, niin koko toaletti oli vähän hämärämpi.


You are next. No niimpä =D Heta koristeli lisäksi suihkuseinän Redrum-tekstillä.


Hirtetyn barbabapan piti olla spooky, mutta on lähinnä aika awwww XD


Kalja joulumielellä.. ja somistamassa kämppää oli lisäksi ikkunoiden edessä jätesäkkiä + pöytäliinana samaa stuffia.Näytettiin myö countessin kanssa jossain vaiheessa ihan ihmisiltäkin. ^^ Kittilän panimon parasta antia!

lauantai 6. marraskuuta 2010

Hukuttaudun gambinaan ja materiaan


Kenkäkomppania, riviin järjesty!

Ah, sweet shoes. Sanana 'kenkä' herättää miussa ristiriitaisia tunteita, lähinnä rakkautta ja samaan aikaan syyllisyyttä. Kasvava lapsikatras ei mahdu enää yhteen huoneeseen, sairasta. Kun saappaita joutuu säilyttämään kahdessa rivissä seinän edessä, voi olla jo huolestunut. Tai ainakin mie olin. Pakko oli tosiaan vähän harventaa, ja keksiä kätevämpää säilytysratkaisua. Bongasin täydellisen ratkaisun puoli-ilmaiseksi huuto.netistä. Kaksi jykevää ikean lautahyllyä kiinnikkeillä hintaan 15€. Yleensä nuo kauppojen lautahyllyt ovat joko A) kapeita luikeroita tai B) liian ohuita tai C) väriltään koivu. Nämä miun yksilöt ovat sekä syvyydeltään isot, että myös paksut. Värinä synkeää mustaa, yllätys yllätys. =D Ikean sivujen mukaan ovat mustanruskeat Lackit, mutta käytännössä väri on black. Tuossa kenkäkuvasta puuttuu 4 saappasparia + kaikki pikkukorkkarit, mutta iso osa katraasta pääsi kuvaan.


glow in the baari

Uusi kuolattavan kaunis kenkäpari puksutteli perille brittien ebaysta. Pennangalanin Libby 16 plate lift bootsit prohibitionin valmistamilla uv-remmeillä. Rehellisesti sanottuna jumaloin ja palvon tuota kenkäparia. Uv-valossa kiiltävä materiaali takuuvarma huomionherättäjä etenkin tanssilattioilla ja reiveissä. Dance baby!Liituraitaiset Funtasman daring 1022- nilkkurit. Törmäsin ensimmäisen kerran näihin kenkiin muutamia vuosia sitten, ja jäin salaa kuolailemaan. Kenkäpari tömähti eteeni uudenveroisena ja kohtuullisella hinnalla sattumalta. Enkä voinut vastustaa.. Funtasman panoskenkien tapaan nämä ovat erinomaisen hyvät jalassa. Ostin nämä funtasmat lähinnä arki & satunnaiseen baarikäyttöön.

Ostin ebaysta stargazerin permanent eyeliner penejä pinkkinä ja mustana kokeeksi. Yllättävän hyvin pysyvät kulmakarvat paikoillaan, kun näillä piirtää. Jälki on ehkä hieman tussimainen, mutta paksummalla värikerroksella saa hyvän ja siistin lopputuloksen aikaiseksi. On ehkä mahtavinta ikinä, kun huomaa pyykineensä kulmakarvat helvettiin baari-illan aikana. Saattaa päästä muutama vittuperkele, jos unohtaa rajauskynän kotiin. Mukavasti levinneet ja ah =D
Kuvassa näkyy aika pitkälti kaikki uudet hankinnat. Lip servicen pvc hotpantsit ostin ihanaiselta Hetalta viime viikonloppuna ja rakastan! Edelliset hotpantsit olivat miun makuun liian lyhyet lahkeiltaan, kun tykkään käyttää näitä pvc rytkyjä baareissa. Alushousu look-a-like, ei ihan mutta melkein. Ainakin näillä kankuilla =D
Countess bathoryn joensuulomalla bongattiin myös huuto.netistä about täydelliset korsetit molemmille. Mie etsiskelin pitkään mustavalkoista teräsluitettua korsettia, ja tässä se nyt on! On jonkun itsetekemä, mutta erittäin hyvälaatuinen ja tukeva. Jotain ihan muuta kuin mortician rihveli vyötärökorsut. Perus mustan kauluspaidan shoppasin paikalliselta kirpparilta parilla eurolla.


Kuvissa roikotan lipparin Galaxy of foil- verkkohupparia. Kuvittelin hupparin värisävyä vähän erilaiseksi, mutta kyllä tämä kaunis tälläisenäkin on. Tilasin tarkoituksella megaison koon (äksällä), jotta saisin sellasen mukavan väljän mallisen pusakan baareiluun yms ihtensä esittelyyn. Vastaa kuitenkin lähinnä isoa L-kokoa, jos haluaa pitää väljänä paitana.


Hupparin sävy on tuommonen turkoosin sininen/ musta =)PS. otetaanko tänään vähän keittoo?