keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sananen anonyymeistä


kuva: täältä

Internet tuntuu antavan nykyään rajattomasti valtaa.
Saatko jotain iloa siitä, että haukut toisia ilman syytä? Se, että meikkaustyyli,hiukset, vaatetus tai yleinen ilme ei miellytä sinua, ei tarkoita sitä että tarvitsisi siitä erikseen huomauttaa. Anonyymius on syöpäläinen, joka sikiää kaikkialla. Blogeissa, kuvapalvelimilla, jopa facebookissa. "Pitää olla kyllä pokkaa, että laitat tuollaisia ihravalaskuvia nettiin", kommentoi eräs ihana anonyymi käyttäjämme miulle toiselta henkilöltä varastettujen kuvien takaa. Vaikka itsetuntoni kuinka hyvä onkin, tuollaiset kommentit särähtävät korvaan, halusi sitä tai ei. Millaista sairasta mielihyvää saatte siitä, että aiheutatte toisille pahaa mieltä? Koetteko sen vallan tunteena? Halveksun ja katson alaspäin noita pieniä yhteiskunnan hylkiöitä, jotka jaksavat purkaa vihaansa toisiin.
Mikä antaa teille oikeuden törkeyksien laukomiseen toiselle käyttäjälle? Ihmettelen vaan.

Anonyymi jättää kommentin ja jää odottamaan vastakommenttia. Toinen joko provosoituu tai jää hiljaiseksi, anonyymi voittaa. Helppohan se on toisen elämää tai ulkonäköä kommentoida paljastamatta omia kasvojaan. Tämä samainen ihravalas-kommentoija näytti laukoneen vastaavia kommentteja muillekin naisille. Pakko on kyllä myöntää, että katselin tämän kyseisen henkilön jättämiä kommentteja verenpaineet korvissa suhisten. Voi hyvää päivää, että pitää olla pienisieluinen ihminen kyseessä. Varsinkin tässä yhteiskunnan tilanteessa, jossa naisten itsetunto-ongelmat ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, pitäisi pysähtyä miettimään kiusaamisen vaikutuksia. Siitä vaan,haukkukaa minua kasvotusten.
Jos uskallatte samat solvaukset sanoa julkisesti ja tosielämässä, nostan hattua. Tai sanotaanko, nauran teille. Vaikka verkossa kommentointi onkin kasvotusten sanomista helpompaa, kaikki anonyymien jättämät haukkumaviestit voidaan luokitella kiusaamiseksi. On täysin päätöntä ajatella, että internetissä voi sanoa toiselle ihan mitä tahansa seurauksia miettimättä. Sillä "lol, täähän on vaan joku netti."

Anonyymien on erityisen helppo puuttua ulkonäön pieniin erilaisiin piirteisiin, esimerkiksi hiuksiin, lävistyksiin ja meikkaustyyliin.
"Hyi vittu mikä rautanaama, lähtisit huora ongelle", ei ole kovinkaan kaukana kuulemistani kommenteista lävistysten suhteen. Sain juuri tässä muutama viikko sitten päin naamaa oikean haukkumisryöpyn äitini 'ihanalta' ja 'vastuullisesti' käyttäytyvältä yli 50v ystävältä. Tällä samaisella kurppanalla on itselläänkin täsmälleen miun ikäinen lapsi, joten käytöstä voi vain ihmetellä. Tämä noita-akka haukkui vaatetukseni ja kenkäni päin naamaa sanoilla joita en tähän halua edes kirjoittaa. Suoraan sanottuna: lynttäsi miun fiilikset ihan pohjalukemiin. RÖYHKEÄÄ. Jos en itse jonkin ihmisen tyylistä/vaatteista/ perseen leveydestä tai ihan mistä vaan pidä, en sitä jumalauta mene ääneen sentään sanomaan. Jotkut asiat voi sentään pitää itsellään, eikö? Se, että sinä et pidä lävistyksistä, ei tarkoita sitä etteivätkö ne joidenkin mielestä olisi kauniita. Ja ehei. Bakteerit eivät rynnistä lävistyksiini hurjan norsulauman lailla, eivätkä lävistykseni myöskään tartu kiinni jokaiseen lähelläolevaan esineeseen. Lävistykseni eivät ole puhuessa tiellä, eikä lävistyksistäni valu valtoimenaan limaa. Got it? Eivät kaikki halua pukeutua vero modan farkkuihin ja beigeen t-paitaan, meikata neutraalisti ja sulautua harmaaseen ihmismassaan.

Jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä julkisesti,sehän on kiistämätön fakta.Typeräkin mielipide on oikeutettu tulemaan julkaistuksi, mutta se ei tee typerästä mielipiteestä hyvää mielipidettä. Kateus on kasvava kansantauti, eikä anonyymiys ainakaan rajoita taudin leviämistä. Aina löytyy niitä, joita asiat, piirteet tai mielipiteet eivät miellytä.
Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön? Ehei. En ole koskaan ymmärtänyt täysin sitä logiikkaa, että vedotaan sananvapauteen ja oikeuteen ilmaista asioita ja milloin mihinkin. En sen takia, ettenkö pitäisi sananvapautta tärkeänä tai kieltäisin moisen oikeuden ihmisiltä.Syy on lähinnä siinä, että oikeutta seuraa aina velvollisuus. Yksilönä SINULLA on vastuu kantaa tekojesi seuraamukset. Kannattaa myös muistaa, että kaikki mitä nettiin laitat tulee olemaan siellä lähestulkoon ikuisesti.
Loukkaavat ja vähemmän fiksut kommentit on vaikea perua, jos tuleekin toisiin aatoksiin.
Ettei mene liian synkäksi, niin tässäpä piristävä runo pikkulinnusta, halusittepa runoja tai ette.
Happy happy joy joy!

Runo pikkulinnusta
Naakka nokkii
maasta matoa makoisaa
audi aukinaisine akkunoineen
moottori musta murahtaa
renkaat rennosti rullaavat
piipittäjä puolukkahilloksi purskahtaa
luut lahoavat lannaksi
suolet sementtiin sulavat
veressä viimeisenä virnuilee
surkean suttuinen sulka

.......... Aurinkoista päivää mussukat =D
En väitä etteikö myös mukavia anonyymejä kommentoijia löytyisi. Kiitos teille mukaville nimettömille käyttäjille, kun jaksatte kannustaa bloggaamistani ja kommentoida positiivisesti. :) Kolikossa on myös kääntöpuolensa, niinhän sitä sanotaan.

25 kommenttia :

 1. Tämän takia olenkin estänyt anonyymikommentit, provosoidun ihan liian helposti enkä osaa ajatella niiden kommenttien olevan ihan täysin arvottomia.

  VastaaPoista
 2. JUST NÄIN ! ASIAA ! anonyymit jotka haukkuu on vaan pikkusieluisia pieniä ihmisiä joilla ei ole omaa elämää 8DDD lähetä tää johonki lehtee ! aivan loistavaa tekstiä !

  VastaaPoista
 3. Monet tuntuvat unohtavan käytöstavat siirtyessään nettiin, ehkä kaikki ei sit vaan tajua että kaikki mitä nettiin ladellaan, jää sinne ja toisekseen voidaan myös selvittää, kuka on kommentin jättänyt. Omalla kohdallani ainakin pätee se, että en kirjoita nettiin mitään, mitä en pystyisi myös päin naamaa ihmisille sanomaan.

  Oon huomannut, että just monilla 50v tädeillä on aika.. ahdasmielisiä käsityksiä asioista ja he kuvittelevat voivansa ladella mielipiteitään "elämänkokemuksen" varjolla missä ja milloin vaan. Onneks poikkeuksia löytyy, niin täti-ihmisissä kuin anonyymeissäkin. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjoitettu :3 toi on niin totta, mun mielestä sulla on ihan usskomattoman ihanat blogit!

  VastaaPoista
 5. joo toi anonyymiys pistää niin vihaksi. kyllä on mulle riemurasiassa (näin esimerkiksi) huoriteltu ihan kuvattomista profiileista niin pahasti ettei mitään rajaa, ja kun laittaa mustalle listalle ko. käyttäjän, kuusi muuta hänen kaveriaan ryhtyy samaan hommaan.

  lisäksi jos tiedät mikä on kuvalauta/lauta.net (suomen 4chan), niin sielläkin jotkut nyymit on saanu suurta nautintoa mun kuvien levittelystä, haukkumisesta, lyttäämisestä, suoranaisesta kunnianloukkauksesta, sekä yksityisasioiden levittelystä. näitä käyttäjiä ei koskaan saada kiinni, kiitos kyseisen foorumin jossa kaikki kirjoittajat ovat anonyymejä. päin naamaa kukaan ei koskaan ole mulle uskaltanut mitään sanoa, helppo sitä on aukoa kateellisena nimettömänä, tai muuten vaan elämäänsä katkeroituneena. tsemiä!

  VastaaPoista
 6. Foxie: anonyymien kommenttien kannattaa antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, näin mie ajattelen. :) En halua estää anonyymien kommentointia, koska iso osa miulle kommentteja jättäneistä on näitä mukavia anonyymejä.

  Taiya: Hehe, thänks hun <3 ^^ Pienisieluisia ihmisriekaleita ovat kyllä, samaa mieltä olen =D

  Nora: Juurikin näin. Netti on olevinaan vapaa pelikenttä, jossa saa sanoa ihan mitä lystää. Fuck that attitude o_O Mie en myöskään halua netissä kirjoitella jotain mitä en sanoisi muuten ääneen. Pahimpia provosoijia tuntuvat olevan juuri nämä elämäänsä kyllästyneet +50v tanttarat ja toisena ääripäänä satunnaiset vittuilijat. Netissä sanottuja ilkeitä asioita en ite sillä tavalla osaa ottaa loukkaavina, mutta päin naamaa lauottuina asiat tuntuvat todella henkilökohtaisilta. :/

  Tinja: aww thänks! ^^ Kiva kuulla että joku tykkää vielä näitä lueskella.

  Papercuts: Kyllä, vihaksi pistää aina välillä. :( Riemurasia nyt on muutenkin vähän arveluttava paikka, että tuo haukkuminen lienee siellä aikalailla yleistä. Veikkaisine ttä suurin osa sen sivuston käyttäjistä on kuitenkin reilusti alaikäisiä. Tuommonen kuvien levittely on ihan saatanasta! Luulisi että tuollanen tahallinen kuvien levittely saataisi edes jotenkin kuriin o_o

  VastaaPoista
 7. Kaikenlainen ahdasmielisyys, pikkusieluisuus ja äärimmäinen konservatismi jaksaa aina tässä Suomenmaassa yllättää...muutamakin ääliö voi niin helposti pilata monelta ilon. :/

  VastaaPoista
 8. Jes hyvin sanottu!! :)
  En voi ymmärtää tota lävistystenvastaisuutta, en sit millään...

  VastaaPoista
 9. Asiaa!!! Itsekkin kirjoitan nyt anonyyminä koska en ole ajatellu tehdä tänne omaa profiilia, vaikka blogeja innokkaasti luenkin. (Mukaan lukien tätä. Ihana blogi! Yks mun lemppareista! ♥)
  Mä en tajua minkä h*mmetin takia jotkut jaksaa haukkua ihmisiä netissä ja vielä anonyyminä! Voiko vielä raukkamaisempi olla!?

  Ja tähän loppuun mun on pakko sanoa että mun mielestä sä olet tajuttoman kaunis! Mä en todellakaan ymmärää sitä "Pitää olla kyllä pokkaa, että laitat tuollaisia ihravalaskuvia nettiin" kommentin kirjottajaa...

  VastaaPoista
 10. Olen täysin samaa mieltä. Onneksi mun blogiin tulee aika harvoin kukaan idiootti mtn haukkumaan. En kyllä kauheesti omia pärstäkuvia siel jakele.. :o
  Mutta joo. Itsekin oon saanut nimenomaan äitini puolen tuttavilta kommentteja mun ulkonäöstä. Liittyen painooni, olenko saatananpalvoja kun olen tälläinen (silmien muljautus tähän), paras ehkä oli kun eräs henkilö totesi kahvilla ollessaan meikeistäni ja kynsistä että kasvaako mulla hometta niissä. Okei, läppäähän se (ehkä?) oli mut loukkaannuin silti :E

  Nii! Ja omaan blogiin tuli joskus joku anonyymi urputtamaan että mene mieluummin lenkille ku kirjota tänne.. :D:D

  VastaaPoista
 11. Kiitos tästä tekstistä <3

  Onneksi omat sukulaiset ja läheiset ovat sen verran hienotunteisia etteivät ihan mitä tahansa möläyttele, ja loppujen lopuksi netissäkin oon kokenut ns. kiusaamista yllättävän vähän.

  Niin monessa asiassa en kanssaihmisiä ymmärrä, tämä haukkuminen ja kiusaaminen mukaanlukien. Jos ei ole mitään positiivista sanottavaa, niin silloin ollaan mieluiten hiljaa.

  VastaaPoista
 12. ihan oikeassa olet, jos joku ei pidä vaikka blogista, niin mitä sitten sitä lukee?

  mutta, jotta omalta osaltani saisin edes hieman piristettyä, niin itse pidän molemmista blogeistasi erittäin paljon! :) mukavaa talvea ja joulun odotusta sulle :>

  VastaaPoista
 13. Anonyymi tässä terve, but don't worry, I'm not one of them ...

  Voisiko olla että olet varmasti saanut paljon enemmän ystäviä esiintymällä täällä omana itsenäsi, kuin mitä yksikään noista anonyymeistä häiriköistä voisi spammauksellaan saada?

  VastaaPoista
 14. Juuri tämän takia itse estin anonyymien mahdollisuuden kommentoida. Mikä on sääli, koska sain paljon hyviäkin kommentteja. Itselläni on vain se periaate, että jos ei voi sanoa asioita omilla kasvoillaan niin ei seiso sanojensa takana.
  Jos itse haukkuisin kaikki vastaantulijat joiden ulkonäkö ei miellytä omaa silmääni niin minulla ei olisi aikaa tehdäkään muuta. Minua ei vain kiinnosta, koska en saa mitään irti siitä että aiheuttaisin toiselle pahaa oloa. En ymmärrä mitä ihmiset siitä saavat.
  Ja kukaan tuskin laittaa lävistyksiä toisten takia, vaan sen takia että ne miellyttävä omaa silmää. Ihmettelen, jos joku kuvittelee että toinen ottaisi omat lävistyksensä pois, jos niistä sanoo jotain ikävää.
  Jälkiabortti vois olla toisille hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 15. Läväri-asiasta on väännetty useaan otteeseen niin omien sukulaisten, muiden tuttujen kuin täysin tuntemattomien ihmistenkin kanssa. En ymmärrä mistä on lähtöisin olettamus että läväreissäni muhii joku lihansyöjäbakteeri ja niistä valuu valtoimenaan jotain tappavaa möhnää. Siis ihan oikeasti?
  Koulussa opettaja-armas yritti väenvängällä väittää että en mitenkään voi mennä päiväkotiin harjoitteluun kielilävistyksen kanssa koska tartutan lapsiin kaikenmaailman bakteerit ( ja tähän väliin pitää todeta että se harjottelu on pakollinen paha - kauhulla odotetaan että montako hermoromahdusta sieltä tulee. Lapset on mulle niin nounou kun vaan voi ). Mutta siis ihan oikeasti, kuka niitä ipanoita aikoo nuolemaan alkaa? Ja miten muuten monta vuotta vnahasta kielilävistyksestä voisi mahdollisesti mitään bakteereja niihin kakaroihin siirtyä?
  Aaaaaargh. Muuhun postaukseen en ala ottamaan edes kantaa tai verisuoni poksahtaa ennenkun on kunnolla herättykään :D

  VastaaPoista
 16. Hyvin kirjotettu. Mua on varmaa viimeksi yläasteella haukuttu päin naamaa mut ei sitä kauan kestäny. Mutta arvelisin et varmaan tälläkin hetkellä jos joku kavereistani keskustelee entisen kaverini kanssa,niin tämä ex-kaveri luultavasti on haukkunu mut muille lyttyyn. Jos kertoisin syyn ni arvelisin et ainakin joku voisi naurahtaa(: . Joku jo aikaisemmin puhuikin päiväkodeista josta tuli taas mieleeni kun veljeni vaimo kauhistui kertoessani et ollessani 2v sitte päiväkodilla harjottelussa minulla oli mustaa kynsilakkaa. Veljen vaimo arveli et lapset pelkää mua.(olispa vaan nähny, ne muksut kiinnostu mun kynsistä eikä pelänneet kyl yhtää :D )
  Sukulaiset ei oo pahemmin mun ulkonäöstä tai mistää muustakaan sanoneet mitään, johtunee siitä kun en heidän kanssaan ole missään tekemisissä.Tällä hetkellä siskoni mies on ainoa joka jaksaa vittuilla mulle _kaikesta_ (herralla on ikää 30v eikä kyl uskos)

  Toivottavasti tuosta tekstistä tajus jotain :D
  ps.on pitäny kysyä jo ajat sitten mut miten eksyit mun blogiin?(:

  VastaaPoista
 17. Hei, halusin vain sanoa että älä välitä naurettavan typeristä kommenteista. Olet rohkea ja näytät ihanalta :)
  Toki anonyymien kommentit voivat olla raivostuttavia, mutta tuo mainitsemasi äitisi ystävä vaikutti kyllä vielä pahemmalta. Tiedän tunteen, sillä olen saanut vastaavanlaista palautetta omalta äidiltäni.
  Kaikkien kukkien pitäisi antaa rauhassa kukkia :)
  Ja by the way nuo lävistyksistä tullut "vuotaa limaa" kommentit nauratti kyllä ihan perkeleesti :D

  VastaaPoista
 18. Sitten on näitä trolleja, jotka harrastavat anonyymeinä haukkumista. Ei he sitä tarkoita. Tekevätpähän huvikseen. Eivät vain ymmärrä, että se voi oikeasti satuttaa.

  VastaaPoista
 19. Wau!! Ensinnäkin, kiitos kaikille kannustavista sanoistananne, mukava että otitte kantaa tähän kirjoitukseen! :)


  W: näinhän se on, se mikä toisesta voi tuntua "Vain mitättömältä kommentilta" voi olla kommentin vastaanottajalle isokin juttu.

  Anni: En miekään. :( Ihmettelen yhä sitä, millä tavalla muka naaman lävistykset eroavat korvarei'istä? Yhtälailla ne korvareitäkin menevät ihon läpi. Naaman lävistykset ovat tottakai yleensä vähän isommalla korulla tehtyjä ja näkyvämmällä, mutta silti..

  Anonyymi: Voi kiitoksia kauniista sanoistasi!:) Veikkaan että aika moni muu miunkin blogia kommentoivista ovat juuri siun tyylisiä henkilöitä, eli eivät vain jaksa tehdä julkista profiilia.

  DeadlyDame: Onneksi siulle ei noita shitheadejä ole vielä blogiin ilmestynyt, et niiden ahdistelua ja morkkamista todellakaan ansaitse. Miun mielestä paino-ja ulkonäköasiat ovat kuitenkin jokaisen oma asia, eikä niihin tarvitse omaa mielipidettään ilmaista jos asiat eivät miellytä. :s

  Henni: Mie oon täsmälleen samaa mieltä. En miekään julkisesti kommentoi niinsanotuille tavallisille ihmisille 'tylsistä asuvalinnoista' tai 'sieluttoman värisistä beigeistä paidoista'.. Parempi olla vaan hiljaa, koska tiedän että jotkut noista maanläheisistäkin sävyistä pitävät.

  Abortion: Nimenomaan. Jos ei blogi miellytä, niin eihän sitä pakko ole lueskella! =D Kiitos hurjasti ja ihanan lämpöistä talven aikaa siulle ^^ <3

  Anonyymi: Enemmän olen ystäviä internetin välityksellä saanut kuin vihamiehiä/ haukkujia, se on totta. Varsinaisesti minua eivät nuo kasvottomien haukut edes niin hetkauta, mutta tiedän että moni ottaa pienetkin haukkumiset todella ihteensä.

  Mistress mystral: Vaikea on miunkaan ymmärtää tuota tahallista pahan olon aiheuttamista. Niinhän sitä sanotaan, että toisia ihmisiä pitäisi kohdella sillä tavalla kun haluaisi itseään kohdeltavan. Mie oon huomannut siun blogista tuon anonyymien vittuilun jo aiemmin, ja harmitti kyllä lukea niitä kommentteja ihan oikeasti. Suoraan sanottuna aivan perseestä se haukkuminen. Ja joo, tuskimpa kukaan lävistyksen omistaja sitä ottaisi toisten mielipiteiden vuoksi pois, päinvastoin. =D Siinäpähän ihmettelevät ja yökkivät, perkele.

  Envia: hahahaaa XDD Killer piercings! Miulla on myös tuosta hygieenisyydestä jäkätetty moneen otteeseen, enkä vieläkään ymmärrä jotta miksi. Luulisi avonaisen lävistysreiän olevan epähygieenisempi, kuin niin että koru olisi paikallaan? Ei sitä lävistystä kuitenkaan käsin räplää, niin ei niitä tappajapöpöjä pääse leviämään mitenkään. Tuota kielilävistysvastaisuutta en todella voi ymmärtää, pakko on myöntää että harvinaisen ahdasmielistä porukkaa kyllä. Tuskimpa sie minkään Pietari 4veen kanssa kielaria vedät. =D

  Wenkula: Miulla on suurinpiirtein samanlaiset kokemukset kun siulla, eli kiusattu olin miekin ala-asteesta ylä-asteen alkuun. Luokan lihavin lapsi jne. :( Päin naamaa kuullut haukut on miun mielestä niitä kaikkein satuttavimpia ja henkilökohtaisimpia, koska niiden kautta pystyy aistimaan haukkujan äänenpainot, katseet, eleet jne jne jotka vaikuttavat siihen miten asian itse ottaa. Netin kautta tulleet haukuista kun ei noita eleitä tai katseita aisti, en itse ainakaan ihan yhtä pahasti osaa loukkaantua. Aika ahdasmielistä on kyllä arvostella kynsilakan väriä, mitä väliä sillä on mitä värejä käyttää? o_O Mie löysin siun blogiin jonkin toisen gööttiblogin kautta, en muista enää jotta minkä. Kiva blogi siulla eniveis, tykkään!

  Emmy: Kiitos! <3 :) Anonyymit pystyy jotenkuten vielä ottamaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta tuota äidin ystävän haukkua en voi vieläkään käsittää. Näin ko. kurppanaa vielä toisenkin kerran haukkumisen jälkeen, viikon päästä. Edellisellä kerralla haukkui miun ulkoasun tosiaan ihan lyttyyn, ja seuraavalla kerralla kehui vuolaasti sitä, miten kauniit värivalinnat olin vaatteisiin valinnut ja miten kauniita vaatteet olivat.. Tekopyhää paskaa sanon minä.

  Yuukkis: Trollejahan nuo anonyymit ovat varmasti aikalailla usein, mutta eivät välttämättä kaikki. =/

  VastaaPoista
 20. Mut mieti sitä rumaa hiiren näköstä ämmää taksijonossa! "Työ rautanaamat ette ikinä saa miehiä."
  Onneks saatii sentää toisemme <3 :DD
  Sie oot silti super nätti ja ihana tyttö, vaikka netti onki täynnä paskapäitä, jotka haukkuu koska on kateellisia :)

  VastaaPoista
 21. Ai ssaatana mie olin jo sen jätesäkki-look takkiin pukeutuneen haukkuvan korppikotkan unohtanu =D voi hyvää päivää, oli silläki pokkaa tulla aukomaan päätä.. Onneksi miulla on sentään siut honney ^^ <3

  VastaaPoista
 22. ASIAA! PUHDASTA ASIAA!
  Eipä oo oikeen kommentoitavaakaan, ku ei oo mitään lisättävää :D. Luusereita. Ovat varmasti itse niin säälittäviä ja rumia että vajoavat moiseen.

  Toi runo on kiva :3 kurr ! <3

  VastaaPoista
 23. Ainiin. Ja jos jonkun mielestä olet muka valas, niin heillä;

  A) on huono näkö
  B) he katsoivat vahingossa peiliin
  C) heillä on näytön asetukset päi helvettiä
  D) sairas mielikuvitus :DDDDDDDDDD

  Xenin mielestä olet hoikka ja kaunis ja ihanan PINKKI <3

  VastaaPoista
 24. Heips^^ sulla on kyllä upeita kaikki nämä 3 blogia, täytyy vaan hattua nostaa että näin paljon postaat ja vielä 3 eri kohteeseen.

  Kiitos myös btw lukijaksi tulosta!=)

  t. Umy Z

  VastaaPoista
 25. Voi hyvänen aika nuita anonyymejä! Itse kirjoittelen blogeihin yleensä anonyyminä, mutta en hauku ikinä ketään netissä nimettömänä. Se on typerää!
  Tahtoisin nyt sanoa sulle muutaman sanan. Oot aivan upea ihminen! Voisi kuvitella kun kuuntelet tuollaista musiikkia ja pukeudut noin, että olisit itsetuhoinen. Mutta tässä ajattelussa olin AIVAN väärässä. Sinä oletkin hirrveen positiivinen ihminen! (: Jatka aina blogin kirjoittelua ! Juttujasi on kiva lukea, ja ainiin. Sinulla on aivan ihania kenkiä, vaikka en itse osaisi yhtään kävellä noin isoilla koroilla, kun parin sentin koroillakaan en pysy pystyssä ;D. Kiitos kun pidät blogiasi, älä välitä anonyymeistä jotka haukkuvat! :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.