sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Keinuni on karu, siinä on vain yksi naru.


Completely Incompleten I'm lacking nakkasi kivalla haasteella!


Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama.


Oh for fuck's sake! Oon joko aivan saamaton photoshopin kanssa tai jottai, mutta tän kollaasin tekemiseen meni pieni elämä. Tein ensin kuvasta onnistuneesti 30 000 x 40 000 pixelin kokoisen, hyvä minä! Ihmettelin että jo nyt on saatana kun koneen rotisko toimii näin hitaasti. FAIL.
Asiaan. Ei tule varmaan älyttömänä yllätyksenä, että vuorautuisin mieluiten leopardikuosiin pikkujoulubailuissa. Kiersin sääntöjä mainiosti aidan toiselle puolelle, ja valitsin "nettikaupakseni" Etsyn. :D Tuo mekko on latexia, ja unelmien täyttymys miulle. Täydellinen. Jos joku ihana ompelijaneito haluaa miulle tollasen tilauksesta toteuttaa kohtuuhintaan, niin oisin kyllä kiinnostunut. Heheh. Tuo Etsyn hinta, about 370 dollaria + postit ja tullit päälle kirpaisee. Auts. Ja voitte vaan arvata, että tämä asukokonaisuus on kokonaisuudessaan siis halpa.. um well karkeasti arvioituna maksaisi noin 700€.


Ja loppuun vielä mahtava fiilistelykipale. John Dahlback - Pyramid (Dirty South Remix)

6 kommenttia :

 1. ihania juttuja sulla tuossa kollaasissa. Vaikkei noi eläinkuosit ym.. hirveesti oo mun mieleen niin toi on aika kiva :).

  VastaaPoista
 2. I'm lacking: Tuo asu ois miulle aivan perfect. :D Oon varnaan sisäistänyt pikkujouluasun ideat ehkä vähän kieroutuneesti, ei tuo mikään 'sivistyneen' ja 'hienostuneen' näköinen asu ois.. Latexia.. hmm :D

  Crimi: I know honey! Tuo mekko on perfect <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kollaasi. Mekko on kyllä ihan perfect! Mutta onko nuo luurankokätöset hiuspinnit vai mitkä?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Emmy! :) Nuo luurankokätöset on tosiaan hiuspinnit, sen unohin tuohon kirjottaa. Tuommoset ois kohtuu helppo itekkin tuunata jostain cybershopin luurankopinneistä ^^

  VastaaPoista
 5. Selvä, pitääkin tonkia erinäisiä nettikauppoja ^^

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.