lauantai 23. lokakuuta 2010

Hair destruction project IIITukkatukkatukkaa! Voi hyvä jumala miten kovasti taistelin tämän rählättimen kanssa pari päivää takaperin.. Värjäsin etutukan ja alahiukset kirkkaan pinkeiksi ennen mustaksi värjäämistä,
ja se kannatti!Joo, eli en kyllä enää ikinä tee samaa virhettä uudestaan. Suojasin pinkit osat erittäin huolellisesti värjäyksen aikana, eikä musta väri ollut levinnyt lainkaan pinkkeihin osiin ennen vaalennusta. AFTER WASHING: pinkki muuttui laventelivioletiksi + tumman violetiksi!!! VOI JEESUS SENTÄÄN! Rehellisesti sanottuna koin niitä harvoja hetkiä, joina tekisi mieli itkeä. Katoin itteäni peilistä vihan tunteita kasvoillani. Violetti on yksi niistä väreistä, jotka eivät miulle sovi millään tavalla, eikä violettia löydy vaatekaapistakaan yhtään. Eikä tule löytymään. Jynssäsin hiuspehkoa shampoolla kynsin ja hampain, ainakin seitsemän pesukertaa. Violetti väri oli tuon mega-pesusession jälkeen lähinnä haalea violetti. Tyrkkäsin flamingo pinkit värit päälle, ja tuossa tulos. Violetinpinkki se yhä on, mutta saa kelvata perkele! Flamingo pink on värinä muutenkin sellainen, että ei sitä puhtaaksi pinkiksi voi kutsua. Sanon tuon monen värjäyskerran kokemuksella. Jos haluat hiuksistasi pinkit, osta jotain muuta väriä kuin flamingo pinkkiä. Kuvista sitä violettia sävyä ei niin erota, mutta violetihtava se on. Veikkaan että kaikilla mahdollisilla värjäystavoilla tuo musta olisi takertunut vaalennettuun hiukseen jollain tavalla, koska hius on turbo-vaalennuksen jälkeen todella huokoista haperoa. Imee siis väriä erittäin helposti.


Värjäyksen jälkeen suristelin avomieheni parta-ajurin trimmeripäällä toisen päänsivun siiliksi, ja siihen sitten nenätrimmerillä kuvio. Kyllä, nenätrimmerillä. Ei todellakaan mikään paras värkki hiusten ajelemiseen, mutta kyllä tuo ajelu näemmä tuollakin onnistui. Kuvissa käytän myös ebaysta tilaamiani herkullisia leopardi-klipsilisäkkeitä. Tykkään!

10 kommenttia :

 1. Miten joku täysipäiväinen haluaa tuhota hiuksensa tuolla tavalla? Anteeksi mutta tuo tukkasi on aika hirvittävä ilmestys huonosti ajeltuine kaljukohtineen.

  VastaaPoista
 2. Mulla kävi vaaleiden hiusten aikanani värjäysten kanssa niin että, kun värjäsin hiusten alta ja otsiksen mustaksi,niin se levisi suihkussa käynnin aikana vaaleisiin osiin:( Sitten vaaleat hiukseni rupesivat sinertymään:( Kampaajalla asia korjattiin värjäämällä tummemmalla vaalealla päälle.

  Mutta pian värjäsin koko pääni mustaksi tuon jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat leopardilisäkkeet ja sivukaljut / sänget on jees ! Vähemmän hoidettavaa karvaa päässä 8)

  VastaaPoista
 4. Mä taas tykkään Flamingo Pinkistä (tai Magenta se Stargazerilla on) juuri sen violettisuuden takia (: Heti värjäyksen jälkeen on ihan tummanpinkki, melkein violetti, ja siitä haalistuu neonpinkiksi (:

  Aika jänskä tukka kyllä, olisi kiva nähdä se myös edestä (:

  VastaaPoista
 5. Oih, tykkään ! <3 toi salamakuvio on tosi kivan näkönen. Yyh, oon myös kokenut sen että pinkki väri muuttuu pesussa laventeliksi, iski aikamoinen turhautuminen silloin.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana tukka muuten, mutta täytyy sanoa, että tuo siili näyttää melko sotkuiselta ja sellaiselta, kuin se olisi tehty vahingossa. :P

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: mitä tuohon voi kommentoida? kiitos vaan mielipiteestäsi =D

  Ramiina: Joo, tuommonen leviäminen on aivan hanurista :( juuri kun saa nätin väriseksi värjättyä, niin sitten menee vituilleen. jee :(

  Demonilesboankka: Kiitos ankkaseni ^^ <3

  Nora: Tänk juu! Ite tykkään kyllä, vaikka tuntuu että moni on tätä pehkoa vastaan =D

  Feline: Jos tykkää violetista, tuo flamingo pink on varmasti hyvä valinta :) Mie metsästän edelleen sitä täydellistä pinkkiä, joka pysyy piiiitkään päässä. Still haven't found it yet. Edestä tää pehkonen on yhä samanlainen ko ennenkin, niin en viittinyt kuvaa pistää =D Mutta kyllä niitä edestäkin otettuja kuvia varmasti ilmaantuu.

  Em: Naww kiitos <3 ^^ Kiva että edes joku tyksii. Hiusturhautuminen on aivan perseestä, ja jos tukka menee vituiksi niin harmittaahan se :(

  Anonyymi: Valokuvat eivät anna sääliä, ja kaikki hiusten epätasaisuus sun muu erottuu näissäkin kuvissa huomattavasti normaalia enemmän. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 8. minul on puol päätä siilinä ;) et mun mielestä tosi hieno leikkaus !:) ensin itte leikkasin siiliks mutta siitä ei oikein tullu mitään :D joten kampaajalla kävin sitä sitte korjailemassa ;) kuvioitaki on ollu ;) mut tosi hieno on !:)

  VastaaPoista
 9. Upea! Etsin kuvia juuri tälläisestä että kampaaja tekee mitä haluan (viimeksi tein itse mutta nyt laiska). SunCastle

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.