perjantai 26. maaliskuuta 2010

Ostetaan elämä, mieluiten vain vähän käytettynä.

Tekemistä riittää! Innostuin härveltämään makuuhuoneen järjestystä miehekkeen kanssa hiukan erinäköiseen järjestykseen. Sänky tuntui olevan edellisessä järjestyksessä liiankin keskellä huonetta, ja myös sitäkautta isona tilanviejänä. Muutos toi kyllä miu mielestä kivasti selkeyttä, eivätkä kengät enää murjota nurkassa yksinään. >:) Nyt ne miun silmäterät on paremmalla ja näkyvämmällä paikalla. Jotain pientä kivaa on huoneeseen tässä hankinnan alla, joten ehkäpä siitä uudistuksesta sitten seuraavassa postauksessa lisää.


nukku-huone ennennukku-huone nytKengät on nukku-huoneessa heti sisääntulon läheisyydessä. :3

Pete oli todella todella kultainen, ja osti miulle maailman ihanimman sydänkorun. Rakastan tätä korua niin paljon, etten voi liiaksi kiitellä. Aikoinaan vannoin itelleni, että en jumalauta sydänkorua kaulaani pistä. Vaikka kaula katki mieluummin >:( Mutta joo, poikkeuksen jouduin tämän korun kohdalla tekemään, on se vaan niin hieno. Useat ihmisen anatomian mukaisesti tehdyt korut ja esineet miellyttävät silmää. Ottaisin mieluusti seinälle täytetyn ihmisen sydämen, jos niitä jossain myytäisi. Ahem. Iso EI kaikille täytetyille eläimille kuitenkin. En haluaisi seinälleni peuraa tai majavaa tuijjottamaan ://

Koru ostettu täältä:
PARAPHERNALIA


mie sytän sie

...Niin ja tehtiin Grotescan kanssa taas vaihtareita. Sain vaihdossa lip servicen ihanan synthetic machine-pinkin verkkopaidan ja hopeisen nahkaminarin. Love it ^^ Minkäs sille mahtaa, että kaikki pinkki riistää miun sydämen pois paikoiltaan. Taino joo, ei kaikki, mutta kaikki pinkki ja kaunis. Oon ehkä vähän hamstraajaluonne, mutta eipä se oo menoa paljoa haitannut. :D Tuossa hopeisessa hameessa on kerrankin se hyvä puoli, että peittää perseen mainiosti. Ei vilka rekkamiehen hymy, eikä myöskään pillu liian lyhyen helman takia. Jeij.Paituli


..ja se hame.

Hyviä leffojakin on tullut katsottua useita, joista erittäin suositeltavia ovat ainakin "Nine/ 9" ja "Where the wild things are".

Tim Burtonin tuottamassa Ninessa ihastuin erityisesti sen karuihin maailmanloppumaisemiin. "Räsynukke herää tuhottuihin ja karuihin maisemiin, jossa koneet hallitsevat maailmaa". Nine ei ole miun mielestä niinkään lapsille suunnattu elokuva, vaan ehkä enempi aikuisten animaatio. Samalla sekä liikuttava, että jännittävä elokuva. Ehdottomat suositukset miulta.

Ninen virallinen traileri:


Where the wild things are-elokuvaan luin suositukset ensin Mothmouthin blogista, ja päätin sitten itsekin katsoa kyseisen rainan. Erittäin liikuttava ja tunnepitoinen elokuva, jossa kohtaukset on kuvattu lapsen perspektiivistä. Yllätyin positiivisesti, odotin Where the wild things aren olevan aivan toisenlainen.

Where the wild things aren traileri:Lisäksi ollaan mulkattu ainakin Astro boy, Up (kohti korkeuksia), Horton hears a who ja surf's up. Keskivertohyviä lasten/kokoperheen leffoja kaikki.


Anyway. Tänään (Lauantaina) illan aiheena:

Viiniä! NOMNOM.

6 kommenttia :

 1. Paraphernalian korut on mielettömän upeita! ♥

  VastaaPoista
 2. Joo, ne on ihan mahtavia! Ois voinu useemmankin korun ottaa, mut tuo sydän oli eniten meikäläisen näkönen. Ja toimitus oli muuten yllättävän nopea, vaikka tulivat Portugalista asti.

  VastaaPoista
 3. vittu ei saa kiroilla se on helvetin ruma tapa!!??!!111

  VastaaPoista
 4. Oi kerro kerro mistä toi ihana pinkki verho on!!! *___*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki verho on teetätetty Vallilalla! :)

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.