keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Lankesi kasvoillemme länsimainen bukkake.

MWAHAHAA! Oon inhottava tyttöystävä. Piilotin peteltä (ja iteltäni, kröhöm) haribo-namipussin ja tuolla se möksyää toisessa huoneessa pokeripelien parissa. Voihan haribo, sanon ma. Mutta eihän se mässy pahasta ole, eiei.

Ostoksia tehty liikaa, myönnettävähän se on. Mutta tuli tehtyä niin kivoja ja hyödyllisiä löytöjä, että kyllä kannatti katella. (: Ostopaikkana, tattadaa (orkesterin säestystä) HUUTO.net. Yllärinä.

Ensimmäisenä Lipparin Bound and gagged - polvipituinen hamonen. Joskus aiemminkin haaveilin tälläsistä takaa nyöritetyistä hameista, ja satuin löytämään oikean kaunottaren ^^ Kangas on sellanen hieman läpinäkyvä, mutta ei kuitenkaan ihan kaikki näy onneksi kankaan alta.


EestäTakaaLyhyttä "tissienkorostusliiviä" oon kanssa halunnut jo pitkään. Kerrankin sattu löytymään tälläselle pikkutissiselle mörölle sopivan kokonen liivi huutiksesta kohtuuhintaan. Henkkamaukkaa tuetaan (valitettavasti) mutta minkäs sille mahtaa. :D Liiville jäi hintaa 5€, ja on kyllä käytännössä ihan uudenveroisessa kunnossa. Toisen nappirivin todennäköisesti otan veks, ihan yhet napit riittää miulle.Evil necessaryn pvc hihat. Näitä haaveilin kaaaaa (vieläkö lisää aata?) uan.
Onko ehkä aika helppo kuvata tälläsiä ostoksia? Näyttävät melkeimpä haarattomilta housuilta tuossakin kuvassa :D


Eli tommoset hihat kyseessä.
PORNOKENGÄT! Ai että mie rakastuin näihin heti *____* Kyseessä tuliterät kahdenkymmenen sentin koroilla varustetut pleaserin XTREME-875 : det.
Se väri, se korko. Kunnon strippari-herutuskengät mut minkäs teet :D

6 kommenttia :

 1. OI NOI KENGÄT. <3__________<3

  ja laitoin ite just kirpparille samanlaisen liivin kahella eurolla! :D

  VastaaPoista
 2. Simba, nuo kengät on kyllä aivan <3 ^^
  Tuo toppi maksoi periaatteessa just 2-3€, kun postarit on aina sen 2€.

  VastaaPoista
 3. Ventovir & Mistress Mystral: Oon täysin samaa mieltä ^^ Noita kuolasin jo useampi vuosi takaperin, ja vihdoinkin ne on miunnn<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! <:

  Oon itsekin tosi yllättynyt, yleensä en ole löytänyt melkein mistään ns. "tavallisista" kenkäkaupoista mitään mieleistä, mutta nyt olen löytänyt kuukauden sisällä jo kaksi täydellistä kenkäparia juurikin Dinskosta. :o

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.