perjantai 8. tammikuuta 2010

Life - a book of painful tongue that hurts our ears


Eestä

Jeiij! Vihdoin yksi edes pikkuisen paksumpi takki pakkasille. :) Ei tässäkään paksua vuorta ole, vain ohut. Mutta materiaali on sentään sellanen, että pitää pikkusen tuulta. Takki on backstreetin myymää Valve- mallistoa - Xanthine overdose jacket. Tykkään erityisesti noista nyörityksistä (joita kulkee koko takin läpeensä) ja pehmeästä samettimaisesta materiaalista.

Takkaa.

Tuossa hupussa on ilmeisesti vielä reiät, joista saa työnnettyä ponnarit läpi :F


Huonosti nypityt kulmakarvat. [ not my picture]

Ostin tuossa muutama hetki takaperin punaiset anime-tyyliset piilarit ja nyt oli aika ostaa lissee ihanuuksia. Löysin satunnaisesti huutonetistä punaiset ristipiilarit jotka päätyivät sitten miun omistukseen. Nää on silmissä muuten ihan kivat, mutta tuon iiriksen kohta on ehkä vähän turhan pieni. Eli suomeksi: näillä linsseillä ei nää yhtä hyvin kuin normaaleilla värillisillä >:( PERKELE. Mut tuleepa silti varmasti käytettyä. Että ne jotka näkee miut nää päässä, niin elkää ihmetelkö jos extra-kohellan jotain kännissä.

Uusi ristikoru. Hintaa tais olla jotain 6€, joka on ihan kohtuullinen hinta miun mielestä uudesta korusta. Kuva vähän hämää, risti on oikeasti vain tulitikkuaskin kokoinen.
Lörpäke.

Leveämpihihaisia paitoja miulla ei ollut ennestään yhtä ainutta kappaletta. Tämäkin paita löytyi huuto.netistä kohtuulliseen hintaan. Istuu miun päällä kerrankin ihan Ok, eikä näytä pitkästä mallistaan huolimatta äitiyspaidalta. :D [ihme kyllä]

Tässä paidan virallinen myyntikuva:

Nännit nöpöttää?

5 kommenttia :

 1. ihana takki <3
  ja nätti paita ! NÄNNIT. keskity.

  VastaaPoista
 2. Kenni, nännit on = <3 ^^

  Dark-whisper: kiitosta! Tuo paita on "luonnossa" vielä paremman näköinen kuin kuvissa :P Ite on hankala kuvailla itteensä.

  Sini & Annie: Kiitos! Kieltämättä miellyttää kyllä miunkin silmää :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.