perjantai 22. tammikuuta 2010

Ensimmäinen kaulakorsetti


Olin todella pitkään vastaan kaulakorsetteja. "Ei ne hyvältä voi näyttää! " jne.
Luulin, että kaulakorsetti kiristää normaalin korsetin tapaan. HAHA :D
Jostain kumman syystä päädyin nyt sitten kummiskin ostamaan oman kaulakorsetin :D Ei siis oikeesti kiristä yhtään eikä tunnu ahdistavalta. Mie luulin ennen korsetin ostoa, että kaulakorsetti aiheuttaa väkisinkin semmosen "ylhäimistö"-efektin. Eli sellasen siis, että on pakko kulkea kaula pystyssä kun ei pysty rentoutumaan. Tuossakin olin väärässä. Ei se kaulakorsetti tee kaulasta automaattisesti tönkköä pökkelöä.

Ei minuu oikeesti nää usein hiukset ponnarilla.

Takanyörit

Pakollinen irvistys :D Eli joo, ei tartte kulkee kaula pystyssä. Pystyy ihan normaalisti toimimaan tuommosten korsettiviritysten-mikälie-juttujen kanssa.

3 kommenttia :

 1. Tämähän sai ihan miettimään pitäiskö sitä yrittää ommella omantyylinen kaulakapistus, sen verran harhaluuloja hälventävää tekstiä =D

  VastaaPoista
 2. En varmaan osais pitää kaulakorsettia. Nimittäin eilenkin mulla oli yks paita jossa on vähän korkeempi kaula-aukko/kaulus (eikä ees kunnolla osunu kaulaan) niin tuntu että se painaa ja oli jotenkin ahdistava olo :(.

  VastaaPoista
 3. Chastel: joo ei se oikeesti oo niin ahdistava kuin luulisi ;D ompele vaan omien mittojen mukaan, niin istuu mainiosti <3

  i'm lackingi: miulla on ollut sama fiilis monen poolopaidan kanssa. AHDISTAA! ihan perkeleesti :( mut pikkuhiljaa sitä oikeesti oppii käyttämään chokereita ja kaulakorsetteja jos vaan tahtoo ;)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.